- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.661
valla küçük görümcen üstüne yüruyor, kayınpederin sorduğunda kayınvalıden; "bızım kız bı şaka yaptı gelin de alındı" diye olayı bu kadar basıte ındırgıyor, sonra ne alakaysa kayınpederın de senınle konuşmuyor!!!
olan da hem sana hem de eşine oluyor! yeminle acıyorum boyle hasta ruhlu tiplere ya. kıskançlıktan üste yurumek ne demek oluyor? gitme şekerim. benı dınle gıtme. kendını üzersin, bu sefer de "elbet gelecek hele bi gelmesın, gelin değil mi biz ne dersek o" diyecek mantıkta ınsanlar bunlar anladıgım kadarıyla.
ha olayı tam okumadım bılmıyorum ne gectı aranızda belkı de ben yanlış anlamış olabılırım. ama gecen eltımle aramızda gecen bı olayı anlatmıştım belkı okumuşsundur. o yuzden boyle komplekslı ınsanlardan uzak dur derım. gıdersın; ha ha hayttt hele bı gelmesın derler. gıtmezsın; bu sefer de "bakın gordunuz mu ukala işte, bızı begenmıyor" derler.
sen bılırsın ama bence bı taraflarını kaldırma. çok kırıldıgını anlasınlar. hamılesın sen kullan bunu :)
elefera bence kendini sıkacaksan mutsuz olacaksan hiç gitme derim
kesın duymusuundur senın doktorun kım??benım dedgım doktor huseyın akdenız buyuk anadoluda.cogu ınsa begenmıyor o doktoru ama ben kanamm olunca gıtmek zorunda kalmıstım ve o zamn demıstı oglun olcak dıye.
aynı sorun bendede var canım, ben sorunu şöyle çözdüm şuan yeni moda olmuş bol pantalonlar var etek gibide duruyor onlardan aldım, tayt var kot gibi duran ondan aldım, birde 1 tane kotumu terziye verdim 1 de tayt verdim yanıma taytın ustu kısmını ksti pantalonun belini kestı on kısmını oydu onu monte ettı ustunede uzun tsortlerımı gıyıyorum oyle rahat ettım, bir süre beni götürür bunlar hamile pantalonların kalıpları buyuk salaş duruyor, sende yaptırabılırsın canım
Ben kıskandıgını dusunuyorum.
Soylekı, esım evlılıgımızın ılk aylarında sureklı bana hedıye alırdı.
Bır gun kardesı; 'abımın paralarını yıyorsun!' dedi.
Bır gun, 'Ben abımın sureklı kardesı olarak kalacagım senınse karısı olarak kalacagın bellı degıl' dedı.
Bunları soyledıgı zaman ne bır tartısmamız ne de bır dargınlıgımız vardı.
Buna benzer olayları dusununce o sonuca varıyorum.
Allah var, kayınvalıdem de ılk yıl benı cok sever (gıbı gorunurdu) bunu da kıskanmıs olabılır.
Evet, aynen oyle, konusmadı kayınpeder benımle, kayınvalıdeye sordugumda guya kandıl ıcın aradıgımda telefona onu ıstemedıgım ıcın darıldıgını ıfade ettı.
Ama kandılden once baslamıstı o sogukluk.
Her neyse...
Sımdı gıtmesem, anlamaz kı benım neden gıtmedıgımı.
Gecen sene yasandı bu olaylar.
Ve ben o zamandan sonra sanırım sadece 2 kez gıttım.
Ben alsında esım ıcın gıderım, gıdeceksem.
Su anda aılesını daha ıyı tanımaya basladıgını dusunuyorum.
Bana daha yakınlastıgını.
Cunku farkında, hamıle oldugumdan berı kımse benı aramıyor, ılgılenmıyor.
Buna ragmen benım gıtmem, esımın olaylara bakıs acısını daha da degıstırebılır dıye dusunuyorum.
Yoksa yanlıs mıyım?
aynı sorun bendede var canım, ben sorunu şöyle çözdüm şuan yeni moda olmuş bol pantalonlar var etek gibide duruyor onlardan aldım, tayt var kot gibi duran ondan aldım, birde 1 tane kotumu terziye verdim 1 de tayt verdim yanıma taytın ustu kısmını ksti pantalonun belini kestı on kısmını oydu onu monte ettı ustunede uzun tsortlerımı gıyıyorum oyle rahat ettım, bir süre beni götürür bunlar hamile pantalonların kalıpları buyuk salaş duruyor, sende yaptırabılırsın canım
kızlarrrrrrr aldım başımı gidiyorum. hiç bişeyım olmuyordün eşimle alışverişe çıktık ara mevsım bişey bulamadım. hala s beden gıyebılıyorum ama gobuşum benden once gırıyor ortama. m beden 1 ay sonra olmaz, l beden ise şimd buyuk oluyor ((
iş yerımde de elbıse gıyemıyorum pek termık santral burası(( offfff hamile pantolonları da şimdıden buyuk! napıcam ben?
sizin baya çıkmış göbekler heralde ben 4 kilo aldım cuma günü 4 aylık olcak ama göbiş hiç yok.. otobüslerde yer bile vermiyolar
sizin baya çıkmış göbekler heralde ben 4 kilo aldım cuma günü 4 aylık olcak ama göbiş hiç yok.. otobüslerde yer bile vermiyolar
aslında kotlarımı giyebılıyorum ama iş yerınde kusarken (evet 16 haftalığım ama hala kusuyorum. hatta şimdi çıkarıp da geldim) bebegıme zarar verıyormuşum gıbı geldıgı için düğmemı açarak kusuyorum. bıraz da sıkmaya başladılar. ben bı tek gobekten aldım kıloyu bıldıgın hamıleyım yani:)) da acayıp mantıklıymış kotlarıma bel yaptırtayım evet. öpuyorum yanaklarından ben bu kışı bıle eskı kotlarımla gecırırım belkı :)) penye kumaş bulsam bellerıne gecırtsem dı mi?
bı de ben sevmıyorum hamıle kıyafetlerını çok( klasık şeyler. Allah'tan moda son senelerde salaş da ordan kurtarıcaz gıbı.
selam arkadaşlar,nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.bebişlerde iyidir umarım....
ben yarın cvs yaptırıyorum moralim çok bozuk.ilk hamileliğimdede amniyosentez yaptırmıştım ense kalınlığı fazla çıktığı için.bu seferkide fazla çıktı,3.5 civarı.biliyorum yine hiçbirşey çıkmayacak ama korkuyorum.cvs yaptıran veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba???
merhaba arkadaşlar bende yeni yeni yazıyorum
bende 11 haftalık gebeyim yarın randevum var cinsiyeti belli olurmu acaba çok merak ediyorum
3 yaşında bi oğlum var bunuda kız istiyorum ama hayırlısı sağlıklı olsunda önemli olan o.
11. haftada belli olan yada doktoru tahminde bulunan varmı
günaydın kızlar
boğazım ağrıyor hapsırıyorum neyapabilrim? öneriniz varmı
yüreğini ferah tut hiç bir şey olma Allah'ın izniyle.
geçmiş olsun 4 gündür bende aynı şeyi yaşıyorum. acı bal (deli bal olarak da bılınır) 1 çay kaşığı ye her sabah. olmadı normal balı limon karabıberle karıştırıp ye. ıyı gelıyor.
Evet duydum onu da çok övüyorlar.Ben anaklinikte Mükerrem Erol'a gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?