2012 Şubat Anneleri

Allahın dağında olduğu içindir büyük ihtimalle..
Şanlıurfada bir hastane şekerim ondan öyle..

himm öyle deme..ben istanbulda yasiyorum ailemden bazilari bursa da kocaelinde özel hastanelere daha fazla para veriyor..
üstelik özel polikliniklere..
yani iyi bir fiyatmis...dogum ne kadar acabaa ? ordami dogursak kijj :))

Hepinize selamlar kızlar. İnşallah hepiniz bebişlerinizle birlikte çoook iyisinizdir....

Bblau; çok şükür bak gördün mü birşeyi yokmuş minişinin, hamileliğin altın çağına hoşgeldin o zaman diyoruz.

Banuesra; canım, valla kaç gündür aklım sende kalmıştı. Hatta eşime bile söyledim, Londra karıştı, Allah korusun birşey olmaz iyilerdir inşallah diye düşündüm. Çok şükür ki gezmeden fırsat bulamamışsın

Azelya; tatlım hayırlı uğurlu olsun minik erkeğin

himm öyle deme..ben istanbulda yasiyorum ailemden bazilari bursa da kocaelinde özel hastanelere daha fazla para veriyor..
üstelik özel polikliniklere..
yani iyi bir fiyatmis...dogum ne kadar acabaa ? ordami dogursak kijj :))

Valla burda doğum yapmayı düşünmediğim için hiç fiyat sormak aklıma gelmedi..
Ama geçen sene bir arkadaş benim gittiğim hastanede sezeryanla doğum yapmış bir iki günde yatmış sanırım 300 lira vermiş..
Ben muayene ücreti 12 lira veriyorum ablam Adanada 37 lira veriyor..
Adana da yapcam doğuumu ama fiyatını bilmiyorum..
Şanlıurfada hayat ucuz ama bu bir gerçek..
Çoğu memur gelip burdan gitmek istemiyor..

hastaneyi mi yetersiz buluyorsun da orada dogurmuyorsun yoksa ablisin mi bakacak dogumdan sonra sana ??
fiyat hakikaten cok fazla iyiymis..
ama adana a sinifi hastane galiba..
ben 20 tl veriyorum muayneye..

Bu arada kızlar, biz de dün cinsiyetini belki öğrenebiliriz diye özel bir hastaneye gittik kendi doktorumuzdan habersiz. :78:

Bakan doktor erkeğe benziyor dedi. Eşim kıkır kıkır gülmeye başladı. Eşimi zaptedemiyorum şuanda. Dur daha net değil, benziyor dedi diyorum ama o ısrarla ben gördüm yavrumun pipisini deyip duruyor. Ama ben hiçbirşey görmedim. Kendi doktorumun ağzından duymadan da emin olamıcam sanırım. Kafam çok karıştı... :26:

Bize de benziyor dedi canım ama ben orasında parlak bir nokta gördüm

CAnım çok sevindim
Ben kız sanmıştım
Erkek çıktı.. MAşallah canım sana

Alırsın artık kıyafetleri oğluşuna
Sağlcakla al kucağına canım

Uffff sizler öğrendikçe benide bir heycan bastı..
Benim öğrenebilme ihtimalime 12 gün var daha..
Free B-hCG değeri ve diğer testlerin hepsi erkek diyorya bakalım hayırlısı..

Canım free B hcg dediğiniiz bende malesef yok
şansa bak
hanig test bu

kızlaaaaaaarr ben öğrendim cinsiyeti KIZ mış.. demek sağ sol hikaye.. bi oğlum vardı bi de kızım oldu :))) bi de bebek tam 12 haftalık 3 gun yanlış ölçmüşüz dedii

Ay ne güzel prenses geliyor
Ne guzel ilk kızımda hemen öğrenmiştik bunda bekle Allah bekle pofff

CAnım test sipariş etmiştin gelmedi mi hala
yaptın mı testi
ne çıktı
doğru çıkacak mı ben asıl teste takıldım
yanlış çıkma ihtimali de var sonuçta pkolusun

Hoşgelmiş Asya canım
Prensesler çoğalıyor
Hadi bakalım

hastaneyi mi yetersiz buluyorsun da orada dogurmuyorsun yoksa ablisin mi bakacak dogumdan sonra sana ??
fiyat hakikaten cok fazla iyiymis..
ama adana a sinifi hastane galiba..
ben 20 tl veriyorum muayneye..

Ailem Adana da ve benle ilgilenmek için buraya gelmeleri zor olacağı için ben yanlarına gitcem, bir aksilik olmazsa inşallah..
Ablamın gittiği hastane Adanada ki en iyi hastanelerden belki ondan pahalıdır bilmiyorum diğer özellerin fiyatınıda..

Kuzu sende mi erkek..
Hayırlısı olsun..

Bize de benziyor dedi canım ama ben orasında parlak bir nokta gördüm

Yaaa ben nasıl bir anneyim yaaa Ultrasona bakınca sadece 2 tane yuvarlak görüyorum. Onların da biri kafası biri de gövdesidir diye kafamdan bişe oluşturuyorum. Hiç anlamıyorum ultrasondan falan. Eşimin maşallahı var elini, kolunu, ayak tabanını her yerini daha doktor söylemeden anlıyor. Ben böyle salak gibi bakıyorum.
Eşim ısrarla diyor ki; ben gördüm pipisini, altında minik minik toplarını bile gördüm diyor. Erkek midir acaba kesin? Ona göre seveyim alışveriş yapayım istiyorum ama kendim gözümle göremediğim için de hiç bişey yapamıyorum....

Sen yine kendi doktoruna kadar sabret canım, ben bile inanamıyorum hala. Bir de öyle birşey var öğrenince bu kez emin olamıyorsun :))

Aaaaa senin ailen Adanada mı Limoncum... Ben Adanalıyım, ailem Mersinde benimde :)
Valla bu cinsiyet mevzuunda ben halen emin değilim. Erkek demek için bir iki hafta daha bekleyeceğim sanırım... Zira Şubat anneleri başlığı nerdeyse baştan sona erkek oldu. Bu işte bir yanlışlık olmasın

Valla aynısını bende düşündüm..:)
Bu işte bir yanlışlık vardır diye..:)
Kız anneleri şanslı olacak gibi..
Evet kuzu ben Adanalıyım ve Mersinde okudum..
Ahh ahhh Mersin.. En çok sahilini ve kafelerini özlüyorum..:)
Sen nerdesin şimdi?

İki li testte bakılan değerlerden biri beta hcg değeri..
50 nin altındaysa erkekmiş diye söyleniyor ama bu değer sürekli değişiyormuşta..
Kesin doğruluğu yok gibi ama bakalım..

Ankaradayım ben 1999 dan beri :) Üniversite için bi geldim, işte o gün bugündür buradayım :) Mersin'e yılda 2 defa gidersem öpüp başıma koyuyorum, çünkü artık sıcağına dayanamıyorum. Sanırım Ankaranın havasına iyice alıştım. Aslına bakarsan da Mersinle ilgili tek özlemim: ailem ve deniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…