2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar usg sonucunu aldım.ense kalınlığını nerden anlıyoruz.kısaltması nedir birde kaçla kaç arasında olmalı.13h 5 g benim bebişim

Tatlım 1.2mm öyle birşey yazması lazım, kısaltmasını hatırlamıyorum.0.12 de yazabilir yani bende 0.12 yazıyordu, hesapladım 1.2mm ye denk geliyor.

Kizlar ben gecen sene lazer epilasyon yaptirmistim tum vuct gobek dahil,ama gobegimdeki killar hamilelikle beraber tekrar cikti ve uzadi degisik boyutlara ulasti:26:,dun dr da iken dra nedenini sordum,henuz bebsin cinsiyetine bakmamisti,dr genelde erkek bebekler killanma yapar erkeklik hormonlarindan kaynakli dedi,cok kesin degil tabi dedi sonra ultrasonla bakip oglusum olacagini soyledi.Yani killar belki belirti olabilir.Bu arada dogumdan sonra dokuluyormuss:))

Tebrikler canım
Cannım bilgilerini gurbete msj atsana
Listede sen de yer alırsın

Bu kıl tüy mevzuu doğruysa bir kızım daha olur

Zira tüysüz bakire gibi dolaşıyorum

sanırım bu sene erkek yılı :))
şimdiden topiğimizde 10 yakın erkek var maşallah...

benm doktr kesin olmamak şartıyla erkek olabilir dedi :))

Selam kızlar Bugun surekli uyumak istiyorum ben yaa. Dun de 10 da bi yattım sabah 6 da esimi gonderdim, 9 da uyandım yemek yedim. 10 da geri yattım ve yeni uyandım

Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum.
Bir süredir benim büyük tuvaletim siyaha yakın yeşilimtrak bir renk…
Ben bunu elevite bağlıyorum çünkü eleviti kahvaltıyla birlikte alıyorum, gün boyu bu renk oluyor.
Gece ise açılarak normale yaklaşmaya başlıyor. Ertesi sabah kahvaltıdan önce yine normal.
Elevit alınca yine siyahsı koyu yeşil…
Demir de var ya elevitin bünyesinde,ondan mı acaba?
Size de oluyor mu?
Ben bunun dışında bir de calsiyum+magnezyum (osteocare) ve balık yağı (marincap) içiyorum…
Bunlardan mı ki yoksa?

Son düzenleme:

Boyle suyla karıstırılmıs kına renginde mi ?

:) aynen canım elevit ilac yapıyor, aynı durum bendede var korkma yani, vitamin ve demir ilaçlarının çoğu butür şeyler yapmakta

Aaa ben de birtek benimki böyledir diyordum :)) O zaman elevittendir, benimde böyle ve sadece elevit kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…