2012 Şubat Anneleri

vallaha ailemin pek taktir etmediği bir evlilik yaptım 1 yıl öncesine kadar hiç çocuk istemiyordum ama rahim ağzımda yara var ve doktor çocuk istiyorsam önce gebelik sonra bu yarayı halledelim dedi bende çocukları çok seven biriyim olsun bitane dedim inan işten ayrılmak zorunda kaldım üstelik eşiminde işleri son aylarda hiç yolunda değil babamın yaptırdığı evde oturuyorum ailecek bi apartmandayız bunun avantajları olduğu kadar çoook olumsuz yönleride oluyor inan tedavi görürken iğnelerimin parasını zor buldum bi araya getirdim ve kullanamadım bile para boşa gitti şimdi hamileyim ileride bu durumum ne olacak diye düşünüyordum geçen haftalarda çok kafaya takıyordum babam kızıp duruyor eşimin işleri iyi değil ne olcak bebeğinizde geliyor diye biraz etraftanda bunaldım yani anlayacağın o yüzden benim için 2. çocuk şu hayat şartlarım altında çok olumsuz bunun ilerisi var okulu var büyüdükce dertleride büyüyecek istekleride zaman git gide değişiyor bizim çocukluğumuza bak şimdiki çocukluğa bak dünya yerinde durmuyor malesef

Sabah burdaydı bir ara oğlu olucak

teşekkürler kızlar bende onun kızı olcak gibi hissediyodum erkekmis demek allah hepimize sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin

haklısın canım kendi açından bakınca.. ne diyim rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah...

ayyyy kızlar ya benimde hiç ekşi yiyesim gelmiyor nedense ben önceden ekşi turşu falan severek yerdim ama şimdi ekşi olan yiyecekler bana dahada ekşi geliyor yüzüm buruşuyor resmen yerken

Bazısı tatlıya çok düşüyor bazısı ekşiye, ben tatlı için deliren ben 11 haftama kadar agzıma sürmedim itici geldi, şimdi herşeyi yiyorum, özellikle bu aralar yeşillik salata tarzı şeyler ve inanılmaz yoğurt tüketiyorum önceden bir orta boy yoğurt uzun süre bitmezdi şimdi yetiştiremiyorum

ayyyy kızlar ya benimde hiç ekşi yiyesim gelmiyor nedense ben önceden ekşi turşu falan severek yerdim ama şimdi ekşi olan yiyecekler bana dahada ekşi geliyor yüzüm buruşuyor resmen yerken

cnm bende de tam tersi tatlı görünce midem bulanıyor...meyve suyu ,kola ağzıma süremiyorum

sanırım bende bir gariplik var..yee tatlıyı doğur atlıyı derler yaaa bizim oğlan ekşi seviyor...

cnm bende süt sevmiyorum yogurtla idare ediyorum..

cnm bende de tam tersi tatlı görünce midem bulanıyor...meyve suyu ,kola ağzıma süremiyorum

sanırım bende bir gariplik var..yee tatlıyı doğur atlıyı derler yaaa bizim oğlan ekşi seviyor...

banada anneannem tam tersini söyledi kızda canın tatlı oğlanda ekşi çeker dedi gerçe ben pek fazla inanmıyorum böyle şeylere herkesin damak zevki istekleri farklı oluyor

kola gazoz yasak içme zaten canım, meyva suyuda taze sıkılmış tüketmek lazımmış , hazır gıdalardan uzak durun diyor dr , doğru zaten herşey suni birde daha anne karnında başlarsak çabuk hastalanen dirençsiz çocuklarımız olur sonra

cnm bende süt sevmiyorum yogurtla idare ediyorum..

ama yavaş yavaş sütte içmek lazımki süt olsun, bende sevmiyorum fazla ama şu küçük sütlerden alıyorum 200ml günde 1 tane aparatiflerle içiyorum bir seferde n yapiyim herşey meleklerimiz için. sevmesekte bazı şeyleri onlar için yemek içmek lazım fedakarlık yapmak lazım faydalıysa eger

kmehtap senin bebeğin cinsiyeti belli mi?

yok canım malesef çatlıyorum meraktan bi bilsem ne olduğunu ona göre hazırlıklara başlayacağım ama doktorum 16. haftadan önce söylemiyorum dedi salı günü 2li test için gideceğim ısrar edeceğim inatla yok 16. hafta derse devletin hastanesine gidip baktırcam bide belki orada söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…