2012 Şubat Anneleri

canım ben hem bacağımın arasına yastık koyuyorum.,hemde başkabir yastığa sarılarak uyuyabiliyorum..çok kötü luncada bacağımı havaya kaldırıp duvara dayıyorum...

çok rahatlatıyor beni.

bende bi kaç gün sonra kendimi çok kötü hissediyorum deyip devlete götürteyim bari eşim isyan etmişti en son her hafta gidiyosun diye bu erkekler de hiç anlamıyolar

zaten uzun zamandır bacağımın arasına yastık koyuyorum yüzüstü uyuyamıyorum halbuki en sevdiğim uyku pozisyonuydu yüzüstü sırtüstüde uyumamak gerekiyomuş ama ben uyuyorum insan uykuluyken çok dikkat edemiyor göbeğimiz büyüyünce napıcaz benim uykuluyken aklım başımda olmuyo

zaten uzun zamandır bacağımın arasına yastık koyuyorum yüzüstü uyuyamıyorum halbuki en sevdiğim uyku pozisyonuydu yüzüstü sırtüstüde uyumamak gerekiyomuş ama ben uyuyorum insan uykuluyken çok dikkat edemiyor göbeğimiz büyüyünce napıcaz benim uykuluyken aklım başımda olmuyo

canım ben hem bacağımın arasına yastık koyuyorum.,hemde başkabir yastığa sarılarak uyuyabiliyorum..çok kötü luncada bacağımı havaya kaldırıp duvara dayıyorum...

çok rahatlatıyor beni.

bana 3 yastık lazımm biri göbügümünn altınaa biri bacagımınn arasınaa biridee üstt tarafımaa.. ama kocişimm bacagımın arasına koydugumm yastıkla bile yatamadıı.. bu ne yaa dedi durduu gecee rahatsızz ediyomuss yastıklı dönüşlerim 3 günn en son kocamı atamayınca yastıgı attım yataktan

bende bi kaç gün sonra kendimi çok kötü hissediyorum deyip devlete götürteyim bari eşim isyan etmişti en son her hafta gidiyosun diye bu erkekler de hiç anlamıyolar

aynen canım ben başım çok ağrıyo dıye gıttım.tansıyonum düşmüş meğer.bıde kalp atışlarını dınletırmısınız dedım sağolsunlar dınlettıler.sende hast.gıtmesende aile hekımliğine gıt.bız aile hekımliğine gıttık

canım sol tarafa uyumak anne için ıyıymış.kan akışı rahat oluyormuş.bende çok şekılsız uyuyorum sanırım sabahları kasıklarıma ağrılar gırıyor:26:

sağlık ocağını diyosun dimi varmıki onlarda ultrason ozaman ben hemen oraya koşıyım hemşire beni hep arıyo zaten

arkadaşlar bişey sorucam ben geceleri istemeden çok enleşiyorum vucudumu geriyorum elimde değil gecede 3-5 kez uyanıyorum bu yüzden bebek düşer diyede çok korkuyorum sizede oluyo mu ?:93:

Bendede o istek oluyor ama kndimi frenliyorum, eskiden aksam yatar sabah kalkardım şimdi her sağımdan soluma döndüğümde uyanıyorum agır agır donuyorum esneme asla yapmamaya calısıyorum, birde sık tuvalete çıkma olayı olunca sık sık uyanıyorum delıksız bır uyku uyuyamıyorum bırde calısıyorum ama uykumu alıyorum herhalde etkılenmıyorum fazla, meleğim için herşeye değer

canım çok teşekkür ederim.ben hemen bı nane lımon kaynatım.inşallah ıyı gelir.ıhlamurda işe yararmı canım sence:44:

dikkat et öyle bitkisel herşeyi yeme içme internetten araştır bazı bitkiler hamilelerde önerilmiyor

sağlık ocağını diyosun dimi varmıki onlarda ultrason ozaman ben hemen oraya koşıyım hemşire beni hep arıyo zaten

canım ultrasonla değil ellerınde mıkrofon gıbı küçük bı cıhaz var onu karnında gezdirip buluyo sesi.bende baya uğraştı bulmak için sağolsun sonunda buldu dınledık.

canım ınternetten baktım neredeyse butun bıtkıler yada aşırı kullanımı hamılelerde önerılmıyor.ama boğazımı geçiricek bişeyler bulmalıyım aşırı tuketmeden.çünkü çok acıyo

Malesef çalışan gelin istediler
İki maaş alıyorsun zaten
Ödeyin borçları deyip bi eve tıktılar bizi....

bende kasım 2010
şubat 2011 ve mayıs 2011 de
adet oldum...
düzensiz yani...
ama çok gariptir
hamile olduğumu hep rüyalarımda gördüm..

slm kızlar bu sabah doktora gittim ... büyük ihtimalle kıza benziyor dedi haftaya tekrar gidicem inş..kız demesine çok şaşırdım açıkcası ama çokta sevindimmmmmmmmmmmmm

tebrikler gülüm....
öğrendiğine çok sevindim
ben çok şaşırdım

tamam canım ben zorlayım kendimi öyle uyumaya bebeğim için herşeyi yaparım

canım benım ya valla annelık böyle birşey işte.bende uyanınca hemen kendımı toparlıyorum.sola dönuyorum bacaklarımıda karnıma doğru topluyorum onun için en doğru pozisyonu oluşturuyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…