- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.401
Dün kızım olucagını öğrenince hastanenin karşısında büyük bir bebek mağazası var oraya geçtim ve kızıma tulum, şapka ve eldivenden oluşan bir takım, çorap ve patik aldım... ilk alışverişimide yapmış oldum
Güle güle giysin prenses :))
canım bende aynı senin gibiyim alerjik rinit, alerjik astımım ve birçok şeye alerjim var.sabah ve akşam en az 2 saat burnum ve gözüm akıyo.
çok hapşuruyorum. bugün 19 da doktora gidicem istersen sorup yarın sana da haber vereyim.
hani bir zararı olur mu bebişe diye?
Bende çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini ya cumartesi günü doktor kontrolümüz var acaba gösterirmi? 15 haftalık olcak cumartesi günü.
cnm alttan bakarsa kesin görür...ben 12+2 öğrendim çok şükür
ben 13 haftalıkta yani dün öğrendim sende öğrenirsin canım , tabi yatış pozisyonuna bağlı
canım ya rica etsem şu hapşurma konusunu da sorarmısın????daha dün dr. a gittim bugün de gidemem kafayı yiycem ya burnumu kesip atıcam yani o derece offffffffff:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
cnm alttan bakarsa kesin görür...ben 12+2 öğrendim çok şükür
Allahimmmm bir tek ben bilmiyorum bebeğimin cinsiyetiniiiiii
Ne sorayım canım?
Zararı var mı diye mi?
Ay deliricem ya, erkek ismi koymak ne kadar zor :26:Bu akşama kadar eşime bir liste vermem lazım, o da bana verecek içlerinden seçicez.Hep kız ismi düşünmüştüm erkek çok zormuş
cinsiyeti ne?benim erkek..
bu sene kime sorsam erkek senesi diyor ama?
senn bebek benimkinden 2 gün büyük
Sağol canım.... seninki erkekti dimi? önce sağlık en başta ama herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet mutlaka vardır seninki neydi yani istediğin mi oldu canım?
Allahimmmm bir tek ben bilmiyorum bebeğimin cinsiyetiniiiiii
Pozisyonuna bağlı.Benimki 14+4te göstermedi
Canım öyle olur mu
Aslında bayağı çokuz
Bak bende 13. haftamdayım
Ama hala bilmiyorum
Kızlar bişey soracağım
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar
İlk hissettiğiniz deki cinsiyetle
aynı mı çıktı
2'li teste %90 erkek demişti doktor. dün yine mide bulantısı sebebiyle doktora taşındım kesinleşti erkek bebiş olayı.
elevit ve tüp tüp demir verdi doktor.
acıbadem hastanesini eledim. artık anadolu sağlık merkezi ile devam etcem.
bebiş gayet iyi problem yok ama ben yine kilo vermişim. idare edicez artık.
Evet erkek :)) Vallahi ben ikilemdeydim canım ya, kızı süslü püslü giydirmek için çok istiyordum, ama ilerde genç bir delikanlı annesi de olmak istiyordum.Karışıktım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?