- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.781
yok canım malesef çatlıyorum meraktan bi bilsem ne olduğunu ona göre hazırlıklara başlayacağım ama doktorum 16. haftadan önce söylemiyorum dedi salı günü 2li test için gideceğim ısrar edeceğim inatla yok 16. hafta derse devletin hastanesine gidip baktırcam bide belki orada söylerler
selaaaaaam ya arkadaşlar bi kaç haftadır sanki hiç hamile değilim gibi ne bariz bi göbek var ne bebeği hissedebiliyorum moralim çok bozuk bi hafta oldu kontrole gideli ve bidahaki kontrolüm 5 eylülde
dayanamamm :18:
kaç haftalık cnm
erkek teyzesi
16 içindeyiz inşallah zaman çok hıclı geçer alırız bebişlerimizi kucağımız ohh mis kokulular çok özledim onu
16 içindeyiz inşallah zaman çok hıclı geçer alırız bebişlerimizi kucağımız ohh mis kokulular çok özledim onu
selaaaaaam ya arkadaşlar bi kaç haftadır sanki hiç hamile değilim gibi ne bariz bi göbek var ne bebeği hissedebiliyorum moralim çok bozuk bi hafta oldu kontrole gideli ve bidahaki kontrolüm 5 eylülde
arkadaşlar bişey sorucam ben geceleri istemeden çok enleşiyorum vucudumu geriyorum elimde değil gecede 3-5 kez uyanıyorum bu yüzden bebek düşer diyede çok korkuyorum sizede oluyo mu ?:93:
ya dert etme bende öyleyim hamilemiyim değilmiyim belli değil karnımda yok belirtimde yok bişede hissetmiyorum ama bebek iyiymiş doktorum iyi bakıyorsun dedi
maşallah bu sene erkek senesi benim kuzumda erkek
arkadaşlar bişey sorucam ben geceleri istemeden çok enleşiyorum vucudumu geriyorum elimde değil gecede 3-5 kez uyanıyorum bu yüzden bebek düşer diyede çok korkuyorum sizede oluyo mu ?:93:
maşallah ya benim doktorum konuşmayı pek sevmiyo sanırım he gitmemde aynı laflar bu kolu bu kafası e onu bizde görüyoruzya dert etme bende öyleyim hamilemiyim değilmiyim belli değil karnımda yok belirtimde yok bişede hissetmiyorum ama bebek iyiymiş doktorum iyi bakıyorsun dedi
cnm maşallah 2 hafta içinde bebeğinin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlarsın diye düşünüyorum..
gönlünü ferah tut...doğsalarda yesek minik dudaklarnı,kollarını,bacaklarını
ayyy ilk bebek olacağı için onu düşünmek bile rüya gibi geliyor..
kızlar benım boğazım faranjıt oldu.doktor ilaç veremem dedi ama çok acıyor.ne kullanabılırım bıtkısel vs.bilenınız varmı.lütfenn boğazım çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?