2012 Şubat Anneleri

Kızlar cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi Çin takvimiyle uyuşuyor musunuz?
Tahminleri çok iyi diyorlar Çin takviminin ama,baksanıza bakalım??

canı sağolsun bebişin bakalım kaç lıra bayılacağım ben yarın bu gün gittim yarına radevu verdi.inş sonuçları güzel gelir senin testlerinde

Çok sağol canım, bizimkisi de 16dan önce söylemiyordu, anca söyledi.Benziyor dediği için kesin mi emin olamadım ama söylediğine göre emindir dedim :)) İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım.

Kızlar cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi Çin takvimiyle uyuşuyor musunuz?
Tahminleri çok iyi diyorlar Çin takviminin ama,baksanıza bakalım??

Canım hemen söyleyeyim, çin rus ve hücre yenilemenin hepsi kız diyordu..Ben hep vişne suyu içtim, ayran içtim, ekşi erik yedim, popom büyüdü kızın olacak dediler..
Ama şunu söyleyeyim hani demişlerdi ya free hgc 50'nin altındaysa erkek diyorlardı, benim 27di Tek o tuttu yani.Yoksa karnıma yüzükte tuttuk kız çıktı, makasa da oturdum felan ama sonuç değişik :))

Aneeee öğrendin ve Erkekmiymiş..
Valla tahminler tutmadı desene..
Hayırlı olsun tatlım..
Sağlıkla ve kısmetiyle gelsin inşallah...

O makasa oturma nedir ben onu duymamıştım hiç....
Ben free bhcg'den de sonuca ulaşamıyorum ki 50,20 çıkmış

Aneeee öğrendin ve Erkekmiymiş..
Valla tahminler tutmadı desene..
Hayırlı olsun tatlım..
Sağlıkla ve kısmetiyle gelsin inşallah...

Sorma ya, yattığım yerde kısa bir şok geçiridm, "erkeğe benziyor" dedikten sonraki söylediklerini hatırlamıyorum :d Orda bi kitlenip kalmışım :))Amin inşallah tatlım teşekkür ederim

canı sağolsun bebişin bakalım kaç lıra bayılacağım ben yarın bu gün gittim yarına radevu verdi.inş sonuçları güzel gelir senin testlerinde

Haklısın sağlıklı olsunlar diye her test, inşallah hepimizin her testi sorunsuz çıksın Çok sağol canım.

O makasa oturma nedir ben onu duymamıştım hiç....
Ben free bhcg'den de sonuca ulaşamıyorum ki 50,20 çıkmış

Tamam kız o zaman altında değil
Makas bıçak yapıyorlar senden habersiz.
Annemle teyzem ben eve gelmeden 2li koltuğun minderinin altına sağ tarafa makas, sol tarafına bıçak koymuşlar, güya hangisine oturursan ona göre oluyormuş cinsiyeti, hurafe tabi ama yapmıştık meraktan Makas kız, bıçak erkek.

Uffff sizler öğrendikçe benide bir heycan bastı..
Benim öğrenebilme ihtimalime 12 gün var daha..
Free B-hCG değeri ve diğer testlerin hepsi erkek diyorya bakalım hayırlısı..

Son düzenleme:

Ay bana da biri yapsa ya, kimse akıl etmez ki
Şimdi doktor sitesinde daha önce sorulmuş bir soruyu okudum da bu bhcg'nin cinsiyetle doğrudan ilişkisi olup olmadığını soran.
Doktor ilgili değildir, bu değer her an değişen bir hormon değeridir yazmış....
Benim doktorum da pek itibar etmiyordu zaten :44:
İki hafta daha bekleyeceğiz demek biz

Tatlım çok sağol, ben de çok sevindim o büyük merakım gitti nihayet rahatladım Bir de iki eliyle kafasını tutuyordu bacaklarını da ayırmıştı sanki güneşleniyor gibi :))

Gozun aydın canım. Benimki secdeye yatmıstı hic de hareket etmedi valla.. Esim vardı yanımda utandı herhalde babasından
2 hafta sonra devlet hast. gidicem bakalım orda ogrenebilecek miyiz.. Sat a gore 16+6 olucaz o zaman.
Bu arada doktor kac gram oldugunu soyledi mi sana? Ben o heyecanla unuttum 106 gr ya da 109 gr dedi sanırım.

Kız Dünyam bi senle benimki kaldı göstermeyen
Topicte kız kıtlığı var bizimkiler kız mı yoksa
Kız mıdırlar erkek midirler bilemem ama topiğin inatları seninkiyle benimki orası kesin

Aynen canım bizimkiler kız mı ne olucak sanki. Ama icime de hep erkek doguyordu benim. Hayırlısı artık..
Bir ogrensem de guzel guzel ciciler alsam yavruma cinsiyeti onemli degil, benim olsun yeter

kızlar bende çin takvimine göre ve makas bıçak üstüne oturma durumuna göre ve de ekşi yemelerime rağmen hep kız düşnüyordum dün yüzde doksan erkek dedi dr..hiç birine inanmam artık:)

Evet canım söyledi 105 gram dedi, ben de 3 haftadır kilo almamışım yine 52 çıktım.Boyu da 12 cm. çıktı
Göstermiyorsa kız diyorlar ama ondan kapanmış olabilir mi :)) Ben haftaya renkliyle garantilensin o zaman inanıcam

selam kizlar nasilsiniz? ben bu aralar giremedim ama merak etmeyin kizim ve ben iyiyiz cok sukur annemle babam geldi londraya onlari gezdiriyoruz esimle..ben 3 gundur geziyorum bugun yorgun dustum artik esime soyledim bugun sen gezdir diye..oluyorum su an yorgunluktan ve uykusuzluktan..sabahtan cikiyorduk aksama kadar dolasiyorduk sokaklarda....bugun keyif yapip yaticam evde :) giremedigim icin aklim hep sizlerde nasilsiniz neler oldu ben yokken ?..umarim kotu haberler yoktur..azelyacim anladigim kadariyla oglusun olacakmis cok sevindim tatlim cinsiyetini ogrenmene ve saglikli haberini almana...cok ozledim sizi kizlar ben ya simdi uzun sure daha giremicem arada bakmaya calisirim..bu arada gobusum aldi basini gidiyor iyice buyudu artik disaridan belli oluyor hamile oldugum bulantilarimda azaldi sadece restaurantlarin onunden gecerken burnumu tikayarak yuruyorum o kadar...annemde yemekler yapiyor bana onlarida basariyla yiyebiliyorum artik sadece sogan kavrulurken fena oluyor kacacak yer ariyorum o kadar..bunlarin disinda hemen hemen normale dondum diyebilirim..

Aynen canım bizimkiler kız mı ne olucak sanki. Ama icime de hep erkek doguyordu benim. Hayırlısı artık..
Bir ogrensem de guzel guzel ciciler alsam yavruma cinsiyeti onemli degil, benim olsun yeter

Benim içime de erkek doğuyordu ama sağlıklı olsun da,kızı erkeği bir.
Ama sanki kız bizimkiler. Erkeklere baksana açı açıveriyolar

Doktor boyunu soylemedi bana zaten secdeye yatıyodu herhalde tam net olcemedi. Ayagını ölctü kafasını ölctü. Beynini gordum allah'ım minnacık bisey yerim nonu kafasını ben
Seninki de kapatmıstı gostermemisti ama erkek cıkt demekki gostermiyor kız eksi yiyorum tatlı yiyorum hepsi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…