- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.361
arkadaşlar usg sonucunu aldım.ense kalınlığını nerden anlıyoruz.kısaltması nedir birde kaçla kaç arasında olmalı.13h 5 g benim bebişim
arkadaşlar usg sonucunu aldım.ense kalınlığını nerden anlıyoruz.kısaltması nedir birde kaçla kaç arasında olmalı.13h 5 g benim bebişim
Kizlar ben gecen sene lazer epilasyon yaptirmistim tum vuct gobek dahil,ama gobegimdeki killar hamilelikle beraber tekrar cikti ve uzadi degisik boyutlara ulasti:26:,dun dr da iken dra nedenini sordum,henuz bebsin cinsiyetine bakmamisti,dr genelde erkek bebeklerkillanma yapar erkeklik hormonlarindan kaynakli dedi,cok kesin degil tabi dedi sonra ultrasonla bakip oglusum olacagini soyledi.Yani killar belki belirti olabilir.Bu arada dogumdan sonra dokuluyormuss:))
NT yazabilir canım, var mı öyle birşey? yada nuchal translucency?
NT:1.8mm yazıyor korktum şimdi arkadaşlar 1.2 yazmışlar sınırlarını biliyormusun
NT:1.8mm yazıyor korktum şimdi arkadaşlar 1.2 yazmışlar sınırlarını biliyormusun
Korkma 1.7de var 1.8 de..3ü aşmadığı sürece problem yok çok şükür.
3 mm tatlım. Zaten haftasına göre değişiyor kalınlık...
teşekkürler canım her şeye panik oluyorum galiba
Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum.
Bir süredir benim büyük tuvaletim siyaha yakın yeşilimtrak bir renk…
Ben bunu elevite bağlıyorum çünkü eleviti kahvaltıyla birlikte alıyorum, gün boyu bu renk oluyor.
Gece ise açılarak normale yaklaşmaya başlıyor. Ertesi sabah kahvaltıdan önce yine normal.
Elevit alınca yine siyahsı koyu yeşil…
Demir de var ya elevitin bünyesinde,ondan mı acaba?
Size de oluyor mu?
Ben bunun dışında bir de calsiyum+magnezyum (osteocare) ve balık yağı (marincap) içiyorum…
Bunlardan mı ki yoksa?
Ben bunu elevite bağlıyorum çünkü eleviti kahvaltıyla birlikte alıyorum, gün boyu bu renk oluyor.
Gece ise açılarak normale yaklaşmaya başlıyor. Ertesi sabah kahvaltıdan önce yine normal.
Size de oluyor mu?
Ben bunun dışında bir de calsiyum+magnezyum (osteocare) ve balık yağı (marincap) içiyorum…
Bunlardan mı ki yoksa?
Size de oluyor mu?
Bunlardan mı ki yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?