2012 Şubat Anneleri

Benim içime de erkek doğuyordu ama sağlıklı olsun da,kızı erkeği bir.
Ama sanki kız bizimkiler. Erkeklere baksana açı açıveriyolar

Kız benim pazartesi gunu nasıl hareketliydi bi sag tarafımda bi sol tarafımdaydı ayaklarıyla tepikliyordu ama doktor hanım soylemedi bisey.
Bugun de uyuyordu. Allah'ım babasını uyandırmakla zor ugrasıyorum bir de cocugunu uyandırmak mı cıktı basıma ahhh ahh ikisi de uykucu

nasıl başarıyorsunuz kilo almamayı. ben yine 800 gr almışım ve bana ağırlığı söylemedi, yada söyledi ben duymadım...

kızlaaaaaaarr ben öğrendim cinsiyeti KIZ mış.. demek sağ sol hikaye.. bi oğlum vardı bi de kızım oldu :))) bi de bebek tam 12 haftalık 3 gun yanlış ölçmüşüz dedii

Benimki de en son kontrolümüzde durmadan açmıştı ama o zaman cinsiyet belirlemek için erken demişti doktor.
Şimdi zamanı geldi ya inada bindirdi velet

Bizde seni özledik Bugün iyice dinlenin bari analı kızlı yorulmuşsunuz baya :)) İyi durumda olmanıza çok sevindim.

nasıl başarıyorsunuz kilo almamayı. ben yine 800 gr almışım ve bana ağırlığı söylemedi, yada söyledi ben duymadım...

3 haftadır hamurişini kestim, meyva ile beslendim belki ondandır.Ama ben aldım normalde 3 ayda 3 kilo aldım zaten dursun artık :))

kızlaaaaaaarr ben öğrendim cinsiyeti KIZ mış.. demek sağ sol hikaye.. bi oğlum vardı bi de kızım oldu :))) bi de bebek tam 12 haftalık 3 gun yanlış ölçmüşüz dedii

Gözünaydın canım ne güzel bi oğlun bir kızın

Kızlar yaa yeni resimler yok mu ekleyin de biz de gorelim.

Azelya senin yok mu bugunku usg den resmin bakalım bebisine biz de napıyo annesinin karnında

Ben hep düşünürdüm şimdi bu kadar iştahlıysam ben hamile kaldığımda napıcam diye…Allah dağına göre kar veriyor işte. İştahım eskiye göre belirgin ölçüde azaldı hamile kalınca. İlk 3 ayı kilo almadan tamamladım. Evet bulantılarım da oldu bu da bir etken tabi ki. Beslenme uzmanına gittim 8 haftalıkken filan, bana program verdi. Hamurişi, kızartma, beyaz şeker, beyaz pirinç yasak. Yemedim. Şekerim düşsün diye tabi. Ama bazen tatlı yediğim oldu, beyaz ekmeği biraz yediğim de…Almadan 2. Trimestera geçtim.
Ben kilo almamama en büyük etki olarak abur cubur yemememi görüyorum. Önceden cipstir, abur cuburdur, fast fooddur çok düşkündüm kesemiyordum. Ama söz konusu “can” olunca ve bunların zararını bildiğimden mecbur uzak kaldım.

erkek doğuruyor:) makas bıçak olayı sanırım tutumuyor annem hala kız olcak değişir gibi düşünüyor anamm kimsede erkek istemiyor bizimkilerden bir doğsun bak sevdiriyormuyum onlara

amaa tuttu galiba dr büyük ihtimalle kiz dedi , fakat 16.haftada emin oluruz dedi :))
kijimij geliyorr...Asya miz geliyor... cimcimemiz olacakmis...
dr kiz deyince sasirdim,ama yine de mutluyummm.. Saglikli olsun,sihhatli olsun baska bir sey istemiyorum..
Yalniz babasinin cok hosuna gitti :)) Canim benim kizz iste diyorum diyo banaa :))
bisey degil iddiaya girmistik :))) o kazandi :))) ve iddianin bedeli karsi taraf ne istiyorsa onu yapmak olacakti,umarim güzel zamanda,beni zorlamadan kullanir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…