- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.381
Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum.
Bir süredir benim büyük tuvaletim siyaha yakın yeşilimtrak bir renk…
Ben bunu elevite bağlıyorum çünkü eleviti kahvaltıyla birlikte alıyorum, gün boyu bu renk oluyor.
Gece ise açılarak normale yaklaşmaya başlıyor. Ertesi sabah kahvaltıdan önce yine normal.
Elevit alınca yine siyahsı koyu yeşil…
Demir de var ya elevitin bünyesinde,ondan mı acaba?
Size de oluyor mu?
Ben bunun dışında bir de calsiyum+magnezyum (osteocare) ve balık yağı (marincap) içiyorum…
Bunlardan mı ki yoksa?
Boyle suyla karıstırılmıs kına renginde mi ?
Aaa ben de birtek benimki böyledir diyordum :)) O zaman elevittendir, benimde böyle ve sadece elevit kullanıyorum.
bblaucum büyük bir ihtimalle elevitten oluyor ,
çünkü kullanan bir arkadaşım da aynından bahsetmişti ,
bu arada marincapı hangi dozda alıyorsun haftada kaç defa yani,
belki ben de yeniden başlarım diye soruyorum
EhehehehehEvet aynen o renk
O bende de var canım yani gecen hafta vardı suan duzeldi.
Eger elevitten olsaydı ben 2 aydır iciyorum eleviti bende baslarda olurdu diye dusunuyorum ama sadece 1 hafta oldu bende ve duzeldi suan.
Ben çok açıktım.Yemek yapmaya gidiyorum.Sonra görüşürüz.
Tam genelleme yapmıştık elevitten diye, işi bozdun Dünyam
Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum.
Bir süredir benim büyük tuvaletim siyaha yakın yeşilimtrak bir renk…
Ben bunu elevite bağlıyorum çünkü eleviti kahvaltıyla birlikte alıyorum, gün boyu bu renk oluyor.
Gece ise açılarak normale yaklaşmaya başlıyor. Ertesi sabah kahvaltıdan önce yine normal.
Elevit alınca yine siyahsı koyu yeşil…
Demir de var ya elevitin bünyesinde,ondan mı acaba?
Size de oluyor mu?
Ben bunun dışında bir de calsiyum+magnezyum (osteocare) ve balık yağı (marincap) içiyorum…
Bunlardan mı ki yoksa?
Doktorun oldugu bir siteden bahsediyordun canım sen, orda doktora sorsana kesin cevap almıs oluruz aslında
Daha önce sorulmuş bir soru var elevitin büyük abdestin rengini koyulaştırıp koyulaştırmadığıyla alakalı.
Doktor da içeriğinde demir olan vitamin kompleksleri ve ilaçlar büyük abdest rengini koyulaştırır demiş.
canım ya rica etsem şu hapşurma konusunu da sorarmısın????daha dün dr. a gittim bugün de gidemem kafayı yiycem ya burnumu kesip atıcam yani o derece offffffffff:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canım bişey olmaz,
bana da oldu 2 hafta önce , sorun yapma yani
canım günde en az 10 kez hapşuruyorum hemde ne hapşurma:2::2::2::2:btün kaslarım tutuluyo sanki o an e haliyle korkuyorummm tabiii....
canım günde en az 10 kez hapşuruyorum hemde ne hapşurma:2::2::2::2:btün kaslarım tutuluyo sanki o an e haliyle korkuyorummm tabiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?