- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.481
liste dolmaya basladi cok sukur kizlar ben bebeklerinizin manevi annesi olucam ona gore bu kadar zahmet edip ugrasiyorum hee bebeginize benden bahsedin emi ölünce ye kadar sizinleyim insALlah... benim bebgimde sizin bebklerinizle beraber cennette asil vataninda buyuyecek....aci cekmeyecegi icin cok mutluyum.....sizleri seviyorum...topige bilinki ne zaman girmessem hakkin Rahmetine kavusmusumdur....
selam kızlar,bugün doktora gittim ama cinsiyeti öğrenemedim yinedişlerim çok sızlıyor,dilimde yara olmuş galiba hiç yemek yiyemiyorum,sizde de oluyor mu???doktora söyledim antibiyotik verdi ama kullanmayı düşünmüyorum,bir de elevit verdi
Ben kenacort A kullanıyorum
Bende sürekli çıkar ağız dış dudak her yerde
Birde canımtatlı aldın mı yanına
Bebeğin pozisyonundan dolayı mı görmedin[/QUOTE
canım kendi doktoruma gidemedim,bulunduğum yerde de kadın doğum doktoru yok maalesef,kadın aile hekimi,o yüzden emin olamadı sanırım,bende çok üstelemedim.25inde kendi doktoruma gidecem,insallah o zaman öğrenirim
bi de doktor bana hergün 20grlık bitter çikolatalardan ye dedi
selam kızlar,bugün doktora gittim ama cinsiyeti öğrenemedim yinedişlerim çok sızlıyor,dilimde yara olmuş galiba hiç yemek yiyemiyorum,sizde de oluyor mu???doktora söyledim antibiyotik verdi ama kullanmayı düşünmüyorum,bir de elevit verdi
kızlar yarın doktora gidiyorum bana şans dileyin göreyim pipimi mumuş mu var yavrumda
ahh arkadşaımmm
benim ağzımın içinde bir yara var ben diyim 1 cm sen de 2 cm beyaz aft...
ama hiç ilaç kullanmıyorum bence sende kullanma
liste dolmaya basladi cok sukur kizlar ben bebeklerinizin manevi annesi olucam ona gore bu kadar zahmet edip ugrasiyorum hee bebeginize benden bahsedin emi ölünce ye kadar sizinleyim insALlah... benim bebgimde sizin bebklerinizle beraber cennette asil vataninda buyuyecek....aci cekmeyecegi icin cok mutluyum.....sizleri seviyorum...topige bilinki ne zaman girmessem hakkin Rahmetine kavusmusumdur....
cinsiyetini öğrenemeyen ark..sizin bebek benimkinden büyük old.için kendini katlıyarak mı yatıyor acaba...
valla benim oğluşum kolları bacakları açmış keyif yapıyordu maşallah.
azelya 55 oğlun oluyormuş.....çok şaşırdımda sevindimde sende kız çok istiyordun ama sanırım bu yıl erkek yılı yada kızlar bi anda çoğalacak....hayırlı uğurlu olsun....... bende yarın gideceğim benimde erkek gibi geliyor..bu kadar erkek annesinden sonra kız duyarsam şok olacağım kesin...hiç farketmez yeterki sağlıklı doğsunlar..inşşşşşşşşşşşşşşş
12 erkek 5 kız
sağlıklı olsunda nasıl olsa öğrenirsin cinsiyetini bebişinin.. canım vitaminsizliktendir o yaralar eleviti ben bayadır kullanıyorum folikle birlkte o düzene sokar inşallah bide bolbol süt ve meyve tüket o yaralar insanı mahvediyo canım geçmiş olsun
sağlıklı olsunda nasıl olsa öğrenirsin cinsiyetini bebişinin.. canım vitaminsizliktendir o yaralar eleviti ben bayadır kullanıyorum folikle birlkte o düzene sokar inşallah bide bolbol süt ve meyve tüket o yaralar insanı mahvediyo canım geçmiş olsun
güzel annişler ve mınık melekleri herkeze merhaba.dün başım çok ağrıdığı için doktora gıttık tansıyonum çok düşmüş.polene vs.karşı alerjim vardı solunum yollarımda ödem oluşmuş.şanstan evımızın yanında orman gıbı bı park var bende hep balkanda vakıt geçiriyorumbıde bunların üzerine uyku apnesı çıktı.çok canım sıkkın moralım bozuk.dün doktor dan bebeğimin kalp atışlarını dınletmesını ıstedım.duyunca rahatladım çok mutlu oldum.ama benım bu sağlık sorunlarım onada zarar verıcek dıye çok korkuyorum
benim sat degisince dogum tarıhımde degısıyor otomatıkman canım, 16 subat bilgine:)
aynen benmkıde kız normalde zor gosterırler ama hersey ortadaydı:)
canım çin takvimi doğru çıkıyor ordan bak dene kendindede istersen, ama benim şuan çevremde bende dahil 6 kişi var hamile hepsinde tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?