2012 Şubat Anneleri

Oyy onun yumurtalıklarına kurban olsunlar :))) Eşim görse delirir, zaten tutturmuş doğunca her akşam pipisine masaj yapacakmış
Elini çabuk tut bak kızlar çok az

Masaj mı yapacakmış?
İlahi azalyacım....
Erkekler işte...

Çükünü öptürmek...
Gerçekten bu erkekler başka alem oluyorlar baba olunca sanırım

benim adam hiç böyle garip tepkiler vermemişti oğlumuzda

Kızlar sizin adamlar bi garip

kaç haftalıksın canım

sat kaç senin

sat:4 mayıs. ama doktorumun deyimiyle benim adet döngüm ve yumurtlamam biraz daha erken gerçekleşiyormuş. çünkü bebek 15 haftalık olması gerekirken 1 hafta büyük çıkıyor ki ultrasaonda da küçük çıkar aslında.

gecen ankara medıcana'ya gittiğimizde 15 hafta 2 günlük demişti.

Kocaman olmuş sıpan gülüm senin
Peki doğum için tarih kaç verdi doktorun

ay maşallah....
erkek babası olmak böyle bişey demek ki!!!!!

ayşecim ben zencefil ve karabiberi denedim....
ama öyle bir öksürük ki hiçbir şey fayda etmiyor...

sabırla geçmesini beklicem....
herkese iyi sohbetler....
karnımız acıktı....yalnız da bişey yiyesi gelmiyoor insanın herkes oruç

öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar...İnşallah iyisinizdir, ne zamandır geçmişi okuyamıyorum, fazla da giremiyorum...
Bugün de keyifsiz gibiyim...
İnşallah sizler iyisinizdir...

kızlar günlük 1150 mcg.folik asit almanın bir zararı var mıdır?
kullandığım ilaçlardaki folik asit miktarı toplam buna tekabül ediyor..

Canım Dr.alper Mumcu'nun sitesinde şöyle yazmış:

Hamile kadınların günde 400-800 mikrogram folik asit alması gereklidir.
Herhangi bir toksik etkisi olmamasına rağmen günlük 1 miligramdan fazla folik asit alınması önerilmez

valla sen şanslısın tuğçe kaptın köyün en güzel kızının kızını

Eeeee sende eğer oğlum bana benzerse japon damada hazır ol

Canım ben senin msjını geri sayfalarda da gördüm ama bir bilgim olmadığından cevap veremedim.Ben sadece Elevit kullanıyorum.

Kocaman olmuş sıpan gülüm senin
Peki doğum için tarih kaç verdi doktorun

inanır mısın daha konuşmadık bunu. adam söylemedi resmen bununla ilgili bişey. zonguldak'ta işler garip yürüyor sanırım. ben bunu ankaraya gidince anladım. düşün renkli ultrason bıle yok buralarda. epıdural yok :)))

valla kahve kokusu tatlım banada elevit kullandığım halde dr'um folbiol de iç dedi elevitte folik asit var ikisi birden zaralı olsa kullandırmazdı heralde:97:

canım hayırdır?
somut bir nedeni var mı yoksa ara sıra hepimize olanlardan mı?

Bilmiyorum ki canım…Somut bi sebebi yok aslında…
Geç yatmamama rağmen uykumu alamadım…Biraz ondan…Açlık şekerim yüksek çıkıyo,azıcık ona kafam takıldı…
Bi de eşime üzüldüm, üzülünecek bir şey değil belki ama.Ruh halimiz malum, duygusallık diz boyu…
Dün iftara 1,5 saat kala bir arkadaşını davet etti, ben de hayır diyemedim,yabancı değil çok uğraşmana gerek yok dedi.
Zahmetli de bir yemek yaptım.Çorbası,salatası,mezesi derken iftara zor yetiştirdim,gerildim, hatta ağladım :) Kızdım eşime de içimden içimden :26:
Ama mutfakta adım atacak yer kalmadı. Önceki günden yıkanmış bulaşıklar makinadaydı, onların yıkanma esnasında kirlenenler lavaboda, bir de misafirin bulaşığı…
Düşünün çay ikramında tezgahta,masada,2 bardak koyacak yer kalmamıştı Servise filan yardım etti eşim ama, yine de çok yoruldum.
Tatlılarını yerlerken de çok rahatsız hissettim, biraz müsaade istedim, uzandım. Uyumuşum. Arkadaşımız gitti, uyandım uğurladık.
Eşim böyle halsiz, rahatsız olduğum zamanlarda çok anlayışlı sağolsun, illa sen yat uyu mutfağı ben hallederim dedi. O kadar kötüydüm ki, birlikte toplarız dedim ama o ısrar edince gidip yattım.
Yazık Saat 1,5a kadar toplamış mutfağı, ki kötü koku bırakan bir yemeğin bulaşıklarıydı…Uğraşmış…
2de de sahur yaptı,ben de kalktım ona eşlik ettim.
Uyuyamadı yatınca bir süre de yazık, sanırım yorulmuş.Sabah da 6da kalktı işe gitti.Ama sürünerek…
Ayağı da ağrıyordu, vicdan azabı duyuyorum şimdi, ama çok da hastaydım…Hem ona işleri yıkıp yattığım için, hem de bana bu kadar kıymet veren, bu kadar anlayış gösteren bi adama kızıp söylendiğim için…
Midem de bozuk, iştahım da hiç yok bugün…
Akşama da şirketin yemeği var, sevmiyorum o ortamı hiç…
Depresyonlardayım anlayacağın

canım folik asitin fazlası zarar anlayışı tamamen hikayeymiş. omur gelişimine katkı sağlıyormuş, bunun ne zararı olsunmuş. ama aynı şekilde bende hem demirden hem vitaminden folik alıyorum. cuma günü doktora sorup değiştireceğim çünkü bana 2 ilacı farklı doktor verdi. ferro sanolda yokmuş mesela ben gyno ferro sanol kullanıyorum. değiştireceğim...

hamileliktendin tatlım inan bendede oluyor böle şeyler çok sitresli bi tipim aslında genel olarak altı üstü bi iş arkadaşlarımı yemeğe alıcam bi haftadır geriliyorum nasıl yaparım şunum u yapasam iyi olur şunu yapsam yetişmiyim evi nasıl temizliycem acaba yemeklerim iyimi olur kötümü olur halbuki hep yaptığım şeyler ama belkide hamilelikten çok ciddi kafaya takmış durumdayım hatta kesin ogün işler ters gidese ağlarım yani o derece gerisini sen düşün artık hepimiz aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…