- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.712
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.221
herkese günaydın nasılsınız cici anneler
benim bulantılarım artık bitti gibii o kadar mutlu huzurluyum ki bi kaçgündür oh beeee
inşallah en kısa zaman da bulantı çeken arkadaşlarında biter çoook iyi anlıyorum sizi işkence gibi o günler ...
günaydınn kızlar
bulantım geçmişti 1haftadır iyidi ama yine basladı hafif bulantı bide çooook halsizim neyapabilirim?çok baş ağrım oluyor sizde warmı?
günaydın herkese.....
aslında girmeyim diyorum bu siteye ama aklım da burda....
girip sadece bu sayfada kalmak en iyisi....her yere bi kafamı sokuyorum...
okuyup okuyup üzüyorum kendimi....
bulantım hiç olmadı benim çok şükür ama bu haftalarda bulantı sorunu yaşayan herkesin geçti sanırım...
bi öksürük var bende de tam 2,5 aydır....
ilaç içemiyorum....yapmadığım bitkisel kalmadı ot,böcek yok fayda etmiyor..
başımız dursa ......... başlıyor :90:
Allah yardımcımız olsun....bizim sağlığımız feda olsun onlara yeter ki onlar sağlıklı olsun....
günaydın kızlar,
çok mutluyuuuuuuuuum. çünkü seneye oğluşumu görebilmek için okuldan eve 40 km yol gitmeme gerek kalmadı. tayinim merkeze çıktıııııııııııııııııııııııııııı
Günaydın kızlarrrrrrrr :118:
Bugün tosbikcağızımla renkli ultrasonda buluşacağız saat 16:30da...Sanırım cinsiyeti kesinleşmiş olur ve ben de alışverişime başlarım bugün hayırlısıyla :124:
eee erkek dedin ya dün:))
Bugün tosbikcağızımla renkli ultrasonda buluşacağız saat 16:30da...Sanırım cinsiyeti kesinleşmiş olur ve ben de alışverişime başlarım bugün hayırlısıyla :124:
kızlar bebek odasını kaçıncı ayda alıcaksınız?
dünürüm su koyverme erkek değil dersen olay çıkar dağıtırım bu topiği
günaydın kızlar,
çok mutluyuuuuuuuuum. çünkü seneye oğluşumu görebilmek için okuldan eve 40 km yol gitmeme gerek kalmadı. tayinim merkeze çıktıııııııııııııııııııııııııııı
hadi bakalım , inşallah darısı başımızaGünaydın kızlarrrrrrrr :118:
9 ay boyunca çıkaran çok tanıdıgım var benim ya :)) ama inşallah ben onlardan olmam o ayrı. gerçi gidişat o yönde bende
bu arada akşam çorba dahi içse karnına taş bağlamışlar gibi karnı gerilen, şişen, dünyaları yemiş gibi olanınız var mı? bu da bu hafta başladı bende. akşam yemeklerini hazmedemem, üstüne su içtiğimde ise karnımın davuldan farksızlaşması çıktı bir de :)))
ay bu hamilelik beni öldürecek valla.
İvit dedim, erkeğe benziyor dedi doktor, ama benziyor lafı işin içine girince tereddütte kalıyorum :)) Renklide pipiyi görmeden emin olamam
günaydın kızlar,
kızlar bebek odasını kaçıncı ayda alıcaksınız?
İvit dedim, erkeğe benziyor dedi doktor, ama benziyor lafı işin içine girince tereddütte kalıyorum :)) Renklide pipiyi görmeden emin olamam
dünürüm su koyverme erkek değil dersen olay çıkar dağıtırım bu topiği
offf kızlar hiç güleceğim yoktu valla alemsiniz. beşik kertmeleri bile yapılmış ya. ay dur bende prensim için bi prenses bulayım burdan ayol. kaynana olacam kolay değil yavrumun eşini dahi ben seçmeliyim ki kaynanaların şanı yürüsün.
benimki de renkli ultrasondu şekerim. pipisinden ziyade yumurtalıklarını gördük biz. resmen açıp gösterdi benim rahat oğlum :))
offf kızlar hiç güleceğim yoktu valla alemsiniz. beşik kertmeleri bile yapılmış ya. ay dur bende prensim için bi prenses bulayım burdan ayol. kaynana olacam kolay değil yavrumun eşini dahi ben seçmeliyim ki kaynanaların şanı yürüsün.
benimki de renkli ultrasondu şekerim. pipisinden ziyade yumurtalıklarını gördük biz. resmen açıp gösterdi benim rahat oğlum :))
Oyy onun yumurtalıklarına kurban olsunlar :))) Eşim görse delirir, zaten tutturmuş doğunca her akşam pipisine masaj yapacakmış
Elini çabuk tut bak kızlar çok az
ahahahahhahahahah ahahahahahahah ahahahahhaha. ayyyyyyyyyy yeminle öldüm gülmekten. pipiye masaj mı. ahahahahahaha. senin eş benim eşden de alem. benimki de erkek olduğunu öğrendiği gün tüm arkadaşlarını arayıp oğlumun çükünü öptürecem sıze çükünüüüüüü düye bağrıyordu en son.
yeminle sapık yapacaklar yavrularımızı bu babaları. ahahahhahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?