2012 Şubat Anneleri

Allahın izniyle hiçbir şey olmaz canım...İstersen 2liyi başka bir hastanede tekrarlat, daha 14. haftanı geçmemişsin?

tamam cnm ben onuda düşünüyorum...

cnm hastaneye gitmeden önce dışarıda tartıldım 60 kilo geldim...test kağıdına öyle yazdırdım...akşamında birde eczanede tartıldım 63,5 geldim..sanırım dışarıda tartıldığım yanlış tarttı buda etkilermiki cnm?

bende sitedeki diğer bebek odalarına göz attım her bütçeye uygun var yerine bakmadım,şuan sadece bakıyorum cinsiyeti olurda değişirse diye renkte kararsızım ama, hepsi biribirnden güzel...

bende sitedeki diğer bebek odalarına göz attım her bütçeye uygun var yerine bakmadım,şuan sadece bakıyorum cinsiyeti olurda değişirse diye renkte kararsızım ama, hepsi biribirnden güzel...

link verebilirmisin canm bende bakıyım, ben orta renkler dusunuyorum turuncu yesıl gıbı sonrasınıda dusunmek lazım:)

Yok canım sanmam...
Kilo etkileyecek olsa benim 1/2 filan çıkması lazım
Bildiğim kadarıyla ense kalınlığı, burun kemiği varlığı, PAPP-A ve fbhcg hormonu en çok etkileyen faktörler.
Kilo da etkiliyse de büyük faktör değildir galiba...
Yalnız bu kan tahlili sonuçları labarauvardan labaratuara değişebiliyor.
benim gebelik başlangıcı kan tahlillerimde TSH değerim 3e yakın çıktı.
Gebelerde en fazla 2,5 olması isteniyormuş.Beni hemen endokrinolojiye sevk ettiler.
Hipotiroidi şüphesiyle...Üniversite hastanesinde bakıldığında 1,33 çıktı aradan sadece birkaç gün geçmişti.Ne diyet yaptım ne ilaç aldım oysa.
Birkaç uzman aynı şeyi söyledi, labaratuarlardaki cihazdan cihaza da bu değer değişebilir.
Birinin bazen sınır üstü bulduğu değeri diğeri birkaç dakika sonra normal sınırlar içinde çıkarabilir.
Yeniden yaptır diye ondan diyorum canım.

Son düzenleme:

çok haklısın cnm her sonuç aynı çıkmıyor...bugün sen bana çok yardımcı oldun...bebişinde sana en kısa zamanda cinsiyetini göstersin inşallah

selam kızlar,bugün doktora gittim ama cinsiyeti öğrenemedim yine dişlerim çok sızlıyor,dilimde yara olmuş galiba hiç yemek yiyemiyorum,sizde de oluyor mu???doktora söyledim antibiyotik verdi ama kullanmayı düşünmüyorum,bir de elevit verdi

Ben kenacort A kullanıyorum
Bende sürekli çıkar ağız dış dudak her yerde

Birde canımtatlı aldın mı yanına
Bebeğin pozisyonundan dolayı mı görmedin

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım gargara yap ama antibiyotik kullanma...bende bulantıdan duramıyordum...dr gavisgon yazdı haftalardır içmiyordum...dün içtim iyi geldi şükür sabaha kadar ilk defa uyudum.

slm millet canım neden öğrenemedin ki.... 14 olmuşun 15 giricen nerdeyse...

cinsiyetini öğrenemeyen ark..sizin bebek benimkinden büyük old.için kendini katlıyarak mı yatıyor acaba...

valla benim oğluşum kolları bacakları açmış keyif yapıyordu maşallah.

liste dolmaya basladi cok sukur kizlar ben bebeklerinizin manevi annesi olucam ona gore bu kadar zahmet edip ugrasiyorum hee bebeginize benden bahsedin emi ölünce ye kadar sizinleyim insALlah... benim bebgimde sizin bebklerinizle beraber cennette asil vataninda buyuyecek....aci cekmeyecegi icin cok mutluyum.....sizleri seviyorum...topige bilinki ne zaman girmessem hakkin Rahmetine kavusmusumdur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…