2012 Şubat Anneleri

ayyyy canım sorarmısın gerçektennn çok sevinirimbende de allerjik rinit var hep böyleyimmm maalesef senden haber bekliycemmmm dört gözle

Ay deliricem ya, erkek ismi koymak ne kadar zor :26:Bu akşama kadar eşime bir liste vermem lazım, o da bana verecek içlerinden seçicez.Hep kız ismi düşünmüştüm erkek çok zormuş

Aynen şeker..
Bebişim eğer kız olursa ismi hazır sayılır ama erkek olursa benimde hiç bir fikrim yok..

Sağol canım.... seninki erkekti dimi? önce sağlık en başta ama herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet mutlaka vardır seninki neydi yani istediğin mi oldu canım?

Evet erkek :)) Vallahi ben ikilemdeydim canım ya, kızı süslü püslü giydirmek için çok istiyordum, ama ilerde genç bir delikanlı annesi de olmak istiyordum.Karışıktım biraz

Allahimmmm bir tek ben bilmiyorum bebeğimin cinsiyetiniiiiii

Canım öyle olur mu
Aslında bayağı çokuz
Bak bende 13. haftamdayım
Ama hala bilmiyorum

Kızlar bişey soracağım
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar
İlk hissettiğiniz deki cinsiyetle
aynı mı çıktı

2'li teste %90 erkek demişti doktor. dün yine mide bulantısı sebebiyle doktora taşındım kesinleşti erkek bebiş olayı.

elevit ve tüp tüp demir verdi doktor.

acıbadem hastanesini eledim. artık anadolu sağlık merkezi ile devam etcem.

bebiş gayet iyi problem yok ama ben yine kilo vermişim. idare edicez artık.

ıkılı testte nasıl belli oluyor canım, dr mu soyledı teste bakıp ordamı yazıyor ben p.tesı alıcam gercı bılıyorumda merak ettım

Evet erkek :)) Vallahi ben ikilemdeydim canım ya, kızı süslü püslü giydirmek için çok istiyordum, ama ilerde genç bir delikanlı annesi de olmak istiyordum.Karışıktım biraz

olsun canım her ıkısınıde yasamak cok guzel bır duygu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…