- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.421
Canım öyle olur mu
Aslında bayağı çokuz
Bak bende 13. haftamdayım
Ama hala bilmiyorum
Kızlar bişey soracağım
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar
İlk hissettiğiniz deki cinsiyetle
aynı mı çıktı
Canım öyle olur mu
Aslında bayağı çokuz
Bak bende 13. haftamdayım
Ama hala bilmiyorum
Kızlar bişey soracağım
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar
İlk hissettiğiniz deki cinsiyetle
aynı mı çıktı
cnm normalde benim bebeğim kıpır kıpırdı...dr gittiğimde kahvaltı yapmamıştım..yazık kuzumun kıpırdıyacak dermanı yoktu..kendinide gizleyemedi
ıkılı testte nasıl belli oluyor canım, dr mu soyledı teste bakıp ordamı yazıyor ben p.tesı alıcam gercı bılıyorumda merak ettım
olsun canım her ıkısınıde yasamak cok guzel bır duygu bence
cnm en önemlisi sağlık ama genede hep kız geçiyordu gönlümden...çevremdeki herkeste kızın olursa şöyle sana benzer böyle sana benzer çok tatlı olur diyorlardı...
ayyy gerçekten kızmış gibi hissediyordum...dr pipisini gördüm deyince bi tuhaf oldum,tövbe haşa sanki ağlayacaktım....ama şimdi kuzuma alıştım.erkekime
Benim bebeğim de çok hareketli ama arkasını döndü bize.
Doktorum çok dürttü, karnımı salladı etti ama yüzünü dönmedi.
Daha fazla zorlarsak rahim ağzına zarar vericez dedi,2 hafta sonra bakmak üzere sözleştik....
Allahimmmm bir tek ben bilmiyorum bebeğimin cinsiyetiniiiiii
hayırlı olsun cnm...sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inşalllah.seninle tam tersi duyguları yasamısız canım, bendede tam tersi oldu banada erkek dendi sonra kız cıktı bende aglıcak gibi oldum ama hemen toparladım kendimi, sonra kızıma gidip kıyafet aldım:)
Sen daha dur 12. haftana yeni girmisin bbblau ve ben varız daha ogrenmesi gerekip de sıpaların gostermedigi
nazlıymış biraz hayırlısı olsun...
ama cinsiyetini öğrendikten sonra o kadar ferahladım ki...kız mı erkek mi diye düşünmek çok zor gerçekten
bende öğrenemedim cinsiyetini ama en küçük benim bebiş olduğu için sesimi çıkaramıyom sizden korkuma
berfinbilge cnm ikili test yaptırdın mı?sonucu ne çıktı?
Ben çok merak etmiyorum aslında...Yalnız önceleri kız geçiyordu gönlümden ama içime erkek doğuyordu.
Erkek fikrine epey alışmışım,benimsemişim onu anladım....
Hadi onlar küçük de öğrenemedi, bizimkiler bildiğin keçi ayol
dun yaptırdım p.tesı alıcam sonucumu daha
Bebiş degil, bebişLER snein hala alısamadın sanırım 2 tane olmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?