- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.821
canım benım ya valla annelık böyle birşey işte.bende uyanınca hemen kendımı toparlıyorum.sola dönuyorum bacaklarımıda karnıma doğru topluyorum onun için en doğru pozisyonu oluşturuyorum hemen
zaman geçicek şubat ayı olucak bizler Allahın iniyle doğumlarımızı yapıcaz ve bebişlerimizin resimlerini koyucaz buraya oyyyyyyyy Allahım zaman çabuk geçsiiiin
canım ınternetten baktım neredeyse butun bıtkıler yada aşırı kullanımı hamılelerde önerılmıyor.ama boğazımı geçiricek bişeyler bulmalıyım aşırı tuketmeden.çünkü çok acıyo
doğmamış çocuğunu özleyen tek anne benmiyim:)
amin inşallah.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın hepimize
zaman geçicek şubat ayı olucak bizler Allahın iniyle doğumlarımızı yapıcaz ve bebişlerimizin resimlerini koyucaz buraya oyyyyyyyy Allahım zaman çabuk geçsiiiin
Bence işin uzmanına doktorunu ara ona sor bitkilerden ne içebilirim diye
doktor bu durumda ilaç vermem doğal yöntemlerle iyileştırmeye çalış dedi.ama yöntem söylemedı zaten aile hekımlığıne gıtmiştım.
bayanlar sizlerin bel ağrılarınız başladımı yoksa bana özelmi ? 13 haftada olanlar ve atlatanlar normalmi olması
benimde sırtım kopuyor...
bende kasım 2010
şubat 2011 ve mayıs 2011 de
adet oldum...
düzensiz yani...
ama çok gariptir
hamile olduğumu hep rüyalarımda gördüm..
]
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar…Sabahtan giremedim,inşallah herkes iyidir.
bayanlar sizlerin bel ağrılarınız başladımı yoksa bana özelmi ? 13 haftada olanlar ve atlatanlar normalmi olması
kızlar benım boğazım faranjıt oldu.doktor ilaç veremem dedi ama çok acıyor.ne kullanabılırım bıtkısel vs.bilenınız varmı.lütfenn boğazım çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?