2012 Şubat Anneleri

o nedir neye bakıyorsunuz iki testte, benimki bellide teyit ediyim dedim

Bhcg degelerıne bakarak, cınsıyet tahmını yapıyoruz canım

Ozur dılemedı hıc bır zaman.
Hatta kayınvalıdem, 'o senden ozur dılemez' bıle dedı.
Konusmamız soyle basladı;
kızının dogum gunuydu, aıle meclısı toplanacaktı, esım 'mahcup etme benı, gel' dıye ısrar ettı.
Gıttım, bır yabancı gıbı oturdum-kalktım.
Evden cıkmak uzereyken, 'geldıgın ıcın tesekkur ederım' dedı.
Sonrakı karsılasmalarımızda hep sıcaklık gostermeye calıstı ama ben samımı bulmuyorum artık onu.

Free beta hcg degerine bakıyorlar canım. eger 50 nin altındaysa erkek 50 nin ustundeyse kız diyorlar.
Anaam, benım oglum mu olacak?
Zaten ıcıme hep erkek doguyordu, bu da oldu tam oldu.

Haklısın, bu olaylardan dolayı esımle cok yara aldık.
O cabuk atlattı da, ben atlatamadım.
Ama ona da boyle bır haksızlık yapılsa, unutamazdı emınım.

Bende artık kızları-kardeslerı olmak ıstemıyorum zaten.
Bu yalanı bır yıl surdurduler.
Ama bence sorun kız kardeslerının bastan berı benı kıskanmasıydı.
Ben bunu ancak sımdı anlayabılıyorum, bana soyledıklerını anımsadıkca.
Esımın cocugumuza babasının adını vermesıne bu nedenle hep karsı cıktım.
Esımın babası, bırseylerın oldugunu fark ettı ama bana bır kez sormadı, ne oldu dıye.
Kayınvalıdeme sormus, o da 'X elefera ya bır saka yapmıs, elefera da kızmıs, onunla konusmuyor' demıs.
Kızını korumus yanı.
Bu olaylar uzerıne kayınpeder de bır sure konusmadı benımle, benım yasadıklarımı bılmıyordu oysa.
Sımdı ben bu adamın adını cocuguma vererek, onu onurlandıramam.
Kendıme bu ıhanetı yapamam.

Sanırım gıdecegım ıftara, ıfade ettıgın gıbı sadece kardesının esı olarak...

Pazar gunu ben de yattıgım yerde hissettim kahvaltıdan sonra. O arada esim pc de muzik dinliyordu bagırarak bir sarkı soyledi korktu yavrum durdu hemen

Canım oyle soyluyorlar ama herkesde dogru cıkmıyor yani. Kesinligi de kanıtlanmamıs yani. Bakalım benimki eger kız ise inanırım benim 102 falandı degerim =)

Kilo durumun nedir peki?

ben zayıfım o yüzden mesela ben beeğin cinsiyetini erkenden öğrendim normalde belli olmaz zayıfsın avantaj demişti, bebeğin haraketlerini bende 14-15 haftalarda hissedebilirim belki, ama bende myomlarda var saplı onlarda haraket ediyolar ordan oraya onlarmı bebekmi ayıramıyabilirim tabi

dışardan haraket etmesi için daha çok erken, yani inip kalkma gibi demişsin, gaz olayı ile karıştırmış olabilirsin

Son düzenleme:

Benim fazla kilom var…
Ben buna rağmen ilk hissettiğimde 14+3tüm sanırım.Sonra ara ara oldu.
Kilo abdominal usg’de bebeğe bakarken görüntü kalitesini bozuyor evet.Alttan bakmak durumunda kalıyor doktor bazen.

valla küçük görümcen üstüne yüruyor, kayınpederin sorduğunda kayınvalıden; "bızım kız bı şaka yaptı gelin de alındı" diye olayı bu kadar basıte ındırgıyor, sonra ne alakaysa kayınpederın de senınle konuşmuyor!!!

olan da hem sana hem de eşine oluyor! yeminle acıyorum boyle hasta ruhlu tiplere ya. kıskançlıktan üste yurumek ne demek oluyor? gitme şekerim. benı dınle gıtme. kendını üzersin, bu sefer de "elbet gelecek hele bi gelmesın, gelin değil mi biz ne dersek o" diyecek mantıkta ınsanlar bunlar anladıgım kadarıyla.

ha olayı tam okumadım bılmıyorum ne gectı aranızda belkı de ben yanlış anlamış olabılırım. ama gecen eltımle aramızda gecen bı olayı anlatmıştım belkı okumuşsundur. o yuzden boyle komplekslı ınsanlardan uzak dur derım. gıdersın; ha ha hayttt hele bı gelmesın derler. gıtmezsın; bu sefer de "bakın gordunuz mu ukala işte, bızı begenmıyor" derler.

sen bılırsın ama bence bı taraflarını kaldırma. çok kırıldıgını anlasınlar. hamılesın sen kullan bunu :)

günaydın kızlar,
free beta hcg değerinin cinsiyet belirlemede kullanılmadığını doktorum da söyledi. hem benim değer 50nin üzerinde ve oğlum olacak. inanmayın derim ben

Eglenıyoruz ıste
Yoksa kımse pıpıyı yada kukuyu gormeden emın olmuyordur sanırım

Umarım oyledır azelyam.
Yok, kucuklerı (3 tane) ben komple sıldım zaten.
Mutlu gunlerıne gıtmem, yaslı gunlerınde ıse el gıbı olurum onlara artık.
ınsallah Rabbım bedel odedıklerı o gunu bana gosterır.

tatlım benimde 34 küsur birşey çıktı. hemde oğluşum oluyor.

Bak ıste, bırde ınanma dıyorlar.
Gor bak benımde oglum olacak.
Eylul un 13 unde acıklayacagım burda

Canım oyle soyluyorlar ama herkesde dogru cıkmıyor yani. Kesinligi de kanıtlanmamıs yani. Bakalım benimki eger kız ise inanırım benim 102 falandı degerim =)

O vakte kadar kızım dıye seversın ıste fena mı
Ben kız ıstedıgım halde erkek hıssedıyorum ya, kızım dıye sevıyorum.
Esım de kızıyor, 'hem erkek hıssedıyorum dıyorsun, hem kızım dıye sevıyorsun' dıye.
'Kız evladının da tadını alayım dıye boyle yapıyorum' dıyorum

dışardan haraket etmesi için daha çok erken, yani inip kalkma gibi demişsin, gaz olayı ile karıştırmış olabilirsin

bebeğim başından beri 10 gün önden gidiyor, boyu geçen pazartesi 16 cmdi yani yakında tekme hissedersem şaşırmam.
gazla karıştırmadım canım, arkadaşların bahsettiği pıtpıtlardan farkı yoktu bence sadece ben betimlemeyi farklı yaptım. hareket hissetmedim içten, gördüm

suan 15 hafta 6 gunluk artık 16 haftalık dıyebılırım.aslında ben 1 aydır falan hıssdeyırum sızın o dedıklerınızı ama bılmıyorum kı.zayıfım ben 46,5 kıloyum suan.ilk gebeliğim ayrıca.ama sabah kalktıgım da oluyo ozellıkle sanırım acıkıyo benım oglum.boyle karnımın bı kenarında sertlık oluyo.sonra onunla konusuyorumm bıraz oksuyorum bu sefer elımın altından kayıyo.ama gaz degıl emınım.dun aksam yıne sertlık vardı oyle.ellerım de soguktu.uzandım ve soguk elımı uzerıne koydum.ıkı kere pıt pıt ettı sonra sondu o sertlık.yaaaaaaa aglayasım gelıyoo

kızlarrrrrrr aldım başımı gidiyorum. hiç bişeyım olmuyor dün eşimle alışverişe çıktık ara mevsım bişey bulamadım. hala s beden gıyebılıyorum ama gobuşum benden once gırıyor ortama. m beden 1 ay sonra olmaz, l beden ise şimd buyuk oluyor((

iş yerımde de elbıse gıyemıyorum pek termık santral burası (( offfff hamile pantolonları da şimdıden buyuk! napıcam ben?

bu arada samsunlu olan var mı?eger var ve cınsıyetını merak edıyosa bebegının bı doktor soylım sıze.benım bebegımın cınsıyetını 2,5 ayda soledı.annemımn doktoruda oymus.bana hamıleyken ona gıtmıs.o zamn annem de ıkıbucuk aylık hamıleymıs ve cok kanaması varmıs.dustu sanmıs vr o doktora aldırmaya gıtmıs.doktor da kızmıs sen korkmuyo musun capcanlı cocugun hem de kız olcak demıs.annem dıyo kı hıc yanıldıgını duymadım.ısteyene doktorun adını soyleyebılırm

kıyamam sana ben ağlama sevin.

bu arada samsunlu olan var mı?eger var ve cınsıyetını merak edıyosa bebegının bı doktor soylım sıze.benım bebegımın cınsıyetını 2,5 ayda soledı.annemımn doktoruda oymus.bana hamıleyken ona gıtmıs.o zamn annem de ıkıbucuk aylık hamıleymıs ve cok kanaması varmıs.dustu sanmıs vr o doktora aldırmaya gıtmıs.doktor da kızmıs sen korkmuyo musun capcanlı cocugun hem de kız olcak demıs.annem dıyo kı hıc yanıldıgını duymadım.ısteyene doktorun adını soyleyebılırm

Ben Samsunluyum canım Ama cinsiyeti öğrendim.Yalnız doktoru merak ettim kim?

aynı sorun bendede var canım, ben sorunu şöyle çözdüm şuan yeni moda olmuş bol pantalonlar var etek gibide duruyor onlardan aldım, tayt var kot gibi duran ondan aldım, birde 1 tane kotumu terziye verdim 1 de tayt verdim yanıma taytın ustu kısmını ksti pantalonun belini kestı on kısmını oydu onu monte ettı ustunede uzun tsortlerımı gıyıyorum oyle rahat ettım, bir süre beni götürür bunlar hamile pantalonların kalıpları buyuk salaş duruyor, sende yaptırabılırsın canım

kesın duymusuundur senın doktorun kım??benım dedgım doktor huseyın akdenız buyuk anadoluda.cogu ınsa begenmıyor o doktoru ama ben kanamm olunca gıtmek zorunda kalmıstım ve o zamn demıstı oglun olcak dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…