2012 Şubat Anneleri

canım benım ya valla annelık böyle birşey işte.bende uyanınca hemen kendımı toparlıyorum.sola dönuyorum bacaklarımıda karnıma doğru topluyorum onun için en doğru pozisyonu oluşturuyorum hemen

zaman geçicek şubat ayı olucak bizler Allahın iniyle doğumlarımızı yapıcaz ve bebişlerimizin resimlerini koyucaz buraya oyyyyyyyy Allahım zaman çabuk geçsiiiin

doğmamış çocuğunu özleyen tek anne benmiyim:)

hayır tabiki değilsin bende dr kontrolünü dört gözle bekleyen acaba iyimidir diye merak edenlerdenim, sanırım bu herkeste vardır. Annelik iç güdüsü böyle oluşuyor işte

amin inşallah.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın hepimize

Aminnnn

zaman geçicek şubat ayı olucak bizler Allahın iniyle doğumlarımızı yapıcaz ve bebişlerimizin resimlerini koyucaz buraya oyyyyyyyy Allahım zaman çabuk geçsiiiin

ilk 3 ay zor geçermiş birde son aylar şuan en hızlı geçen ve bebeklerimizin en hızlı büyüdüğü döneme girmiş ulunmaktayız, bu aylar çok çabuk geçiyomuş, tecrubelilerden aldığım duyumlar

bende kasım 2010
şubat 2011 ve mayıs 2011 de
adet oldum...
düzensiz yani...
ama çok gariptir
hamile olduğumu hep rüyalarımda gördüm..

]

benim durumumdan hiç farkın yokmuş bende rüyamda 2kere hamile olduğumu gördüm hatta birinde doğum yapıyordum ama tam o sırada uyandım
annem hep erkek bebeği görüyordu rüyasında kışın dedem vefat etmişti hepimiz çok yıkılmıştık annem hep acaba babamın ruhunumu görüyorum diye yorumluyordu benim hamile olacağıma kimse ihtimal vermiyordu ben kendim bile

Kızlar ben markafonıden melegım ıcın bır yıgın bakım jelı, sampuan sıparıs verdım.
Adresıde babasının ıs adresını verdım.
Cunku kendımı tutamadım ve onume gelenı aldım

kızlar benım boğazım faranjıt oldu.doktor ilaç veremem dedi ama çok acıyor.ne kullanabılırım bıtkısel vs.bilenınız varmı.lütfenn boğazım çok kötü

aynı şeyi bende yaşıyorum canım iki hafta olacak nerdeyse.biraz geçti gibi ama en ufak şeyde hemen üsteliyor sanki.dün ikili sonucumu almaya gitmiştim.doktoruma gösterdim,geçen haftada göstermiştim aslında ama sadece minoset vermişti.hala geçmeyince dün kbb'a yönlerdirdi.oda baktı.faranjit dedi.ama antibiyotik oda yazmadı.ılık içeceklerle atlatmaya bakacaksın dedi.ama ateşlenmemek de lazımmış.nasıl yapıcam anlamadım.ben sürekli limonlu su içiyorum.birde limon-tuz ve ılık suyla gargara yapıyorum canım.

bu arada dünden beri giremedim.cinsiyet öğrenenler olmuştur kesin.gözünüz aydın.sayfalarıda okuyamadım,rahatsızdım yattım hep.ikili sonucumu aldım çok şükür güzel çıktı.benim sıpa poosunu dönmüştü resmen sırtını gördüm bebeğiimin.öylece yayıyordu.kollarını bacaklarını toplamış duruyordu.:))
yalnız bi sorum olacak benimkinin cinsiyetine geçen hafta erkek demişti ama hcg değerim 50 nin üzerinde çıktı.buda kızmı demek oluyor.daha önceki sayfalarda öyle okumuştumda.ama doktoruma sormadım.kız yada erkek farketmez zaten,sağlıklı olsun..

merhaba annişler.umarım gününüz gzel geçmiştir.ben test sonuçlarını aldım.dr iyi dedi bebişim sağlıklıymış.elisa testinde kafama takılan bir sorun var.anti rubella ıgG 282,3 pozitif çıktı. acaba pozitif olması normalmi yoksa dr gözünden mi kaçtı?çok pimpirikli oldum ya.

meraba subat anne adaylari aslinda ben ocak anne adayiyim ama bebegim sat a gore 2 hafta geriden geldigi icin subat basi olabilir hepinize saglikli bir hamilleik diliyorum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…