- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.801
hoşçakal canım sıkma canını üzülme hiç bişeye haftasonun tadını çıkart dinlenkızlar benim keyfim yok çıkıyorum pazartesi görüşürüz inş.kendinize iyi bakın
benn vücudumu geremiyorum maalesefff hiçç cünküü sagdan sola dönerkenn bilee krampp giriyooo acıyla kalkıyorummnasıl yatcagımı da sapıttım zatenn hiç rahat edemiyorumm.. göbegimm büyüyünce napcam acaba:44::44:
canım belirlı dönemlerde öyle oluyor zaten.ben unutuyorum bazen otururken falan dıkkat etmıyorum kendımı pat dıye bırakıyorum koltuğa.randevunu beklemek zorunda değilsın merak edıyorsan başka bı hast.gıt.ben en son ıkı hafta önce gıttım bırdahakı kontrolum ağustosun sonu.merak ettiğim için 2 gun önce aile hekımlığıne gıdıp kalp atışlarını dınletmelerını ıstedım.çok şukur duydum rahatladım.sende boyle yapabılırın
canım aynı şeyı bende yapıyorum hatta aynı korku içerisindeyim.ama çok şukur bız artık düşük riskını atlattık bı sorun olucağını sanmıyorum.ama tabı uygun pozısyonlarda uyumaktada fayda var.
canım aynı şeyı bende yapıyorum hatta aynı korku içerisindeyim.ama çok şukur bız artık düşük riskını atlattık bı sorun olucağını sanmıyorum.ama tabı uygun pozısyonlarda uyumaktada fayda var.
canım ben hem bacağımın arasına yastık koyuyorum.,hemde başkabir yastığa sarılarak uyuyabiliyorum..çok kötü luncada bacağımı havaya kaldırıp duvara dayıyorum...
çok rahatlatıyor beni.
cnm nane limon kaynat derim...başka bitkisel birşey önerememhamile olduğun için..
gargarada mı?vermedi.
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar…Sabahtan giremedim,inşallah herkes iyidir.
bende bi kaç gün sonra kendimi çok kötü hissediyorum deyip devlete götürteyim bari eşim isyan etmişti en son her hafta gidiyosun diyebu erkekler de hiç anlamıyolar
zaten uzun zamandır bacağımın arasına yastık koyuyorum yüzüstü uyuyamıyorum halbuki en sevdiğim uyku pozisyonuydu yüzüstü sırtüstüde uyumamak gerekiyomuş ama ben uyuyorum insan uykuluyken çok dikkat edemiyor göbeğimiz büyüyünce napıcaz benim uykuluyken aklım başımda olmuyo
aynen canım ben başım çok ağrıyo dıye gıttım.tansıyonum düşmüş meğer.bıde kalp atışlarını dınletırmısınız dedım sağolsunlar dınlettıler.sende hast.gıtmesende aile hekımliğine gıt.bız aile hekımliğine gıttık
canım sol tarafa uyumak anne için ıyıymış.kan akışı rahat oluyormuş.bende çok şekılsız uyuyorum sanırım sabahları kasıklarıma ağrılar gırıyor:26:
arkadaşlar bişey sorucam ben geceleri istemeden çok enleşiyorum vucudumu geriyorum elimde değil gecede 3-5 kez uyanıyorum bu yüzden bebek düşer diyede çok korkuyorum sizede oluyo mu ?:93:
canım çok teşekkür ederim.ben hemen bı nane lımon kaynatım.inşallah ıyı gelir.ıhlamurda işe yararmı canım sence:44:
sağlık ocağını diyosun dimi varmıki onlarda ultrason ozaman ben hemen oraya koşıyım hemşire beni hep arıyo zaten
Bendede o istek oluyor ama kndimi frenliyorum, eskiden aksam yatar sabah kalkardım şimdi her sağımdan soluma döndüğümde uyanıyorum agır agır donuyorum esneme asla yapmamaya calısıyorum, birde sık tuvalete çıkma olayı olunca sık sık uyanıyorum delıksız bır uyku uyuyamıyorum bırde calısıyorum ama uykumu alıyorum herhalde etkılenmıyorum fazla, meleğim için herşeye değer
dikkat et öyle bitkisel herşeyi yeme içme internetten araştır bazı bitkiler hamilelerde önerilmiyor
Bu kayınvalıdelerı de anlamıyorum.
Calısan gelını tercıh ederler ama bebegı ıle ılgılenmek ıstemezler.
Bızlerı ne zannedıyorlarsa!
Rabbım ınsallah yardımcın olur canım.
ınsallah benımde esım alabılır sonucları, yarın soracagım zaten.
geçen yıl mayısta kontrol hapımı kesmiştim artık bebek istediğimden dolayı fakat neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum 1 yıl içerisinde sadece 2 kere kendiliğimden olmuştum oda 60 günde sonrada 40 günde yumurtlama sorunu yaşıyordum hiç yumurta oluşmuyordu rahim filmi çekindim temiz çıktı eşimdede bi sorun yoktu sonra iğne yapacaktı doktor yumurta gelişsin diye peşindende çatlatma iğnesi nisanda kist vardı doğum kontrol hapı kullan adet olunca gel yaparız iğneyi dedi mayısta gittim tatile çıkıyorum bidaha adetinde gel yapalım dedi bende üzülmüştüm bi türlü yaptırmak kısmet olmadı iğneleri diye adet olsam biran önce diye beklerken arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım pozitif çıktı şaşırdım halen daha hamileliğimden bişe hissetmiyorum
ama açıkcası ne zaman yumurtladım merak ediyorum
slm kızlar bu sabah doktora gittim ... büyük ihtimalle kıza benziyor dedi haftaya tekrar gidicem inş..kız demesine çok şaşırdım açıkcası ama çokta sevindimmmmmmmmmmmmm
canım ultrasonla değil ellerınde mıkrofon gıbı küçük bı cıhaz var onu karnında gezdirip buluyo sesi.bende baya uğraştı bulmak için sağolsun sonunda buldu dınledık.
tamam canım ben zorlayım kendimi öyle uyumaya bebeğim için herşeyi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?