2012 Şubat Anneleri

cnm en önemlisi sağlık ama genede hep kız geçiyordu gönlümden...çevremdeki herkeste kızın olursa şöyle sana benzer böyle sana benzer çok tatlı olur diyorlardı...

ayyy gerçekten kızmış gibi hissediyordum...dr pipisini gördüm deyince bi tuhaf oldum,tövbe haşa sanki ağlayacaktım....ama şimdi kuzuma alıştım.erkekime

ben zaten hiç merak etmedim çünkü erkek diye içime doğmuştu ve erkek çıktı, çevremdekilere de hep söyledim boşuna merak etmeyin erkek diye ama kimse pek ihtimal vermedi sonuçta benim dediğim çıktı

ben hep erkek dedim. ilk öğrendiğim zamandan beri.

cnm normalde benim bebeğim kıpır kıpırdı...dr gittiğimde kahvaltı yapmamıştım..yazık kuzumun kıpırdıyacak dermanı yoktu..kendinide gizleyemedi

Benim bebeğim de çok hareketli ama arkasını döndü bize.
Doktorum çok dürttü, karnımı salladı etti ama yüzünü dönmedi.
Daha fazla zorlarsak rahim ağzına zarar vericez dedi,2 hafta sonra bakmak üzere sözleştik....

yanlış bir ifade olmuş benimki kusura bakma. 2'li testte cinsiyet ile ilgili bir şey yok. sadece bizim doktor eline, ayağına, parmaklarına vs iyice baktı ultrasonda, bir de ekstra pipi gördü herhalde %90 erkek dedi yani 2'li test ile alakası yok. bi de 2'li testi yapan doktorum ultrasonda çok ayrıntılı baktıydı bebişe.

seninle tam tersi duyguları yasamısız canım, bendede tam tersi oldu banada erkek dendi sonra kız cıktı bende aglıcak gibi oldum ama hemen toparladım kendimi, sonra kızıma gidip kıyafet aldım:)

nazlıymış biraz hayırlısı olsun...

ama cinsiyetini öğrendikten sonra o kadar ferahladım ki...kız mı erkek mi diye düşünmek çok zor gerçekten

nazlıymış biraz hayırlısı olsun...

ama cinsiyetini öğrendikten sonra o kadar ferahladım ki...kız mı erkek mi diye düşünmek çok zor gerçekten

Ben çok merak etmiyorum aslında...Yalnız önceleri kız geçiyordu gönlümden ama içime erkek doğuyordu.
Erkek fikrine epey alışmışım,benimsemişim onu anladım....

ben de bebeğimin cinsiyetini henüz öğrenmedim. haftaya ctesi doktora gideceğiz, o zaman öğreneceğiz cinsiyetini. bakalım bizim afacan büyümüş mü, sağlığı yerinde mi?

Hadi onlar küçük de öğrenemedi, bizimkiler bildiğin keçi ayol

Valla yaa.. Gozumun onunden gitmiyor dunku yatıs pozisyonu. Bugun esime diyorum babasını uyandırmakla ugrasıyordum simdi de cocuguyla urgasıcam herhalde.
Ugrasıcaksın tabi isin ne diyo. Benle kim ugrasıcak diyorum kendin ugrasıcan diyo eh iyi deidm 3 kisiyle ugrasırım ben

dun yaptırdım p.tesı alıcam sonucumu daha

cnm benim ensesi 1,1 çıktı çok güzel çıktı...fakat kanımda sınırın biraz altında çıktı...salı gününden beri çok huzursuzum.dr yüzde 99 iyi dedi ama amniyosentez yaptırsan iyi olur dedi...bende çok korkuyorum...16.hafta 3 lü test yaptırmayı düşünüyorum..inşallah seninki iyi çıkar beni haberdar et olur mu?
birde benim sonucumu 1 ünde verdiler çogu yer 4 günde falan veriyormuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…