- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.752
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.321
sorma canım yaa... ben eşimle aynı büroyu kullanıyorum ben sigortacıyım o yazılımcı aynı işi yapmıyoruz ama çoğunluk beraberiz bazen çok ilgili bazen ben varmıyım hamilemiyim umurunda değil insan üzülüyor tabi ama cinsiyetini öğrendiğimden beri fazla takmıyorum oluşla konuşuyorum... kızlar size bişey sorcam musab ismi nasıl ben çok istiyorum ama farklı farklı tepkiler var, sizinki ne?
benim de ense kalınlığı 1.2 çıktı 12+2 olmuşus:) ama cinsiyeti hakkında birşey demedi doktorumuz ben de sormadım valla bir ay daha beklemek istiyorum:) yoksa kendimi tutamayıp alışverişe başlarım:)
sorma canım yaa... ben eşimle aynı büroyu kullanıyorum ben sigortacıyım o yazılımcı aynı işi yapmıyoruz ama çoğunluk beraberiz bazen çok ilgili bazen ben varmıyım hamilemiyim umurunda değil insan üzülüyor tabi ama cinsiyetini öğrendiğimden beri fazla takmıyorum oluşla konuşuyorum... kızlar size bişey sorcam musab ismi nasıl ben çok istiyorum ama farklı farklı tepkiler var, sizinki ne?
benim de ense kalınlığı 1.2 çıktı 12+2 olmuşus:) ama cinsiyeti hakkında birşey demedi doktorumuz ben de sormadım valla bir ay daha beklemek istiyorum:) yoksa kendimi tutamayıp alışverişe başlarım:)
Musab bin Ümeyr....
İslamın ilk öğretmeniydi.
Mus’ab Mekkenin en yakışıklı en zengin gençlerinden biriydi.
Efendimize sima olarak benzerliğiyle bilinirdi.
Rahatlığına rağmen kalbinde boşluk hisseden Mus’ab
İslamiyetle şereflenip başta ailesi tarafından türlü işkencelere maruz kalmıştır.
Uhud savaşının en ön saflarında yiğitçe savaşırken
bir müşrik darbesi sağ kolunu kesti.
Mus’ab taşıdığı sancağı diğer koluna alarak devam ediyordu..
O da kesilince sancağı kesik kollarıyla göğsüne bastı..
Ve nihayet şehid düşmüştü..
Mekkenin en zengin gencine kefen bulunanamamıştı.
Habbab bin Eret der ki:Mus’ab bin Umeyr, Uhud’da şehid edilince,
kendisini saracak kısa bir hırkadan başka bir şey bulunamadı.
Hırkayı baş tarafına çektik ayakları açıldı.
Ayaklarına çektik, baş tarafı açıldı...
İşte o böyle şerefli bir gençti...
Ben beğeniyorum canım bu ismi...
Ama sen iyi düşün...
Oğlum olursa bende İslam tarihinden bir isim koyacağım....
Hadi hayırlısı o zaman...
Yine de % li bir tahmin isteseydin canım
İçine ne doğuyor
Erkek mi
Belirtilerin ne yönde
Takvimler ne diyor
Günaydın kızlar :92:
Musab bin Ümeyr....
İslamın ilk öğretmeniydi.
Musab Mekkenin en yakışıklı en zengin gençlerinden biriydi.
Efendimize sima olarak benzerliğiyle bilinirdi.
Rahatlığına rağmen kalbinde boşluk hisseden Musab
İslamiyetle şereflenip başta ailesi tarafından türlü işkencelere maruz kalmıştır.
Uhud savaşının en ön saflarında yiğitçe savaşırken
bir müşrik darbesi sağ kolunu kesti.
Musab taşıdığı sancağı diğer koluna alarak devam ediyordu..
O da kesilince sancağı kesik kollarıyla göğsüne bastı..
Ve nihayet şehid düşmüştü..
Mekkenin en zengin gencine kefen bulunanamamıştı.
Habbab bin Eret der ki:Musab bin Umeyr, Uhudda şehid edilince,
kendisini saracak kısa bir hırkadan başka bir şey bulunamadı.
Hırkayı baş tarafına çektik ayakları açıldı.
Ayaklarına çektik, baş tarafı açıldı...
İşte o böyle şerefli bir gençti...
Ben beğeniyorum canım bu ismi...
Ama sen iyi düşün...
Oğlum olursa bende İslam tarihinden bir isim koyacağım....
Hadi hayırlısı o zaman...
Yine de % li bir tahmin isteseydin canım
İçine ne doğuyor
Erkek mi
Belirtilerin ne yönde
Takvimler ne diyor
günaydın cankuş geç geldin bugün
Günaydın azelyacığım
içime erkek doğuyor neden bilmiyorum ama ilk hamile kaldığımdan beri hep ağzımdan oğlum kelimesi çıkıyor:) ama takvimler kız gösteriyor. akşam bir aile dostumuz geldi onun farklı bir hesaplama yöntemi varmış ona göre hesapladı bana biraz saçma geldi ama paylaşayım sizinle aranızda böyle bir şey duyan var mı bakalım. şimdi benim kocam 80 doğumlu doğduğu yılı erkek alıyormuşuz 4 yılda bir erkeklerin hücreleri yenileniyormuş. buna göre
80 erkek
84 kız
88 erkek
92 kız
96 erkek
2000 kız
2004 erkek
2008 kız
2012 de erkek olurmuş bu durumda ben 2008 ile 2012 arasında hamile kaldığım için kızım olması muhtemelmiş:) bakın bakalım tutan var mı eşinizin ilk doğduğu yılı erkek kabul edip 4 yıl da bir cinsiyeti değiştirecekmişsiniz.
ama sonra dedi ki kadının da 3 yılda bir kromozomları değişiyormuş. buna göre de ben
83 kız
86 erkek
89 kız
92 erkek
95 kız
98 erkek
2001 kız
2004 erkek
2007 kız
2010 erkek
2013 kız çıkıyor bu hesaplamaya göre de bana göre erkek çıkıyor:) 2011 de hamile kaldım çünkü ne bileyim kafam karıştı ama bunlar boş işler aslında tekirdağda yaşam hastanesinde 2. ayında anlıyorlarmış makineleri biraz ayrıntılıymış bir çok arkadaşım gitti ve %100 doğru öğrendiler ama ben bir ay daha sabredeceğim sürpriz olsun:)
Evet tatlım, bebek odalarına bakıyordum nette dalmışım
Sahi kaç gündür aklımda ne zamandır DYGBAL’ı göremiyorum…Haberi olan var mı?
tatlım şu linke baksana bende bunu beğendim sizce nasıl tıklana bilirse tabi ama ben başka sitede aynısını 1200tl'ye buldum
Belis Doa Mdf Lake Byyen Bebek Odas Takm-Beyaz (TR 1735) (Yatak ve Orjinal Uyku Seti HEDYE..!) | | Bebefix.com
Evet olmus cnaım, güle güle kullan =)
Evet olmus cnaım, güle güle kullan =)
tatlım şu linke baksana bende bunu beğendim sizce nasıl tıklana bilirse tabi ama ben başka sitede aynısını 1200tl'ye buldum
Belis Doa Mdf Lake Byyen Bebek Odas Takm-Beyaz (TR 1735) (Yatak ve Orjinal Uyku Seti HEDYE..!) | | Bebefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?