2012 Şubat Anneleri

merhaba şubat anneleri,
benim sat 4 haziran ve görünn doğum tarihide 10 mart olduğu için mart anneleri grubundayım. Ama doktorumun dediğine göre sezaryan olacağım için şubat sonu muhtemel doğum tarihi olacakmış kısmetse.
Bende hepinize merhaba demek istedim.
Ben yeditepe üni.hastaneside gazi yıldırım a gidiyorum. Sizlerden de aynı doktora yada hastaneye giden var mı acaba?haftaya ikili teste gireceğim,ikili test fiyatlarını biliyor musunuz?

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin...
Ben Yeditepeye 2li test fiyatlarını sormadım ama çeşitli özel hastanelerde 140-260 arasında fiyatlar almıştım.

birincisi okuyabildiğim kadarıyla baştan beri takip ediyorum .ikincisi herkesin yorum yasptığı bir sayfada gayet saygılı yorumuma böyle patlayarak cevap verme hakkının da sizde olduğunu düşünmüyorum.Ben bi yorum yaptım belli insanlar fazlasıyla üstüne alındı zannımca...benim düşüncem de bu bi yorum yüzünden tüm sinirinizi benden çıkarmayın.

annişler hepinize merhaba.size sormak istediğim birşey var.dünden beri karnımda gerilme var yırtılıcakmış gıbı ve ağrı oluyor.sizce normalmıdır korkuyorumda:18:

şiddetliyse dr danış istersen.ama göbüşün de büyüyor ondan da olabilir. buğday yagı bebe yagı yada kremlerle masaj yapmayı dene belki iyi gelir en azından çatlak oluşmasını önlüyor diye biliyorum

peki arkadaşım senin herhangi bir göme problemin sara problemin yada başka bir problemin oldu mu bu yaşa kadar? madem annen sana hamileyken geçirmiş?

Yok çok şükür bende böyle bir problem olmadı canım.

Çok sevindim tatlım, zaten kötü birşey olmadığını hissediyordum, çok şükür maşallah

Kızlar ben şoklardayım :))) Doktor "şunu görüyor musun Tuğçe" dedi, eşimde yanımdaydı "görüyorummm" diye atladı.Doktorda "erkeğe benziyor" dedi.Ben şok annem şok, eşim havalarda
Çıkışta spor bir ayakkabı aldım küçük adamıma bu fikre alışmaya başladım, bugüne kadar kıza alıştırmıştım kendimi büyük şok yaşadım

teşekkür ederim canım sağol.söylediğin gibi bıraz yağlarla ovım.çok rahatsız olursamda doktora gıdım artık.

demiştim ben tatlım... gözünaydın, maşallah... ben kesin mi diye sormamışım, o heyecanla da bisürü alışveriş yaptım.

demiştim ben tatlım... gözünaydın, maşallah... ben kesin mi diye sormamışım, o heyecanla da bisürü alışveriş yaptım.

Sağol canım benim, aklıma geldiniz zaten, topicte 2 kişi bildi dedim :))) Haftaya perşembe renkli 4 boyutlu usg için randevu verdi, o zamanda tescillenmiş olur pipimiz, ben de tickerımı mavi yapayım artık Bütün sene boyu Hürrem izledim "bir şehzade daha geliyor" diyip durdum taklidini yapıp, gerçek oldu :))

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

Canım gözün aydın, çok sevindim hem herşeyin yolunda olmasına hem de cinsiyetin belli olmasına
Maşallah

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu arada dünkü konuşmalardan sonra toxoplazma testini tekrar yaptırmak için kan verdim, 4 boyutlu için gün aldım, 1-2 test daha var, muayene dahil 130 ödedim hepsine, fazla gibi geldi ama içinde renkli var diye avuttum kendimi :26:

Canım gözün aydın, çok sevindim hem herşeyin yolunda olmasına hem de cinsiyetin belli olmasına
Maşallah

Tatlım çok sağol, ben de çok sevindim o büyük merakım gitti nihayet rahatladım Bir de iki eliyle kafasını tutuyordu bacaklarını da ayırmıştı sanki güneşleniyor gibi :))

ben fikrimi söyledim. uzatmak bana yakışmaz .isteyen istediği gibi düşünebilir

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Allah gönlüne göre versin:)

Kız Dünyam bi senle benimki kaldı göstermeyen
Topicte kız kıtlığı var bizimkiler kız mı yoksa
Kız mıdırlar erkek midirler bilemem ama topiğin inatları seninkiyle benimki orası kesin

Tatlım çok sağol, ben de çok sevindim o büyük merakım gitti nihayet rahatladım Bir de iki eliyle kafasını tutuyordu bacaklarını da ayırmıştı sanki güneşleniyor gibi :))

Canım yaa gerçekten çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:) bende saat 4 ü bekliyorum gideyim göreyim cinsiyetini görebileceğimizi pek düşünmüyorum sağlıklı olduğunu bileyim yeter çünkü daha erken bence hem bizim doktor 16. haftada hatta 20. haftada söylüyormuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…