- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.101
Benim içime de erkek doğuyordu ama sağlıklı olsun da,kızı erkeği bir.
Ama sanki kız bizimkiler. Erkeklere baksana açı açıveriyolar
Evet canım söyledi 105 gram dedi, ben de 3 haftadır kilo almamışım yine 52 çıktım.Boyu da 12 cm. çıktı
Göstermiyorsa kız diyorlar ama ondan kapanmış olabilir mi :)) Ben haftaya renkliyle garantilensin o zaman inanıcam
Kız benim pazartesi gunu nasıl hareketliydi bi sag tarafımda bi sol tarafımdaydı ayaklarıyla tepikliyordu ama doktor hanım soylemedi bisey.
Bugun de uyuyordu. Allah'ım babasını uyandırmakla zor ugrasıyorum bir de cocugunu uyandırmak mı cıktı basıma ahhh ahh ikisi de uykucu
Benimki de en son kontrolümüzde durmadan açmıştı ama o zaman cinsiyet belirlemek için erken demişti doktor.
Şimdi zamanı geldi ya inada bindirdi velet
selam kizlar nasilsiniz? ben bu aralar giremedim ama merak etmeyin kizim ve ben iyiyiz cok sukurannemle babam geldi londraya onlari gezdiriyoruz esimle..ben 3 gundur geziyorum bugun yorgun dustum artik esime soyledim bugun sen gezdir diye..oluyorum su an yorgunluktan ve uykusuzluktan..sabahtan cikiyorduk aksama kadar dolasiyorduk sokaklarda....bugun keyif yapip yaticam evde :) giremedigim icin aklim hep sizlerde nasilsiniz neler oldu ben yokken ?..umarim kotu haberler yoktur..azelyacim anladigim kadariyla oglusun olacakmis cok sevindim tatlim cinsiyetini ogrenmene ve saglikli haberini almana...cok ozledim sizi kizlar ben ya simdi uzun sure daha giremicem arada bakmaya calisirim..bu arada gobusum aldi basini gidiyor iyice buyudu artik disaridan belli oluyor hamile oldugum bulantilarimda azaldi sadece restaurantlarin onunden gecerken burnumu tikayarak yuruyorum o kadar...annemde yemekler yapiyor bana onlarida basariyla yiyebiliyorum artik sadece sogan kavrulurken fena oluyor kacacak yer ariyorum o kadar..bunlarin disinda hemen hemen normale dondum diyebilirim..
nasıl başarıyorsunuz kilo almamayı. ben yine 800 gr almışımve bana ağırlığı söylemedi, yada söyledi ben duymadım...
kızlaaaaaaarr ben öğrendim cinsiyeti KIZ mış.. demek sağ sol hikaye.. bi oğlum vardı bi de kızım oldu :))) bi de bebek tam 12 haftalık 3 gun yanlış ölçmüşüz dedii
kızlaaaaaaarr ben öğrendim cinsiyeti KIZ mış.. demek sağ sol hikaye.. bi oğlum vardı bi de kızım oldu :))) bi de bebek tam 12 haftalık 3 gun yanlış ölçmüşüz dedii
Kızlar cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi Çin takvimiyle uyuşuyor musunuz?
Tahminleri çok iyi diyorlar Çin takviminin ama,baksanıza bakalım??
Kızlar cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi Çin takvimiyle uyuşuyor musunuz?
Tahminleri çok iyi diyorlar Çin takviminin ama,baksanıza bakalım??
Gözün aydın canım.İkisini de tadacaksın ne güzel
nasıl başarıyorsunuz kilo almamayı. ben yine 800 gr almışımve bana ağırlığı söylemedi, yada söyledi ben duymadım...
bblaucım bir biz kaldık sanırım ogrenmeyen suraya bak kızlar bile gosteriyor ya bizimkiler tam nazlı ama gostercem onlara nazı ben
erkek doğuruyor:) makas bıçak olayı sanırım tutumuyor annem hala kız olcak değişir gibi düşünüyor anamm kimsede erkek istemiyor bizimkilerden bir doğsun bak sevdiriyormuyum onlara
merhabalar hastanem ıkılı test ıcın 220 lıra fıyat verdı hemde ssk lıya sızler nekadara yaptırdınız bıu fıyat cok degılmı
merhabalar hastanem ıkılı test ıcın 220 lıra fıyat verdı hemde ssk lıya sızler nekadara yaptırdınız bıu fıyat cok degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?