2012 Şubat Anneleri

Ben 15. haftadayım canım bu haftalardan itibaren gobek gerginlesmeye basladıgı icin doktorlar krem oneriyorlar onlem amaclı o yuzden onerdi.
Ama ben almadım bebek yagı kullanıcam.

lla yüz üstü oluyor genelde zarar lı mı oluyormuş(brde ben fazla su içmiyorum sütten nefret ediyorum(

2 li test yapıldıgına gore anladıgım kadarıyla 12 haftalıksın. 3 aydan sonra artık yuz ustu yatmak cok zararlı bebek icin. Doktorlar sol tarafa yatmayı oneriyorlar bebege daha iyi kan gidiyormus sola yatıldıgında. Eger sol tarafınıza yatamıyorsanız gunde en azından 2 saat yatmayı deneyin diye okumustum biryerde. Bu kadar sorun etmeyin ama yuz ustu yatmamaya calısın. Ben de sol tarafıma yatmaktan kulagım yapıstı valla

çok güzel ya naz yapıyor sana. yandın sonrada böye nazlı olursa bebiş sağlıklı olsunda gösterir nasılsa

Allah'ıma sukurler olsun bir saglık sorunu yasamadık bebegimle simdiye kadar. Sadece ben yasadım kum dokuyordum bir ara ve cok sancım olmustu bebegimin biseyi yoktu Allah'tan.
Evet simdiden naz yapıyor benim minigim. 2 hafta sonra da gostermezse kendisini kulaklarından tavana asıcam onu anneye naz yapmak neymis gostericem ona

benim ki de bitmek üzere son ay galiba öğrendiğinde bilgiendirirsen sevinirim.daha sonra eşin üstünden devam ettirilebiliyor diye biliyorum ama ...

Dünyam80 göstermedi diye üzülme, hafta itibariyle kesinleştirceksin o zaman gittiğinde, bir de o yönden bak...

çatlak kremi ben kendim sordum, çünkü vücudum çok müsait. devlet bir tane karşılıyormuş. explial mi ne? ben dedim bana başka bir dermokozmetik krem önerdiler. olur tabi dedi. ama hiçbiri kesin sonuç vermeyebilir, senin vücuduna, geçmiş yaşantına falan bağlı dedi. içini rahatlatmak için mustelayı kullan bakalım dedi. benim arkadaşım eczacı o gönderecekti ama daha elime ulaşmadı diye gittim aldım mecburen. 79 lira. o parayla 10 tane çıtçıtlı body alırdım meleğime diye de düşündüm hani

neyse alışkanlıklarım değişecek tabi bundan sonra dikkat edeyim tşk ederim canım.. başka bana 12,haftada ne önerebilirsin?

Yok canım uzulmuyorum aslında p.tesi gordum cunku hareket ettigini tekmeledigini falan.. =)
Ama esimin de gormesini cok istiyordum bizim sıpa yuzustu yatmıs hic kıpırdamıyordu valla. Ama doktor kalbi atıyor yani yasıyor merak etme dedi hareketsiz gordum diye.

Doktorun bana verdigi kremin adı Pregnacare cream. Ama bebegayı daha iyi bence hem badem yagı ozu var icerisinde. Hem de arkasında da yazıyor hamilelik doneminde catlakları onlemeye yardımcı olur diye.

benim ki de bitmek üzere son ay galiba öğrendiğinde bilgiendirirsen sevinirim.daha sonra eşin üstünden devam ettirilebiliyor diye biliyorum ama ...

Soylerim canım 2 hafta sonra ogrenicez bakalım nasıl oluyor diye =)
Esimden yararlanabilirim ama esimin sigortası yok malesef bagkuru var ama onu da her ay yatırmazsa yararlanamıyoruz. O yuzden ben 3 ay benim sigortamı yatırsın diyorum sonra 3 ay daha sigortadan yararlanmıs oluyorum zaten 6 ay sonra doguma gidicem

kum dökmek fena böbrek ağrısı bişiye benzemiyor. hamiyeyken atlatmak daha zordur.geçmiş olsun .bende çok merak ediyordum cinsiyetini benim oğlan terbiyesiz gösterip duruyor. birde çok anniş öğrendi ya daha zor şimdi senin için merak normal.naz çekeceksin yapıcak bir şey yok

Benim bebekte yüz üstü yatıyordu gittiğimde ve hareket etmiyordu,ama bende hiç o sırada dikkat etmemişim hareket falan etmediğine,heyecandan herhalde.Artık 1 ay sonrayı iple çekiyorum ama olsun beklicezzzz))
Uyuyordu galiba bizim sıpalar o sırada)

bu benim aklıma gelmedi mantıklı konuşayım eşimle

annişler hepinize merhaba.size sormak istediğim birşey var.dünden beri karnımda gerilme var yırtılıcakmış gıbı ve ağrı oluyor.sizce normalmıdır korkuyorumda:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…