2012 Şubat Anneleri

sağol canım,öyle tabi öncelikle sağlıklı olması önemlifolik asiti bende 3 ay bitince kesti doktor,hala kullanıyo musunuz?süt içiyorum da,meyve yiyemiyorum ki dilimin acısından
bana demir hapı ve kalsiyum verdi geçen hafta ama ilaçların bittikten sonra bunlara başla dedi folik ve elevitin bitmesine de daha on gün var şuan 15. haftam da bitti on gün daha kullanıcam artık... yaradan dolayı yemek zor olur ama geçmesini istiyosan yemelisin canım hem bebişe gerçek meyvenin yararı çok onu düşün zorla kendini gargara filan yap olmazsa
beni listeye kim ekleyecek:78::78::78:
bende listede yokum mesaj atmak gerekiyomuş gurbetgüzeline ama ben mesajda atamıyorum kaldı öyle napalım

çine göre benimki de erkek,bakalım doğru mu çıkacak

ama erkek çabuk gösterir şu zamanlarda bir çıkıntısı oluyormuş kızlardada paralel yana doğru oluyormuş uzman olan doktor anlar aslında benim doktorum anneminde 7 sene önceki doktoru 3.5 aylıkkken erkek kardeşim için oğlun olck demişti annem yinede inanamamıştı..inş banda söyler...artık bişeyler almak istiyorum:84:..

Merhaba şekerim..
Çokta önemli değil ama benim bebişin cinsiyeti daha belli değil ve Erkek yazmışsın sen..
icime dogmus olabuluu oglun olacagiiiiiii ben bir melegimmmm

beni listeye kim ekleyecek:78::78::78:
kizlar ben burdayken bilgileri eksiksiz istiyorum hadi cikicam beni bekletmeyin

çok teşekkür ederim canım ya çok sağol sözlerin teselli oldu bana.bende öyle hapşururken feleğim şaşıyor resmen kendımı toparlayamıyorum.benım uykuda nefesım duruyo bebğimde benım yuzumden nefessız kalıcak dıye çok korkuyorum.doktora gıtsemde şu halde hıçbırı tedavı etmez.sanada çok geçmiş olsun canım allahım bıdaha yaşatmasın.bana doktor tuzlu ayran iç tansıyonunu yukseltmek lazım ama ayakların şişerse tuzu azalt dedi.allah yardımcımız olsun.allahım meleklerımızı bıze bağışlasın.tekrar çok teşekkur ederım canım.

çin takvimine güvenmeyin kızlar benimde kız çıkıyordu. dr pipisini gördüm deyince masadan nasıl kalktığımı bilemedim...demekki kendimi şartlandırmışım.

benimki ilk bebek,beklediğim bi zamanda oldu açıkcası,kaza yani :)) o yüzden de cinsiyet hiç önemli değil,eşimle içimizden kız geçiyor,hayırlısı

yaa bblau nerelerdesin kaç gündür seni soruyorum bebek nasıl cinsiyeti nedir...:44:

Canım selam...Ben giriyorum foruma ama karşılaşamadık sanırım...
Bebeğim iyi çok şükür salı günü gördük...
Ama cinsiyetimizi göstermiyoruz,inatçıyız biraz
23Ağustosta öğreneceğiz inşallah çocukcağızımın keyfi yeterse

Erkek çabuk gösterir de benimkisi 15+2de anca teşrif etti sağolsun, poposunu dönüyordu önceden Ben salı günü renkliye girince pipisinin resmini isticem, o zaman alışveriş konusunda kimse tutamaz beni :86:

allahıma şükürler başından beri oruçlarımı? tutuyorum ...sizlerin rahatsızlıkları valla beni üzüyor çok fazla kusmadımda ilk 3 ay baygınlıkta geçirmedim tek derdim kokular ve yemeklerden soğumak birde aşırı uyku oldu ama çok şükür onlarda geçmeye başladı..inş dahada iyi olacğız...allahım hepimize yardım etsin...özellikle çalışan arkadaşlarımın işi dahada zor..allahım hepimize şubatta yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin..şu mübarek ayda birbirimize dua edelim..kolay doğumlarımız olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…