2012 Şubat Anneleri

bblaucum büyük bir ihtimalle elevitten oluyor ,
çünkü kullanan bir arkadaşım da aynından bahsetmişti ,
bu arada marincapı hangi dozda alıyorsun haftada kaç defa yani,
belki ben de yeniden başlarım diye soruyorum

canım bence elevitten değil...
çünkü ben cumartesinden beri elevit içiyorum , ancak bu söylediğin olay 1 aydır var
bence kesinlikle hormonlardandır...

Daha önce sorulmuş bir soru var elevitin büyük abdestin rengini koyulaştırıp koyulaştırmadığıyla alakalı.
Doktor da içeriğinde demir olan vitamin kompleksleri ve ilaçlar büyük abdest rengini koyulaştırır demiş.

canım ya rica etsem şu hapşurma konusunu da sorarmısın????daha dün dr. a gittim bugün de gidemem kafayı yiycem ya burnumu kesip atıcam yani o derece offffffffff:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Ay deliricem ya, erkek ismi koymak ne kadar zor :26:Bu akşama kadar eşime bir liste vermem lazım, o da bana verecek içlerinden seçicez.Hep kız ismi düşünmüştüm erkek çok zormuş

Dün kızım olucagını öğrenince hastanenin karşısında büyük bir bebek mağazası var oraya geçtim ve kızıma tulum, şapka ve eldivenden oluşan bir takım, çorap ve patik aldım... ilk alışverişimide yapmış oldum

canım günde en az 10 kez hapşuruyorum hemde ne hapşurma:2::2::2::2:btün kaslarım tutuluyo sanki o an e haliyle korkuyorummm tabiii....

canım bende aynı senin gibiyim alerjik rinit, alerjik astımım ve birçok şeye alerjim var.sabah ve akşam en az 2 saat burnum ve gözüm akıyo.
çok hapşuruyorum. bugün 19 da doktora gidicem istersen sorup yarın sana da haber vereyim.
hani bir zararı olur mu bebişe diye?

Bende çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini ya cumartesi günü doktor kontrolümüz var acaba gösterirmi? 15 haftalık olcak cumartesi günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…