2012 Şubat Anneleri

Günayıdn canım..Desene altın çağını yaşıyorsun sen...
günaydınn kızlar
bulantım geçmişti 1haftadır iyidi ama yine basladı hafif bulantı bide çooook halsizim neyapabilirim?çok baş ağrım oluyor sizde warmı?

Benim başağrılarım hiç bitmedi Duygucum
Bu şekilde idare edeceğiz canım
Az kaldı
14. haftanda geçecek inşalalh

[B]neden üzüldün nereyi okudun canım?
canım öksürük için ben bala zencefil ve karabiber atıyorum
denedin mi....[/B]

günaydın kızlar,

çok mutluyuuuuuuuuum. çünkü seneye oğluşumu görebilmek için okuldan eve 40 km yol gitmeme gerek kalmadı. tayinim merkeze çıktıııııııııııııııııııııııııııı

günaydın kızlar,
benim aklıma bir şey takıldı ,
şimdi bana doktorum dün elevitin yanında ve maltofer-fol adında bir demir hapına başladı ,
sorun şu ki ,
elevitteki folic asit miktarı 0,8 mg
maltofer-fol'da da 0,35 mg folic asit var ,
yani ikisini hesapladığımızda 1,15mg(1150 mcg)ediyor ,
sizce bu kadar çok folic asit zararlı değil mi?

Günaydın kızlarrrrrrrr :118:
Bugün tosbikcağızımla renkli ultrasonda buluşacağız saat 16:30da...Sanırım cinsiyeti kesinleşmiş olur ve ben de alışverişime başlarım bugün hayırlısıyla
:124:

9 ay boyunca çıkaran çok tanıdıgım var benim ya :)) ama inşallah ben onlardan olmam o ayrı. gerçi gidişat o yönde bende

bu arada akşam çorba dahi içse karnına taş bağlamışlar gibi karnı gerilen, şişen, dünyaları yemiş gibi olanınız var mı? bu da bu hafta başladı bende. akşam yemeklerini hazmedemem, üstüne su içtiğimde ise karnımın davuldan farksızlaşması çıktı bir de :)))

ay bu hamilelik beni öldürecek valla.

dünürüm su koyverme erkek değil dersen olay çıkar dağıtırım bu topiği

Ay napıyım dün teyzemin kızı aradı, benim doktor onunda doktoruydu, ona ilkinde erkeğe benziyor demiş, kızı oldu:26:Ben de emin olamadım ya, eve gelince yazıp haber veririm dünürüm, bitmesin dünürlüğümüz, yitip gitmesin gayrı bu sevda

bebek kısmetiyle gelir derler , gerçekten de çok doğru:)

hadi bakalım , inşallah darısı başımıza

o yemeklerden sonra mideye taş konulmuş hissi bende de var nasıl geçer bilemiyorum ,
yediğim de iki lokma bişi

Tebrik ederim gözün aydın canım
Şimdi birde taşınma telaşı sarar seni...

kızlar bebek odasını kaçıncı ayda alıcaksınız?

Canım ben almayacağım..
Oğlumun odası var
Kızımın park yatağı var
Birde sallanan hamak

Ama ben oğlum da da kızımda doğduktan sonra aldım...
Mümkünse 9. ayda en erken 8. ayda başla canım odasını hazırlmaya...

Günaydın canım..
Uyşşşşşşşşşşşş
Ne heyecanlısındır kız sen şimdi...
İnşallah kesinleşir canım

İvit dedim, erkeğe benziyor dedi doktor, ama benziyor lafı işin içine girince tereddütte kalıyorum :)) Renklide pipiyi görmeden emin olamam

dünürüm su koyverme erkek değil dersen olay çıkar dağıtırım bu topiği

offf kızlar hiç güleceğim yoktu valla alemsiniz. beşik kertmeleri bile yapılmış ya. ay dur bende prensim için bi prenses bulayım burdan ayol. kaynana olacam kolay değil yavrumun eşini dahi ben seçmeliyim ki kaynanaların şanı yürüsün.

benimki de renkli ultrasondu şekerim. pipisinden ziyade yumurtalıklarını gördük biz. resmen açıp gösterdi benim rahat oğlum :))

Oyy onun yumurtalıklarına kurban olsunlar :))) Eşim görse delirir, zaten tutturmuş doğunca her akşam pipisine masaj yapacakmış
Elini çabuk tut bak kızlar çok az

kaç haftalıksın canım

sat kaç senin

Oyy onun yumurtalıklarına kurban olsunlar :))) Eşim görse delirir, zaten tutturmuş doğunca her akşam pipisine masaj yapacakmış
Elini çabuk tut bak kızlar çok az

ahahahahhahahahah ahahahahahahah ahahahahhaha. ayyyyyyyyyy yeminle öldüm gülmekten. pipiye masaj mı. ahahahahahaha. senin eş benim eşden de alem. benimki de erkek olduğunu öğrendiği gün tüm arkadaşlarını arayıp oğlumun çükünü öptürecem sıze çükünüüüüüü düye bağrıyordu en son.

yeminle sapık yapacaklar yavrularımızı bu babaları. ahahahhahahaha

Resmen görmemişin oğlu olmuş kıvamındalar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…