- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.061
merhaba şubat anneleri,
benim sat 4 haziran ve görünn doğum tarihide 10 mart olduğu için mart anneleri grubundayım. Ama doktorumun dediğine göre sezaryan olacağım için şubat sonu muhtemel doğum tarihi olacakmış kısmetse.
Bende hepinize merhaba demek istedim.
Ben yeditepe üni.hastaneside gazi yıldırım a gidiyorum. Sizlerden de aynı doktora yada hastaneye giden var mı acaba?haftaya ikili teste gireceğim,ikili test fiyatlarını biliyor musunuz?
ilk baştan okumadığın belli kimse illada oğlum olsun diye bir şey söylemiyor.öyle bile olsa bu söyleyenin kendi tercihidir.kimsenin çıkışmaya yada moral bozmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.her arkadaşım sağlıklı sıhatli olsun deyip duruyor.bence siniri bozulan sinirini burda çıkartmamalı bu benim düşüncem tabi.
annişler hepinize merhaba.size sormak istediğim birşey var.dünden beri karnımda gerilme var yırtılıcakmış gıbı ve ağrı oluyor.sizce normalmıdır korkuyorumda:18:
peki arkadaşım senin herhangi bir göme problemin sara problemin yada başka bir problemin oldu mu bu yaşa kadar? madem annen sana hamileyken geçirmiş?
İyi geceler arkadaşlar.Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın nolur.
Doktoruma gittik. Çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktorum artık hamileliğimde balayına girdiğimi, bundan sonra ilk başlarda yaşadığım şikayetlerin azalacağını söyledi.
Bebeğim çok çok hareketliymiş.Maşallah subhanallah.Çok rahatladım sıpayı görünce
Gelmişken bari cinsiyetine bakalım dedi.Hem karından hem vajinal ultrasonla dakikalarca uğraştı ama bizim velet döndü poposunu,kesinlikle göstermedi.Doktorum en sonunda "bblaucum bebeğin bize alın da kıçıma bakın diyor,daha fazla uğraşırsak rahim ağzını zedeleyeceğiz,2 hafta sonra bakalım" dedi.
Bir ara döndü çocukcağızım ama onda da eliyle kapadı şeysini
Doktorum da kızıyor sanki normalde pek gösteriyordun da bir elinle kapamadığın kalmıştı seni velet seni diye
Buarada kızlar,doktoruma hissettiğim birkaç belirtiyi sordum alt karında seğrime,kelebeklenme gibi...Bunların gaz mı yoksa bebek hareketimi olduğunu merak ettiğimi söyledim...Bebek hareketlerini hissetmeye başladığımı söyledi...
Kilolu olmama, ilk bebeğimi beklememe ve henüz 14+4 olmama rağmen ilk hareketleri duydum yani Yarabbi çok şükür,hamdolsun...
şiddetliyse dr danış istersen.ama göbüşün de büyüyor ondan da olabilir. buğday yagı bebe yagı yada kremlerle masaj yapmayı dene belki iyi gelir en azından çatlak oluşmasını önlüyor diye biliyorum
Yok çok şükür bende böyle bir problem olmadı canım.
Çok sevindim tatlım, zaten kötü birşey olmadığını hissediyordum, çok şükür maşallah
Kızlar ben şoklardayım :))) Doktor "şunu görüyor musun Tuğçe" dedi, eşimde yanımdaydı "görüyorummm" diye atladı.Doktorda "erkeğe benziyor" dedi.Ben şok annem şok, eşim havalarda
Çıkışta spor bir ayakkabı aldım küçük adamıma bu fikre alışmaya başladım, bugüne kadar kıza alıştırmıştım kendimi büyük şok yaşadım
demiştim ben tatlım... gözünaydın, maşallah... ben kesin mi diye sormamışım, o heyecanla da bisürü alışveriş yaptım.
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin...
Ben Yeditepeye 2li test fiyatlarını sormadım ama çeşitli özel hastanelerde 140-260 arasında fiyatlar almıştım.
Çok sevindim tatlım, zaten kötü birşey olmadığını hissediyordum, çok şükür maşallah
Kızlar ben şoklardayım :))) Doktor "şunu görüyor musun Tuğçe" dedi, eşimde yanımdaydı "görüyorummm" diye atladı.Doktorda "erkeğe benziyor" dedi.Ben şok annem şok, eşim havalarda
Çıkışta spor bir ayakkabı aldım küçük adamıma bu fikre alışmaya başladım, bugüne kadar kıza alıştırmıştım kendimi büyük şok yaşadım
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Canım gözün aydın, çok sevindim hem herşeyin yolunda olmasına hem de cinsiyetin belli olmasına
Maşallah
birincisi okuyabildiğim kadarıyla baştan beri takip ediyorum .ikincisi herkesin yorum yasptığı bir sayfada gayet saygılı yorumuma böyle patlayarak cevap verme hakkının da sizde olduğunu düşünmüyorum.Ben bi yorum yaptım belli insanlar fazlasıyla üstüne alındı zannımca...benim düşüncem de bu bi yorum yüzünden tüm sinirinizi benden çıkarmayın.
Sağol canım benim, aklıma geldiniz zaten, topicte 2 kişi bildi dedim :))) Haftaya perşembe renkli 4 boyutlu usg için randevu verdi, o zamanda tescillenmiş olur pipimiz, ben de tickerımı mavi yapayım artıkBütün sene boyu Hürrem izledim "bir şehzade daha geliyor" diyip durdum taklidini yapıp, gerçek oldu :))
Hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah gönlüne göre versin:)
Tatlım çok sağol, ben de çok sevindim o büyük merakım gitti nihayet rahatladımBir de iki eliyle kafasını tutuyordu bacaklarını da ayırmıştı sanki güneşleniyor gibi :))
Tatlım çok sağol, ben de çok sevindim o büyük merakım gitti nihayet rahatladımBir de iki eliyle kafasını tutuyordu bacaklarını da ayırmıştı sanki güneşleniyor gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?