- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.241
Oyy onun yumurtalıklarına kurban olsunlar :))) Eşim görse delirir, zaten tutturmuş doğunca her akşam pipisine masaj yapacakmış
Elini çabuk tut bak kızlar çok az
Oyy onun yumurtalıklarına kurban olsunlar :))) Eşim görse delirir, zaten tutturmuş doğunca her akşam pipisine masaj yapacakmış
Elini çabuk tut bak kızlar çok az
ahahahahhahahahah ahahahahahahah ahahahahhaha. ayyyyyyyyyy yeminle öldüm gülmekten. pipiye masaj mı. ahahahahahaha. senin eş benim eşden de alem. benimki de erkek olduğunu öğrendiği gün tüm arkadaşlarını arayıp oğlumun çükünü öptürecem sıze çükünüüüüüü düye bağrıyordu en son.
yeminle sapık yapacaklar yavrularımızı bu babaları. ahahahhahahaha
kaç haftalıksın canım
sat kaç senin
sat:4 mayıs. ama doktorumun deyimiyle benim adet döngüm ve yumurtlamam biraz daha erken gerçekleşiyormuş. çünkü bebek 15 haftalık olması gerekirken 1 hafta büyük çıkıyor ki ultrasaonda da küçük çıkar aslında.
gecen ankara medıcana'ya gittiğimizde 15 hafta 2 günlük demişti.
kızlar günlük 1150 mcg.folik asit almanın bir zararı var mıdır?
kullandığım ilaçlardaki folik asit miktarı toplam buna tekabül ediyor..
valla sen şanslısın tuğçe kaptın köyün en güzel kızının kızını
Kocaman olmuş sıpan gülüm senin
Peki doğum için tarih kaç verdi doktorun
Eeeee sende eğer oğlum bana benzerse japon damada hazır olB]
Günaydın kızlar...İnşallah iyisinizdir, ne zamandır geçmişi okuyamıyorum, fazla da giremiyorum...
Bugün de keyifsiz gibiyim...
İnşallah sizler iyisinizdir...
Günaydın kızlar...İnşallah iyisinizdir, ne zamandır geçmişi okuyamıyorum, fazla da giremiyorum...
mrb canım çoook geçmiş olsun
canım hayırdır?
somut bir nedeni var mı yoksa ara sıra hepimize olanlardan mı?
Bilmiyorum ki canım Somut bi sebebi yok aslında
Geç yatmamama rağmen uykumu alamadım Biraz ondan Açlık şekerim yüksek çıkıyo,azıcık ona kafam takıldı
Bi de eşime üzüldüm, üzülünecek bir şey değil belki ama.Ruh halimiz malum, duygusallık diz boyu
Dün iftara 1,5 saat kala bir arkadaşını davet etti, ben de hayır diyemedim,yabancı değil çok uğraşmana gerek yok dedi.
Zahmetli de bir yemek yaptım.Çorbası,salatası,mezesi derken iftara zor yetiştirdim,gerildim, hatta ağladım :) Kızdım eşime de içimden içimden :26:
Ama mutfakta adım atacak yer kalmadı. Önceki günden yıkanmış bulaşıklar makinadaydı, onların yıkanma esnasında kirlenenler lavaboda, bir de misafirin bulaşığı
Düşünün çay ikramında tezgahta,masada,2 bardak koyacak yer kalmamıştıServise filan yardım etti eşim ama, yine de çok yoruldum.
Tatlılarını yerlerken de çok rahatsız hissettim, biraz müsaade istedim, uzandım. Uyumuşum. Arkadaşımız gitti, uyandım uğurladık.
Eşim böyle halsiz, rahatsız olduğum zamanlarda çok anlayışlı sağolsun, illa sen yat uyu mutfağı ben hallederim dedi. O kadar kötüydüm ki, birlikte toplarız dedim ama o ısrar edince gidip yattım.
Yazık Saat 1,5a kadar toplamış mutfağı, ki kötü koku bırakan bir yemeğin bulaşıklarıydı Uğraşmış
2de de sahur yaptı,ben de kalktım ona eşlik ettim.
Uyuyamadı yatınca bir süre de yazık, sanırım yorulmuş.Sabah da 6da kalktı işe gitti.Ama sürünerek
Ayağı da ağrıyordu, vicdan azabı duyuyorum şimdi, ama çok da hastaydım Hem ona işleri yıkıp yattığım için, hem de bana bu kadar kıymet veren, bu kadar anlayış gösteren bi adama kızıp söylendiğim için
Midem de bozuk, iştahım da hiç yok bugün
Akşama da şirketin yemeği var, sevmiyorum o ortamı hiç
Depresyonlardayım anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?