- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.041
kızlar şu sola yatma konusu kafamı karıştırıyo benim ya...her sabah sırt üstü yatar halde uyandığımda da çook üzülüyorum gerçekten çok mu zararlı acaba ..korktum şimdi:18::18::18::18:
birde ikili test için kan verdim onunda sonucunu c.tesi alabilirmisim,salı günü sonuçları dr.göstermeye gidicem, sanırım ultrasonda ense kalınlığı vs yazan bir form vardı onuda ikili test sonucu verecek birime bıraktım, onun haricincde diğer değerlerin süper dedi,çok şükür bebişimizde iyiymiş,ikili tst zeka gelişimi ile ilgili değil mi?
lla yüz üstü oluyor genelde zarar lı mı oluyormuş(brde ben fazla su içmiyorum sütten nefret ediyorum (
çok güzel ya naz yapıyor sana. yandın sonrada böye nazlı olursabebiş sağlıklı olsunda gösterir nasılsa
Ben 15. haftadayım canım bu haftalardan itibaren gobek gerginlesmeye basladıgı icin doktorlar krem oneriyorlar onlem amaclı o yuzden onerdi.
Ama ben almadım bebek yagı kullanıcam.
banyodan sonra...
2 hafta sonra devlet hast. gidicem zaten muayene icin cagırdı doktor 1 ay sonra gel demisti.
Devlet hast. söylemiyor cinsiyetini diyorlar ama insallah soyler o zaman.
Bu arada kızlar benim sigortam bitmis isten cıkalı 3 ay olmus ve daha yararlanamıyormusum..
Devlet hast. kadındoguma gittigim zaman ücret ödeniyor mu bilgisi olan var mı?
Kızlar bu arada cikolata gercekten ise yarıyormus bugun bunu ogrendim.. Bugun yemedigim icin hareket etmiyordu sanırım. P.tesi cok yemistim..
Bir de doktorum bana bugun catlak onleyici krem onerdi ama almadım 36 tl mis fiyatı. Teyzem bebek yagı kullan ben kullandım hic catlagım yok demisti bebek yagı aldım catlaklar icin.. Bir de magnezyum verdi. Elevit kullanıyorum dedim ona da devam et dedi doktorum ferlos vermisti demir ilac deidm onu da kullan dedi.
2 li test yapıldıgına gore anladıgım kadarıyla 12 haftalıksın. 3 aydan sonra artık yuz ustu yatmak cok zararlı bebek icin. Doktorlar sol tarafa yatmayı oneriyorlar bebege daha iyi kan gidiyormus sola yatıldıgında. Eger sol tarafınıza yatamıyorsanız gunde en azından 2 saat yatmayı deneyin diye okumustum biryerde. Bu kadar sorun etmeyin ama yuz ustu yatmamaya calısın. Ben de sol tarafıma yatmaktan kulagım yapıstı valla
Bana da teyzem soyledi bebekyagı ck iste yarıyor diye. Ben de denerim bakalım.
Bu arada canım baslık kısmını bos bırakıp asagıya yaz yazılarının hepsini orayı doldurmak zorunda degilsin.
Zaten sıgmıyor yazıların oraya o sekilde.
Dünyam80 göstermedi diye üzülme, hafta itibariyle kesinleştirceksin o zaman gittiğinde, bir de o yönden bak...
çatlak kremi ben kendim sordum, çünkü vücudum çok müsait. devlet bir tane karşılıyormuş. explial mi ne? ben dedim bana başka bir dermokozmetik krem önerdiler. olur tabi dedi. ama hiçbiri kesin sonuç vermeyebilir, senin vücuduna, geçmiş yaşantına falan bağlı dedi. içini rahatlatmak için mustelayı kullan bakalım dedi. benim arkadaşım eczacı o gönderecekti ama daha elime ulaşmadı diye gittim aldım mecburen. 79 lira. o parayla 10 tane çıtçıtlı body alırdım meleğime diye de düşündüm hani
Kızlar cooooooooook sinirliyim
Benim sıpa secdeye yatmıstı hic de hareket etmiyordu goremedim hicbisey of ya
anladım cnm tamam tşk ederim böyle bölük pörçük oluyor dimi
benim ki de bitmek üzere son ay galiba öğrendiğinde bilgiendirirsen sevinirim.daha sonra eşin üstünden devam ettirilebiliyor diye biliyorum ama ...
dünyam canım seninkinin cinsiyeti ne ben pek anlamıyorum sadece yazıyorum prfiline girersem buraya bir dahaa dönemem diye çıkmıyorumda :)
Allah'ıma sukurler olsun bir saglık sorunu yasamadık bebegimle simdiye kadar. Sadece ben yasadım kum dokuyordum bir ara ve cok sancım olmustu bebegimin biseyi yoktu Allah'tan.
Evet simdiden naz yapıyor benim minigim. 2 hafta sonra da gostermezse kendisini kulaklarından tavana asıcam onu anneye naz yapmak neymis gostericem ona
Cnaım benimkisi gostermedi bugun cinsiyetini secdeye kapanmıs yatıyordu =)
Babasından utandı herhalde =)
Soylerim canım 2 hafta sonra ogrenicez bakalım nasıl oluyor diye =)
Esimden yararlanabilirim ama esimin sigortası yok malesef bagkuru var ama onu da her ay yatırmazsa yararlanamıyoruz. O yuzden ben 3 ay benim sigortamı yatırsın diyorum sonra 3 ay daha sigortadan yararlanmıs oluyorum zaten 6 ay sonra doguma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?