2012 Şubat Anneleri

kanım az çıktı demek kansızsın anlamındamı, bende ense kalınlığı 1,2 cıktı benım, neden hemen amniyosentez demiski ?

kanım az çıktı demek kansızsın anlamındamı, bende ense kalınlığı 1,2 cıktı benım, neden hemen amniyosentez demiski ?

canım kan alıyorlar ya yaş, kilo, bebeğin boyu ,hcg değerini istatiksel olarak hesaplıyorlar 1 grafik çıkıyor sınır 250 miş,benimki 249 çıktı

dr sınırın biraz altında çıkmış dedi amniyosentez yaptırman gerekli dedi...ama sana bırakıyorlar yaptırmak istemezsen imza attırıyorlar...allahım bu 3 hafta nasıl geçicek.

aynen öyle canım bebeğim olacagını öğrendiğimde kızım olacagını biliyordum içimden öyle geldi ,eşim hep oglum dıye seviyodu hep ona alıştırmıstı kendını ama ben kızımız olacagını biliyordum ve dediğim gibi de oldu :)

yaptırıcakmısın peki?

Canım bir makale okudum, bu makale amniyosentez önerilen annelere tavsiyeler niteliğindeydi.
Son cümlesi de "unutmayın, amniyosentez yaptıran annelerin çok büyük bir kısmı bebeklerinde herhangi bir sorun olmadığı sonucunu alırlar." idi.
Bu hesaplamalar istatistiki bilgilerin ışığında yapılmış bir dizi formülasyon uyarlanması.
Sana söylediği sadece seninle aynı kan tahlili sonuçlarına ve aynı verilere sahip olan 249 kadından bir tanesi kromozom bozukluğu olan bebek doğurmuş.
Bu ikili testler bebeklerimizin ne kesin olarak iyi olduğuna, ne kesin olarak rahatsız olduğuna garanti veremez....
İçini ferah tut,Allaha emanetiz.Rabbimin izniyle bebeğin çok sağlıklı inşallah.

cnm teşekkürler..dr söylediklerini harfi harfine sende söyledin

Benim bir arkadaşımın oranı 1/50 çıkmıştı amniyosentez için bir srü şey okuyup bunalıma girmişti. Şimdi bebiş doğdu ve üç ayını doldurdu maşallah hiç bir sıkıntısı yok gözleri fıldır fıldır: Arkadaşım şimdi ki aklım olsa 2'liyi bir kez daha tekrarlar emin olurdum kendimi üzmezdim diyor. Öncelikle abuk sabuk bilgi okuma sonra doktorunla konuş kendin karar ver. Bence çook düşük bir değer değil ben 50 den bahsediyorum düşün yani. Canını sıkma takdiR Allah'ın bol bol dua et. İyi düşşün herşey iyi olsun. Bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

sağol arkadaşım teşekkür ederim...biliyorum boştan yere kendimi sıkıntıya soktuğumu...2 günde 1.5 kilo vermişim...allaha emanetiz.

anladım canım bakalım benım nasıl cıkıcak, hayırlısınla hepimiz sorunsuz atlatalım canım

Benim bir arkadaşımın eşinin de 3lü testte sonucu 1/79 çıktı. Kordosentez yapılmıştı sanırım (emin değilim amniyosentez de olabilir)
Sonucu da temiz çıktı...
Yine yakın bir aile dostumuzun da aynı şekilde 3lü riskli çıkınca amniyosentez yapıldı o da temiz çıktı Allahın izniyle...
Sonuçlar büyük büyük ölçüde sıkıntısız çıkıyor gerçekten....

kızlar 2 li test sonucumu bekliyorum bende henüz çıkmadı
orda böyle oranmı çıkıyor nasıl oluyor?

Ay şimdi yeni moda çıkmış çocuğa aşı yaptırmalımı diye, şu zeynep casalini ben yaptırmıcam demişya... kendi zamanında olmamışmı acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…