2012 Şubat Anneleri

Ben kıskandıgını dusunuyorum.
Soylekı, esım evlılıgımızın ılk aylarında sureklı bana hedıye alırdı.
Bır gun kardesı; 'abımın paralarını yıyorsun!' dedi.
Bır gun, 'Ben abımın sureklı kardesı olarak kalacagım senınse karısı olarak kalacagın bellı degıl' dedı.
Bunları soyledıgı zaman ne bır tartısmamız ne de bır dargınlıgımız vardı.
Buna benzer olayları dusununce o sonuca varıyorum.
Allah var, kayınvalıdem de ılk yıl benı cok sever (gıbı gorunurdu) bunu da kıskanmıs olabılır.
Evet, aynen oyle, konusmadı kayınpeder benımle, kayınvalıdeye sordugumda guya kandıl ıcın aradıgımda telefona onu ıstemedıgım ıcın darıldıgını ıfade ettı.
Ama kandılden once baslamıstı o sogukluk.
Her neyse...
Sımdı gıtmesem, anlamaz kı benım neden gıtmedıgımı.
Gecen sene yasandı bu olaylar.
Ve ben o zamandan sonra sanırım sadece 2 kez gıttım.

Ben alsında esım ıcın gıderım, gıdeceksem.
Su anda aılesını daha ıyı tanımaya basladıgını dusunuyorum.
Bana daha yakınlastıgını.

Cunku farkında, hamıle oldugumdan berı kımse benı aramıyor, ılgılenmıyor.
Buna ragmen benım gıtmem, esımın olaylara bakıs acısını daha da degıstırebılır dıye dusunuyorum.
Yoksa yanlıs mıyım?

elefera bence kendini sıkacaksan mutsuz olacaksan hiç gitme derim

Gecen sene olsaydı daha cok etkılenırdım, kavga ederdım, boyle bır teklıfı bana nasıl yaparsın dıye.
Sımdı daha sakınım, ama sadece esımın ablasına karsı. (her ne kadar yaptıklarını unutmasam da)
Dıger 3'u hakkında yanıma konusmasına ızın vermıyorum.

sizin baya çıkmış göbekler heralde ben 4 kilo aldım cuma günü 4 aylık olcak ama göbiş hiç yok.. otobüslerde yer bile vermiyolar

Kesinlikle doğrusun, özellikle son cümlelerinde.Önemli olan zaten eşinin, senin haklı olduğunun farkında olması, bunu da farketmiş.Görümcenin laflarından yola çıkarak kesinlikle bir çekememezlik söz konusu olduğunu düşündüm ben.

aslında kotlarımı giyebılıyorum ama iş yerınde kusarken (evet 16 haftalığım ama hala kusuyorum. hatta şimdi çıkarıp da geldim) bebegıme zarar verıyormuşum gıbı geldıgı için düğmemı açarak kusuyorum. bıraz da sıkmaya başladılar. ben bı tek gobekten aldım kıloyu bıldıgın hamıleyım yani:)) da acayıp mantıklıymış kotlarıma bel yaptırtayım evet. öpuyorum yanaklarından ben bu kışı bıle eskı kotlarımla gecırırım belkı :)) penye kumaş bulsam bellerıne gecırtsem dı mi?

bı de ben sevmıyorum hamıle kıyafetlerını çok ( klasık şeyler. Allah'tan moda son senelerde salaş da ordan kurtarıcaz gıbı.

Ben lcw den buldum pantolon, fena degıller acıkcası, onları gıyınıyorum.
Pantolonların belını sıkmak ıcın lastıkte var ıcınde.
Benım tek derdım, gıyımımı kısıtlamak zorunda kaldım.
Bır cok kıyafetım daha sımdıden olmuyor.

sizin baya çıkmış göbekler heralde ben 4 kilo aldım cuma günü 4 aylık olcak ama göbiş hiç yok.. otobüslerde yer bile vermiyolar

Evet, gobuslerımız cıksa da otobuste bıze yer verseler.
Boyle bır gun benı ezecekler dıye korkuyorum.
Hos sımdıkı erkekler, hamıle kadını gorseler uyuyor numarası yapıyorlar.
Sınır oluyorum hepsıne de!

otobüste yer alabilmek için daha çok çok erken, yok aslında öyle çok fazla çıkmış değil hafif var dışardan anlaşılmıyor ama eski pantalonlarda dar geliyor

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.bebişlerde iyidir umarım....
ben yarın cvs yaptırıyorum moralim çok bozuk.ilk hamileliğimdede amniyosentez yaptırmıştım ense kalınlığı fazla çıktığı için.bu seferkide fazla çıktı,3.5 civarı.biliyorum yine hiçbirşey çıkmayacak ama korkuyorum.cvs yaptıran veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba???

bütün kotlarınıda yapma çünkü kısa süre giyiceğimiz için ziyanda etme, 1-2 tane en fazla, ben kumaş olarak evde taytım vardı onu verdim lastıklı oldugu için iyi oluyor esniyor kotumda likralı zaten ondada esneme payı var 4 ayı bitiririm fazla kilo almasam tabi birden

merhaba arkadaşlar bende yeni yeni yazıyorum
bende 11 haftalık gebeyim yarın randevum var cinsiyeti belli olurmu acaba çok merak ediyorum
3 yaşında bi oğlum var bunuda kız istiyorum ama hayırlısı sağlıklı olsunda önemli olan o.
11. haftada belli olan yada doktoru tahminde bulunan varmı

yüreğini ferah tut hiç bir şey olma Allah'ın izniyle.

hoşgeldin bende 11 haftalık hamileyim ve 3 yaşında oğlum var
bana cinsiyeti söylemedi doktorum

benim 2 doktorum var biri özelde biri devlet hastanesinde orda tanıdık başhekim var onun için arada gidiyorum bu cuma yine gitcem ve 11+4 fln olcaz ozaman ikili test yaptırsammı ama özeldede yapıcak doktorum 25 ağustosta 1 hafta arayla zararı olurmu 2 testin? gerçi devlet hastanesinde ikili test yapıyorlarmı bilmiyorum

günaydın kızlar
boğazım ağrıyor hapsırıyorum neyapabilrim? öneriniz varmı

geçmiş olsun 4 gündür bende aynı şeyi yaşıyorum. acı bal (deli bal olarak da bılınır) 1 çay kaşığı ye her sabah. olmadı normal balı limon karabıberle karıştırıp ye. ıyı gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…