2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar :92:

Ahanda erkek anası gelmiş...

bende efendimizin hayatını okurken çok etkilendim inşallah onun gibi imanı yüreği merhameti güçlü bir oğluşum olur

İnşallah gülüm

Farklı bir yöntem
yaptım bende eşimde 2011 de erkekte
hayırlısı ama
herşeyi ve en hayırlısını Rabbim bilir

günaydın annişler hepimiz için mutlu bir gün olur inşallah......ya ben hapşurmak istemiyorum artıkkkkk:2::2::2::2::2::2:allerjik bi durummuş ilaçda alamıyorummm ya ama çok korkuyorum bişey olucak diyeeeeeeeeee((((

beşiği büyüye biliyor normal yatak oluyor kullanışlı geldi ama internetten nasıl alıcam bilmiyorum mağaza istanbulda görme şansım yok o yüzden kafam karışık burda bakıyorum 1500-2000'Den aşağı yok

benim de ense kalınlığı 1.2 çıktı 12+2 olmuşus:) ama cinsiyeti hakkında birşey demedi doktorumuz ben de sormadım valla bir ay daha beklemek istiyorum:) yoksa kendimi tutamayıp alışverişe başlarım:)

ense kalınlıkları normal bakalım kan testi nasıl cıkıcak ben p.tesı alıcam sonucu, aman bekle canım ben beklemedım bak neler oldu:)

ay bu ne cok karısıkkk

Herkese güzel bir gün diliyorum. Günaydınlar...

gunaydınnnnn

valla bayanlar ben besik olarak park yataklardan almayı dusunuyorum cok kullanıslı yegenımde ondan kullanıyor suan 1,5 yasında hala yatıyor boy ayarlandıgı ıcın 4-5 yasına kadar yatabılıyor, katla tatıle yada ıstedıgın yere gotur pratık rahat

günaydın kızlar,geçmişi kuyamadım herkesler iyidir inşallah..
Azelya55 oğlun oluyormuş tebrik ederim sonunda öğrenmiş muradına ermişsin

Cinsiyetle ilgili son durumu bir gözden geçireyim diye ilk sayfaya bir baktım benim bebişimi erkek yazmışlar..
Allah mı yazdırdı Gurbet Güzeli , bilemedim..
Ben daha öğrenmedim cinsiyetini ki..

herkeslere günaydın uzun zamandır gelemedim yeni haberler varmı
şimdi okumaya kalkışsam hafta sonuna kadar belki biter :))

benim bulantılarım halaa devam ediyor (
2 gün önce kontrolumuz vardı bebişimi gördüm
kıpır kıpırdı çok güzel bi duyguydu halaaa gözümün önünden gitmiyo....
2li test yapılmadı :44:
3lü testle 2li test aynı hastalıklara bakılıyo deyip önümüzdeki aya yapılcak

herkeslere günaydın uzun zamandır gelemedim yeni haberler varmı
şimdi okumaya kalkışsam hafta sonuna kadar belki biter :))

benim bulantılarım halaa devam ediyor (
2 gün önce kontrolumuz vardı bebişimi gördüm
kıpır kıpırdı çok güzel bi duyguydu halaaa gözümün önünden gitmiyo....
2li test yapılmadı :44:
3lü testle 2li test aynı hastalıklara bakılıyo deyip önümüzdeki aya yapılcak

mrb canım gözün aydın bebişin erkek mii ..
ne zaman öğrendin ??

Hoşgeldin canım, özlettin kendini :)) Öğrendim dün, salı günüde renkliye girip tasdiklettiricem

gözün aydın azelyacım:)
artık rahat rahat bişeyler alabilirsin bebişine

Sağol canım, darısı sizlerin başına
Ayakkabısını aldım hemen

günaydın kızçeler,
yağmur yağmur buralarda da. hava soğumuş brrrrr. beşikler odalar konuşulmuş sanırım. ben de park yatak taraftarıyım. evim eşimin memleketi benim memleketimde 3 ayrı beşik almaktansa onlardan alıp taşımayı planlıyorum. Graco diye bir Amerikan markası var. onu park yatak ve seyahat sistem arabalarına ana kucakalrına baktık beğendik. bu aralar indirim de var. 1000 liraya geliyor üçlü. ama cinsiyete bir kere daha erkek demelerini bekliyorum. pipi gibi resmen ama belki başka şeydir diye beklemedeyim

arkadaşlar usg sonucunu aldım.ense kalınlığını nerden anlıyoruz.kısaltması nedir birde kaçla kaç arasında olmalı.13h 5 g benim bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…