2012 Şubat Anneleri

hadi benide ekleyelim mi?12+5 haftalık oğlum olucak...26 yaşımdayım ilk bebek sat 14 mayıs...normal doğum..isim belli değil..tahmini doğum.18 şubat.

Son düzenleme:

ahh arkadşaımmm
benim ağzımın içinde bir yara var ben diyim 1 cm sen de 2 cm beyaz aft...
ama hiç ilaç kullanmıyorum bence sende kullanma

sağlıklı olsunda nasıl olsa öğrenirsin cinsiyetini bebişinin.. canım vitaminsizliktendir o yaralar eleviti ben bayadır kullanıyorum folikle birlkte o düzene sokar inşallah bide bolbol süt ve meyve tüket o yaralar insanı mahvediyo canım geçmiş olsun

ahh arkadşaımmm
benim ağzımın içinde bir yara var ben diyim 1 cm sen de 2 cm beyaz aft...
ama hiç ilaç kullanmıyorum bence sende kullanma

bende kullanmayacam canım,ama yemek yiyemiyorum ya,babannem dili yara olunca nöbet şekeri yerdi,dışarı çıkınca o şekerden alıcam

azelya 55 oğlun oluyormuş.....çok şaşırdımda sevindimde sende kız çok istiyordun ama sanırım bu yıl erkek yılı yada kızlar bi anda çoğalacak....hayırlı uğurlu olsun.......bende yarın gideceğim benimde erkek gibi geliyor..bu kadar erkek annesinden sonra kız duyarsam şok olacağım kesin...hiç farketmez yeterki sağlıklı doğsunlar..inşşşşşşşşşşşşşşş

güzel annişler ve mınık melekleri herkeze merhaba.dün başım çok ağrıdığı için doktora gıttık tansıyonum çok düşmüş.polene vs.karşı alerjim vardı solunum yollarımda ödem oluşmuş.şanstan evımızın yanında orman gıbı bı park var bende hep balkanda vakıt geçiriyorum bıde bunların üzerine uyku apnesı çıktı.çok canım sıkkın moralım bozuk.dün doktor dan bebeğimin kalp atışlarını dınletmesını ıstedım.duyunca rahatladım çok mutlu oldum.ama benım bu sağlık sorunlarım onada zarar verıcek dıye çok korkuyorum

Merhaba şekerim..
Çokta önemli değil ama benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ve Erkek yazmışsın sen..

benim sat degisince dogum tarıhımde degısıyor otomatıkman canım, 16 subat bilgine:)

cinsiyetini öğrenemeyen ark..sizin bebek benimkinden büyük old.için kendini katlıyarak mı yatıyor acaba...

valla benim oğluşum kolları bacakları açmış keyif yapıyordu maşallah.

aynen benmkıde kız normalde zor gosterırler ama hersey ortadaydı:)

canım çin takvimi doğru çıkıyor ordan bak dene kendindede istersen, ama benim şuan çevremde bende dahil 6 kişi var hamile hepsinde tuttu

sağol canım,öyle tabi öncelikle sağlıklı olması önemlifolik asiti bende 3 ay bitince kesti doktor,hala kullanıyo musunuz?süt içiyorum da,meyve yiyemiyorum ki dilimin acısından

sağol canım,öyle tabi öncelikle sağlıklı olması önemlifolik asiti bende 3 ay bitince kesti doktor,hala kullanıyo musunuz?süt içiyorum da,meyve yiyemiyorum ki dilimin acısından

canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama korkma bak bende dün tansiyon sorunu yaşadım dışarıdaydım bayılmak üzereydim ki kendimi zor biyere attım Allahtan eşim yanımdaydı bişeyler içirdi toparlandım alerji konusuna gelince aynı sorun bendede var hapşurmaktan yorgun düştüm herrşeye alerjim var sabah uyanınca güne hapşurarak başlıyorum seni çok iyi anlıyorum arkadaşım :2: üzülme ama Allaha emanet bebişlerimiz Allah ömür verdiyse nasıl olsa yaşar diyorum hep

Benimde kızdı çin takvimine göre, hepsi külliyen yalan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…