- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.501
çine göre benim kızz:44:
benimde kızdı fakat yanıldı
çine göre benim kızz:44:
bana demir hapı ve kalsiyum verdi geçen hafta ama ilaçların bittikten sonra bunlara başla dedi folik ve elevitin bitmesine de daha on gün var şuan 15. haftam da bitti on gün daha kullanıcam artık... yaradan dolayı yemek zor olur ama geçmesini istiyosan yemelisin canım hem bebişe gerçek meyvenin yararı çok onu düşün zorla kendini gargara filan yap olmazsasağol canım,öyle tabi öncelikle sağlıklı olması önemlifolik asiti bende 3 ay bitince kesti doktor,hala kullanıyo musunuz?süt içiyorum da,meyve yiyemiyorum ki dilimin acısından
bende listede yokum mesaj atmak gerekiyomuş gurbetgüzeline ama ben mesajda atamıyorum kaldı öyle napalımbeni listeye kim ekleyecek:78::78::78:
çin takvimi kız gösteriyor benimde, bugün kontrölüm var bakalım gösterecek mi cinsiyetini. 2 hafta önce gittik göstermedien önemlisi sağlıklı olmaları ama insan haklı olarak merak ediyor işte.
çin takvimine güvenmeyin kızlar benimde kız çıkıyordu. dr pipisini gördüm deyince masadan nasıl kalktığımı bilemedim...demekki kendimi şartlandırmışım.çine göre benimki de erkek,bakalım doğru mu çıkacak
çine göre benimki de erkek,bakalım doğru mu çıkacak
icime dogmus olabuluu oglun olacagiiiiiii ben bir melegimmmmMerhaba şekerim..
Çokta önemli değil ama benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ve Erkek yazmışsın sen..
bana demir hapı ve kalsiyum verdi geçen hafta ama ilaçların bittikten sonra bunlara başla dedi folik ve elevitin bitmesine de daha on gün var şuan 15. haftam da bitti on gün daha kullanıcam artık... yaradan dolayı yemek zor olur ama geçmesini istiyosan yemelisin canım hem bebişe gerçek meyvenin yararı çok onu düşün zorla kendini gargara filan yap olmazsa
bende listede yokum mesaj atmak gerekiyomuş gurbetgüzeline ama ben mesajda atamıyorum kaldı öyle napalım
kizlar ben burdayken bilgileri eksiksiz istiyorum hadi cikicam beni bekletmeyinbeni listeye kim ekleyecek:78::78::78:
canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama korkma bak bende dün tansiyon sorunu yaşadım dışarıdaydım bayılmak üzereydim ki kendimi zor biyere attım Allahtan eşim yanımdaydı bişeyler içirdi toparlandım alerji konusuna gelince aynı sorun bendede var hapşurmaktan yorgun düştüm herrşeye alerjim var sabah uyanınca güne hapşurarak başlıyorumseni çok iyi anlıyorum arkadaşım :2: üzülme ama Allaha emanet bebişlerimiz Allah ömür verdiyse nasıl olsa yaşar diyorum hep
çin takvimine güvenmeyin kızlar benimde kız çıkıyordu. dr pipisini gördüm deyince masadan nasıl kalktığımı bilemedim...demekki kendimi şartlandırmışım.
yaa bblau nerelerdesin kaç gündür seni soruyorum bebek nasıl cinsiyeti nedir...:44:
31-32-33 yaş gurubu kız ayı canım varsa kızdır o yaşlarda olan, patlama olabilirde
Deneyin bayanlar ben çok denedim, kontrolmü saat kaç oldu hala burlardasın
ama erkek çabuk gösterir şu zamanlarda bir çıkıntısı oluyormuş kızlardada paralel yana doğru oluyormuş uzman olan doktor anlar aslında benim doktorum anneminde 7 sene önceki doktoru 3.5 aylıkkken erkek kardeşim için oğlun olck demişti annem yinede inanamamıştı..inş banda söyler...artık bişeyler almak istiyorum:84:..
erkek çabuk gösterir de benimkisi 15+2de anca teşrif etti sağolsun, poposunu dönüyordu öncedenBen salı günü renkliye girince pipisinin resmini isticem, o zaman alışveriş konusunda kimse tutamaz beni :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?