- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.281
ben de 11.haftada gittiğim de doktor folik asidi bırak dedi.ayrıca kilolu bi hamile olduğun için de vitamin vermek istemiyorum dedi.daha da çok kilo alırsın dedi.kadın haklı başlangıçta 84 düm bugün itibarı ile 89 ....ve bu çokkkkkkk dikkat etmiş halim bi de dikkat etmeseydim ne olurdum acaba...
tatlım günaydınnnn...mesajlarından anladığım kadarıyla çok hassas bi insansın bi de üstüne hamilelik seni çok kırılgan yapmış.eşin ne güzel sana yardımcı olmuş allah razı olsun ondan .istemese yapmazdı bütün o karmaşa ile sen uğraşırdın.şöyle düşün sayende eşin bir sürü sevap kazandı.
ben biliyosun görümceciğimle küsüm .eşimin ailesini iftara davet etsem o gelmeyecek tatsızlık olacak.ben onlara yemek yemeye kesinlikle gitmek istemiyorum.biz de çözüm olarak bu ramazan kimseye gitmemeye ve kimseyi davet etmemeye karar verdik.zaten ben oruç tutmuyorum eşim de dayanamıyomuş!!!! tutmuyor.seneye inşallah....seni çok öpüyorum canım arkadaşım....hadi gün içinde eski neşene dön bekliyorum....
merhaba kızlar
az önce eşimle konuştum
özel bi hastanede doktor bulmuştuk cumaya randevu veriyordu 4 boyutlu ultrason için
eşimin tanıdığı varmış o araya girdi ama adam full doluymuş araya alamayız falan demişler perşembe 2ye randevu vermiş
off Allahım perşembe bi an önce gelsin yaaa bi an önceee
inş bebişimin çok sağlıklı olduğunu öğrenirim perşembe günü
merhaba kızlar
az önce eşimle konuştum
özel bi hastanede doktor bulmuştuk cumaya randevu veriyordu 4 boyutlu ultrason için
eşimin tanıdığı varmış o araya girdi ama adam full doluymuş araya alamayız falan demişler perşembe 2ye randevu vermiş
canım yaaaa nasıl güzel empati yapıyorsun ne kadar düşüncelisinnnn
ben olsan herhalde eşimi bu kadar düşünmezdim biraz acımasız oldum ben ya hiç umursamıyorrum bazen onu ki kendisi üstüme titreyen biri sağolsun
nolur üzme kendini sonuçta sen çalışan birisin üstelikte hamilesin işleri bu şekilde zaten paylaşmanız gerekiyo evet eşin yorulmuş ama sen yapsaydın sende çok yorulacaktın
en azından şanslısın eşin yardım etmiş sağolsun
ayyy şu şirket yemeklerii ya bende hiç sevmezdim
tatlım kendini fazla üzme.çevremde ki bütün hamilelerde 2'linin sonunda risk var diyorlar daha sonra gidilen doktorlar hayır herşey normal diyor.inşallah güzel haberler alırsın dualarımız seninle....
canım benim yengemede aynı şeyi söylediler sonra testi bidaha yaptırdık yokmuş allaha şükür.. allah esirgesin dua et bol bol ama üzülme içini ferah tut bişey yoktur inşallah
hamileliktendin tatlım inan bendede oluyor böle şeyler çok sitresli bi tipim aslında genel olarak altı üstü bi iş arkadaşlarımı yemeğe alıcam bi haftadır geriliyorum nasıl yaparım şunum u yapasam iyi olur şunu yapsam yetişmiyim evi nasıl temizliycem acaba yemeklerim iyimi olur kötümü olur halbuki hep yaptığım şeyler ama belkide hamilelikten çok ciddi kafaya takmış durumdayım hatta kesin ogün işler ters gidese ağlarım yani o derece gerisini sen düşün artık hepimiz aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum
Ya arkadaslar gercekten kayinvalidemle hiç sıkıntı yaşamayan ben bu aralar çok tahammulsuzum. Kendi annem zaten Ankara da bız istanbuldayiz hep kayınvalideme danisirim. Karnım büyüdukce kadın değişiyor her aksam Ramazan diye onlardayiz yemekte (onlar istiyor diiye) ye kızım ye diye ısrar eden kadın dün aksam iftara davetli olduğumuz evde çok alakasız bir zamanda herkes sohbet ederken bir anda bana bakıp bakıp daha dört ayliksin nolcaksin bakalım daha büyüdukce çok kilo aldın çok dedi masada bu arada 3 kilo aldım!!!!!!! İnsanlar tuhaf tuhaf bir ona bir bana baktılar! Ben şakaya vurdum yokuşun basından yuvarlarsiniz ulaşım masraf olmaz size falan dedim çaktırmamak icin ama çok bozuldum ne demek istediğini anlamadim eşimde dondü kaldı yazık o da şaşırdı! Allah askına ne diye böyle bisi söyledi insanların icinde anlamadım !!! Anlayan varsa bana anlatsın nolur!
bblau cum ya ben senin bu hallerine üzülüyorum. kendimi hatırlatıyorsun bana. ben bebekten beri az daha vurdumduymaz olmaya çalışıyorum. nolur sen de karnındaki miniş hariç kimseyi düşünme tatlım. bu süreçte eşin, annen, baban, vs dahil....
merhaba kızlar
az önce eşimle konuştum
Ben bir türlü bencil düşünemiyorum işte canım...Aslında nasıl yetiştirmişse ailem, yada fıtrat belki, kardeşim benim gibi değil çünkü, yüzüm tutmuyor, sanki yanlış birşey yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Mesela benim kayınvalidem, görümcelerim çok rahat hiç çekinmeden gel arabayla bizi şuraya götür, buraya götür derler...Hiç gocunmazlar.
Ben eşime beni bir yere bırakırmısın derken, acaba işlerine mani mi oluyorum, zorda mı bırakıyorum diye eksikli hissederim kendimi...
Ki şöyle söyleyeyim, elbet senin benim olmaz aile arasında ama, araba benim arabam...
Adam da eşim yani
Benimle doktora geliyor ya eilşim, işinden kalıyor diye eksikli hissediyorum mesela...
Sanırım fazla hassasım, gereksiz yani...
kızlar harbiden inanmak istemiyorum ama kaynanalar hamile olmamızımı kıskanıyolar? olabilirmi acaba sonuçta annelik harika bi duygu hamile oldukları günleri özleyip hamilede kalamadıkları için içten içe kıskanıyo olabilirlrmi? çünkü gerçekten bende kayınvalideme bi anlam veremiyorum. ben 9 yada 10 haftalık hamileydim ve bulantım olmaması için ufak ufak bişeyler atıştırıyodum sürekli kayınvalidemde kocasına küsmüş gelmiş bizim evde kalıyodu(!) elime bi kuru kayısı almış yiyorum suratıma baktı sen bukadar çok yiyosun ikiz olur ha dedişok oldum benim evimde yediğim kadının gözüne geldi yani... şaka gibi
vayyyy canım yaa maşallahh sana
eminin eşinde aynı hassasiyeti sana gösteriyordur ne mutluu sizee
bende bazen böyle en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum ama bakıyorum eşimden aynı tepkiyi göremezsem çok kızıyorum kendime
yani bazen maalesef aynı şeyleri düşünmüyoruz
kendi ailesine fazla ilgi gösterdiğini düşünüyorum
ama ben anneme gitmek isteyince illa bişey diyo beni üzüyo işte mutlaka götürüyo ama üzdükten sonra
bu yüzden benim gibi düşünemiyo annesini özlemiştir diyemiyo
bu en basit örnek benim için
Gercekten olabilir bence de kıskanıyor olabilirler! Çünkü esimle konuştum dün aksam annem neden böyle yaptı diye takılma hayatım anneme son günlerde bir garip zaten dedi o da farkında yani! Bende bir de görümce faktörü var ki hamile oldugum ortaya çıktıktan bir hafta sonra panik atak başladı kendisinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?