- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.081
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bu arada dünkü konuşmalardan sonra toxoplazma testini tekrar yaptırmak için kan verdim, 4 boyutlu için gün aldım, 1-2 test daha var, muayene dahil 130 ödedim hepsine, fazla gibi geldi ama içinde renkli var diye avuttum kendimi :26:
Canım yaa gerçekten çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:) bende saat 4 ü bekliyorum gideyim göreyim cinsiyetini görebileceğimizi pek düşünmüyorum sağlıklı olduğunu bileyim yeterçünkü daha erken bence hem bizim doktor 16. haftada hatta 20. haftada söylüyormuş:)
Kızlar cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi Çin takvimiyle uyuşuyor musunuz?
Tahminleri çok iyi diyorlar Çin takviminin ama,baksanıza bakalım??
Yok çok şükür bende böyle bir problem olmadı canım.
Çok sevindim tatlım, zaten kötü birşey olmadığını hissediyordum, çok şükür maşallah
Kızlar ben şoklardayım :))) Doktor "şunu görüyor musun Tuğçe" dedi, eşimde yanımdaydı "görüyorummm" diye atladı.Doktorda "erkeğe benziyor" dedi.Ben şok annem şok, eşim havalarda
Çıkışta spor bir ayakkabı aldım küçük adamıma bu fikre alışmaya başladım, bugüne kadar kıza alıştırmıştım kendimi büyük şok yaşadım
Kızlar cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi Çin takvimiyle uyuşuyor musunuz?
Tahminleri çok iyi diyorlar Çin takviminin ama,baksanıza bakalım??
Çok sağol canım, bizimkisi de 16dan önce söylemiyordu, anca söyledi.Benziyor dediği için kesin mi emin olamadım ama söylediğine göre emindir dedim :)) İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım.
Canım hemen söyleyeyim, çin rus ve hücre yenilemenin hepsi kız diyordu..Ben hep vişne suyu içtim, ayran içtim, ekşi erik yedim, popom büyüdü kızın olacak dediler..
Ama şunu söyleyeyim hani demişlerdi ya free hgc 50'nin altındaysa erkek diyorlardı, benim 27diTek o tuttu yani.Yoksa karnıma yüzükte tuttuk kız çıktı, makasa da oturdum felan ama sonuç değişik :))
Aneeee öğrendin ve Erkekmiymiş..
Valla tahminler tutmadı desene..
Hayırlı olsun tatlım..
Sağlıkla ve kısmetiyle gelsin inşallah...
canı sağolsun bebişin bakalım kaç lıra bayılacağım ben yarın bu gün gittim yarına radevu verdi.inş sonuçları güzel gelir senin testlerinde
O makasa oturma nedir ben onu duymamıştım hiç....
Ben free bhcg'den de sonuca ulaşamıyorum ki 50,20 çıkmış
Sorma ya, yattığım yerde kısa bir şok geçiridm, "erkeğe benziyor" dedikten sonraki söylediklerini hatırlamıyorum:d Orda bi kitlenip kalmışım :))Amin inşallah tatlım teşekkür ederim
Haklısın sağlıklı olsunlar diye her test, inşallah hepimizin her testi sorunsuz çıksınÇok sağol canım.
Tamam kız o zaman altında değil
Makas bıçak yapıyorlar senden habersiz.
Annemle teyzem ben eve gelmeden 2li koltuğun minderinin altına sağ tarafa makas, sol tarafına bıçak koymuşlar, güya hangisine oturursan ona göre oluyormuş cinsiyeti, hurafe tabi ama yapmıştık meraktanMakas kız, bıçak erkek.
Tatlım çok sağol, ben de çok sevindim o büyük merakım gitti nihayet rahatladımBir de iki eliyle kafasını tutuyordu bacaklarını da ayırmıştı sanki güneşleniyor gibi :))
Kız Dünyam bi senle benimki kaldı göstermeyen
Topicte kız kıtlığı var bizimkiler kız mı yoksa
Kız mıdırlar erkek midirler bilemem ama topiğin inatları seninkiyle benimki orası kesin
Çok sağol canım, bizimkisi de 16dan önce söylemiyordu, anca söyledi.Benziyor dediği için kesin mi emin olamadım ama söylediğine göre emindir dedim :)) İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım.
Canım hemen söyleyeyim, çin rus ve hücre yenilemenin hepsi kız diyordu..Ben hep vişne suyu içtim, ayran içtim, ekşi erik yedim, popom büyüdü kızın olacak dediler..
Ama şunu söyleyeyim hani demişlerdi ya free hgc 50'nin altındaysa erkek diyorlardı, benim 27diTek o tuttu yani.Yoksa karnıma yüzükte tuttuk kız çıktı, makasa da oturdum felan ama sonuç değişik :))
Gozun aydın canım. Benimki secdeye yatmıstı hic de hareket etmedi valla.. Esim vardı yanımda utandı herhalde babasından
2 hafta sonra devlet hast. gidicem bakalım orda ogrenebilecek miyiz.. Sat a gore 16+6 olucaz o zaman.
Bu arada doktor kac gram oldugunu soyledi mi sana? Ben o heyecanla unuttum 106 gr ya da 109 gr dedi sanırım.
Aynen canım bizimkiler kız mı ne olucak sanki. Ama icime de hep erkek doguyordu benim. Hayırlısı artık..
Bir ogrensem de guzel guzel ciciler alsam yavruma cinsiyeti onemli degil, benim olsun yeter
Evet canım söyledi 105 gram dedi, ben de 3 haftadır kilo almamışım yine 52 çıktım.Boyu da 12 cm. çıktı
Göstermiyorsa kız diyorlar ama ondan kapanmış olabilir mi :)) Ben haftaya renkliyle garantilensin o zaman inanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?