2012 Şubat Anneleri

ben 12+2 de öğrenmiştimde ondan sordum cnm inş.en kısa zamanda öğrenirsin..insan gerçekten çok rahatlıyor.

selaaaaaam ya arkadaşlar bi kaç haftadır sanki hiç hamile değilim gibi ne bariz bi göbek var ne bebeği hissedebiliyorum moralim çok bozuk bi hafta oldu kontrole gideli ve bidahaki kontrolüm 5 eylülde
dayanamamm :18:

kızlar benım boğazım faranjıt oldu.doktor ilaç veremem dedi ama çok acıyor.ne kullanabılırım bıtkısel vs.bilenınız varmı.lütfenn boğazım çok kötü

arkadaşlar bişey sorucam ben geceleri istemeden çok enleşiyorum vucudumu geriyorum elimde değil gecede 3-5 kez uyanıyorum bu yüzden bebek düşer diyede çok korkuyorum sizede oluyo mu ?:93:

16 içindeyiz inşallah zaman çok hıclı geçer alırız bebişlerimizi kucağımız ohh mis kokulular çok özledim onu

cnm maşallah 2 hafta içinde bebeğinin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlarsın diye düşünüyorum..

gönlünü ferah tut...doğsalarda yesek minik dudaklarnı,kollarını,bacaklarını

ayyy ilk bebek olacağı için onu düşünmek bile rüya gibi geliyor..

selaaaaaam ya arkadaşlar bi kaç haftadır sanki hiç hamile değilim gibi ne bariz bi göbek var ne bebeği hissedebiliyorum moralim çok bozuk bi hafta oldu kontrole gideli ve bidahaki kontrolüm 5 eylülde

ya dert etme bende öyleyim hamilemiyim değilmiyim belli değil karnımda yok belirtimde yok bişede hissetmiyorum ama bebek iyiymiş doktorum iyi bakıyorsun dedi

arkadaşlar bişey sorucam ben geceleri istemeden çok enleşiyorum vucudumu geriyorum elimde değil gecede 3-5 kez uyanıyorum bu yüzden bebek düşer diyede çok korkuyorum sizede oluyo mu ?:93:

cnm bendede oluyor geceleri korkuyorum bazen ışıklar açık uyuyorum...sıçrıyarak uyanıyorum...uyumadan önce çok dua ediyorum..rabbim korkmayım diye.

canım belirlı dönemlerde öyle oluyor zaten.ben unutuyorum bazen otururken falan dıkkat etmıyorum kendımı pat dıye bırakıyorum koltuğa.randevunu beklemek zorunda değilsın merak edıyorsan başka bı hast.gıt.ben en son ıkı hafta önce gıttım bırdahakı kontrolum ağustosun sonu.merak ettiğim için 2 gun önce aile hekımlığıne gıdıp kalp atışlarını dınletmelerını ıstedım.çok şukur duydum rahatladım.sende boyle yapabılırın

benn vücudumu geremiyorum maalesefff hiçç cünküü sagdan sola dönerkenn bilee krampp giriyooo acıyla kalkıyorumm nasıl yatcagımı da sapıttım zatenn hiç rahat edemiyorumm.. göbegimm büyüyünce napcam acaba:44::44:

ya dert etme bende öyleyim hamilemiyim değilmiyim belli değil karnımda yok belirtimde yok bişede hissetmiyorum ama bebek iyiymiş doktorum iyi bakıyorsun dedi
maşallah ya benim doktorum konuşmayı pek sevmiyo sanırım he gitmemde aynı laflar bu kolu bu kafası e onu bizde görüyoruz ne biliyim karnımda 10 cm büyüklüğünde bi bebek var hissedememek canımı çok sıkıyo ister istemez

ben aslında 3. ayda bişeyler hissediyodum ama bu ara hissedemiyorum belkide ben hissettiğimi sanıyodum
ben bebek hastasıyım bide kendi bebeğimi kim bilir ne kadar sevicem çok sabırsızlanıyorum ya şu an en çok istediğim şey oğlumu kucağıma alıp koklamak :84:

canım aynı şeyı bende yapıyorum hatta aynı korku içerisindeyim.ama çok şukur bız artık düşük riskını atlattık bı sorun olucağını sanmıyorum.ama tabı uygun pozısyonlarda uyumaktada fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…