- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.761
maddi açıdan tabiki bir şey söyleyemem.. ama yinede ben kendi açımdan söyliyeyim...
1 yiyeceğine yarım yer, 2 giyeceğine 1 giyer, bir şekilde büyür gider....
ama ömrü boyuu bir kardeşin eksikliğini hisseder ve aklı erer ermezde kendisini tek bırakmanıza eminim çok kızar:)
bu dünyada kardeşten kıymetli hiç bir yiyecek, hiç bir giyecek, hiç bir imkan olamaz...
bence sen biraz daha değerlendir canım, iş işten geçerse artık dönüşünde olmaz...
hoşgeldin sabah buradaydı sonra kayboldu oğlan demiş doktor yanlış hatırlamıyorsam tabi tabi öyle çünkü baştan kıza heveslendim süsler püslerim diye şimdide genç delikanlı oğlum olacak falan diyordu
Sabah burdaydı bir ara oğlu olucak
uzun zamandır canım ayva çekiyor:97::97::97:
bugün rüyamda sabaha kadar 2 kasayı bitirdim
vallaha ailemin pek taktir etmediği bir evlilik yaptım 1 yıl öncesine kadar hiç çocuk istemiyordum ama rahim ağzımda yara var ve doktor çocuk istiyorsam önce gebelik sonra bu yarayı halledelim dedi bende çocukları çok seven biriyim olsun bitane dedim inan işten ayrılmak zorunda kaldım üstelik eşiminde işleri son aylarda hiç yolunda değil babamın yaptırdığı evde oturuyorum ailecek bi apartmandayız bunun avantajları olduğu kadar çoook olumsuz yönleride oluyor inan tedavi görürken iğnelerimin parasını zor buldum bi araya getirdim ve kullanamadım bile para boşa gitti şimdi hamileyim ileride bu durumum ne olacak diye düşünüyordum geçen haftalarda çok kafaya takıyordum babam kızıp duruyor eşimin işleri iyi değil ne olcak bebeğinizde geliyor diye biraz etraftanda bunaldım yani anlayacağın o yüzden benim için 2. çocuk şu hayat şartlarım altında çok olumsuz bunun ilerisi var okulu var büyüdükce dertleride büyüyecek istekleride zaman git gide değişiyor bizim çocukluğumuza bak şimdiki çocukluğa bak dünya yerinde durmuyor malesef
hahahaaaa senin durumun vahimbende hep kendimi sigara içerken görüyorum rüyamda allahtan sigarayı anında kestim irademi kullana biliyorum
teşekkürler kızlar bende onun kızı olcak gibi hissediyodum erkekmis demekallah hepimize sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin
uzun zamandır canım ayva çekiyor:97::97::97:
bugün rüyamda sabaha kadar 2 kasayı bitirdim
evet aşermişsin ama rüyanda yedinse korkma yiyemessende bişey olmaz , rüyanda yiyemessen yemek gerekir, bende rüyamda kaynamış mısır yemiştim:)
amannn canım pazarda mısır kaynıyor
ama ayva yok..ekşi elmayla idare ediyorum
amannn canım pazarda mısır kaynıyor
ama ayva yok..ekşi elmayla idare ediyorum
ayyyy kızlar ya benimde hiç ekşi yiyesim gelmiyor nedense ben önceden ekşi turşu falan severek yerdim ama şimdi ekşi olan yiyecekler bana dahada ekşi geliyor yüzüm buruşuyor resmen yerken
ayyyy kızlar ya benimde hiç ekşi yiyesim gelmiyor nedense ben önceden ekşi turşu falan severek yerdim ama şimdi ekşi olan yiyecekler bana dahada ekşi geliyor yüzüm buruşuyor resmen yerken
Bazısı tatlıya çok düşüyor bazısı ekşiye, ben tatlı için deliren ben 11 haftama kadar agzıma sürmedim itici geldi, şimdi herşeyi yiyorum, özellikle bu aralar yeşillik salata tarzı şeyler ve inanılmaz yoğurt tüketiyorum önceden bir orta boy yoğurt uzun süre bitmezdi şimdi yetiştiremiyorum
cnm bende de tam tersi tatlı görünce midem bulanıyor...meyve suyu ,kola ağzıma süremiyorum
sanırım bende bir gariplik var..yee tatlıyı doğur atlıyı derler yaaa bizim oğlan ekşi seviyor...
cnm bende de tam tersi tatlı görünce midem bulanıyor...meyve suyu ,kola ağzıma süremiyorum
sanırım bende bir gariplik var..yee tatlıyı doğur atlıyı derler yaaa bizim oğlan ekşi seviyor...
banada anneannem tam tersini söyledi kızda canın tatlı oğlanda ekşi çeker dedi gerçe ben pek fazla inanmıyorum böyle şeylere herkesin damak zevki istekleri farklı oluyor
cnm bende süt sevmiyorum yogurtla idare ediyorum..
kmehtap senin bebeğin cinsiyeti belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?