- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.641
o nedir neye bakıyorsunuz iki testte, benimki bellide teyit ediyim dedim
ooo saklasın bakalım bi yere kadar, annesi onu bulup çıkarır artık. bende 27 ağustosta gideceğim. Gün sayıyorum.
Gerçekten pişman olup özür dilediyse senden, şu hayır mübarek gündede iftara çağırmışsa git bence, aradaki soğukluğuda zaman bırak belki zamanla senin gönlünü aldıkça belki eski samimiyetinize kavuşursun. bende bi arkadaşımla arama soğukluk girdi, eskisi gibi samimi olamıyorum ama konuşuyorum yine, zamana bıraktım senin anlayacağın. Ama çok kalbini kırmışsa o kısmınıda sen bilirsin.
Anaam, benım oglum mu olacak?Free beta hcg degerine bakıyorlar canım. eger 50 nin altındaysa erkek 50 nin ustundeyse kız diyorlar.
Ben de kolay unutamayan biriyim Kin gütmem ama, olan biteni kolay silemem de
Eşimin ailesiyle, ben de sorunlar yaşadım, bana haksızlıklar yapıldığını düşündüm, halen de düşünüyorum
Ufak tefek şeyler de değil, çok ciddi, aşılması uzun zaman ve emek isteyen problemler yaşadık.
Hiç birini unutmadım ama eşimin hatırına, sürgit yapmanın kimseye faydası olmayacağı gibi, herkes kapısını çektiğinde en büyü zararı bana vereceğini bildiğimden, huzurum için olanları ardıma koydum ve yeni bir sayfa açtım ailesi ile. Gerekli mesafeyi koruyarak, sınırlarımı asla aştırmadan ilişkimize devam ediyorum. Gerekirse de politika yapıyorum.
Artık onların kızları/kardeşleri değilim, olmayacağım. Erkek kardeşlerinin/oğullarının eşi, bir gelin olmaktan daha ileriye maalesef gitmeyeceğim, onu hak etmiyorlar.
Ama eşim de eşinin ailesiyle uyumsuz olmasını, sorun çıkarmasını, üzülmesini hak etmiyor. Bu şekilde yıpranmayı ben de hak etmiyorum.
Nihayetinde onlar ailesi, her zaman hayatında olacaklar ve benim yaptıklarıma hak verse de, desteklemeyecek. Desteklese de bir yanı hep yarım kalacak, zamanla içten içe beni suçlayacak.
O mutsuz olacak, beni de mutlu edemeyecek
Ayrıca yaşadığın o eskisi gibi olmakla, unutamamak arasındaki ikilemi de anlayabiliyorum
Ben de zaman zaman yaşamıyor değilim.
Ama sanırım en güzeli, samimi olmadan, bir gelin sıfatıyla, daha ilerisine geçmeden ve karşı taraftan da beklemeden görüşmek.
Ben git ama samimi olma derim.
dün akşam yemekten sonra uzanmıştım sırt üstü. sol tarafta minik bir bölgede hızlı inip kalkmalar gördüm. hiç birşey hissetmedim sadece gördüm. ama çok güzeldi. hemen eşime seslendim. o gelince durdu. anneye aşık olacak galiba
Bhcg degelerıne bakarak, cınsıyet tahmını yapıyoruz canım
Ozur dılemedı hıc bır zaman.
Hatta kayınvalıdem, 'o senden ozur dılemez' bıle dedı.
Konusmamız soyle basladı;
kızının dogum gunuydu, aıle meclısı toplanacaktı, esım 'mahcup etme benı, gel' dıye ısrar ettı.
Gıttım, bır yabancı gıbı oturdum-kalktım.
Evden cıkmak uzereyken, 'geldıgın ıcın tesekkur ederım' dedı.
Sonrakı karsılasmalarımızda hep sıcaklık gostermeye calıstı ama ben samımı bulmuyorum artık onu.
Anaam, benım oglum mu olacak?
Zaten ıcıme hep erkek doguyordu, bu da oldu tam oldu.
Haklısın, bu olaylardan dolayı esımle cok yara aldık.
O cabuk atlattı da, ben atlatamadım.
Ama ona da boyle bır haksızlık yapılsa, unutamazdı emınım.
Bende artık kızları-kardeslerı olmak ıstemıyorum zaten.
Bu yalanı bır yıl surdurduler.
Ama bence sorun kız kardeslerının bastan berı benı kıskanmasıydı.
Ben bunu ancak sımdı anlayabılıyorum, bana soyledıklerını anımsadıkca.
Esımın cocugumuza babasının adını vermesıne bu nedenle hep karsı cıktım.
Esımın babası, bırseylerın oldugunu fark ettı ama bana bır kez sormadı, ne oldu dıye.
Kayınvalıdeme sormus, o da 'X elefera ya bır saka yapmıs, elefera da kızmıs, onunla konusmuyor' demıs.
Kızını korumus yanı.
Bu olaylar uzerıne kayınpeder de bır sure konusmadı benımle, benım yasadıklarımı bılmıyordu oysa.
Sımdı ben bu adamın adını cocuguma vererek, onu onurlandıramam.
Kendıme bu ıhanetı yapamam.
Sanırım gıdecegım ıftara, ıfade ettıgın gıbı sadece kardesının esı olarak...
İlk bebeği olanlar, kilolular daha geç hissediyormuş...
Doktorum bana ilk bebeğin 19. hafta gibi hissedersin demişti.
Sonra alt karındaki kelebeklenmeyi sordum, "oyyyyy bebek hareketleri onlar" dedi :)
Ama 2-3 kez hissettim...Her zaman olmuyor...
dün akşam yemekten sonra uzanmıştım sırt üstü. sol tarafta minik bir bölgede hızlı inip kalkmalar gördüm. hiç birşey hissetmedim sadece gördüm. ama çok güzeldi. hemen eşime seslendim. o gelince durdu. anneye aşık olacak galiba
Kilo durumun nedir peki?
ben zayıfım o yüzden mesela ben beeğin cinsiyetini erkenden öğrendim normalde belli olmaz zayıfsın avantaj demişti, bebeğin haraketlerini bende 14-15 haftalarda hissedebilirim belki, ama bende myomlarda var saplı onlarda haraket ediyolar ordan oraya onlarmı bebekmi ayıramıyabilirim tabi
günaydın kızlar,
free beta hcg değerinin cinsiyet belirlemede kullanılmadığını doktorum da söyledi. hem benim değer 50nin üzerinde ve oğlum olacak. inanmayın derim ben
Anlattıklarına bakılırsa büyük abla pişman gibi, hatasını telafi etmeye çalışıyor sanırım.Ama küçük beni pek sarmadı, konuşmamanız yerinde bir davranış.
Hayal kırıklığını anlayabiliyorum canım, ama maalesef eşinin ailesi bile olsa biryerden sonra "el" oluyorlar bizim için.Allah büyüktür, elbetteki sana yaptıkları yanlarına kar kalmaz.
tatlım benimde 34 küsur birşey çıktı. hemde oğluşum oluyor.
Canım oyle soyluyorlar ama herkesde dogru cıkmıyor yani. Kesinligi de kanıtlanmamıs yani. Bakalım benimki eger kız ise inanırım benim 102 falandı degerim =)
dışardan haraket etmesi için daha çok erken, yani inip kalkma gibi demişsin, gaz olayı ile karıştırmış olabilirsin
bana beta da cıkan degere göre tahmin biraz fos gibi geliyor, forumda baktımda erkek olanlarında yüksek olabiliyor öyle çok insan yazmış buda o tezi çürütüyor
suan 15 hafta 6 gunluk artık 16 haftalık dıyebılırım.aslında ben 1 aydır falan hıssdeyırum sızın o dedıklerınızı ama bılmıyorum kı.zayıfım ben 46,5 kıloyum suan.ilk gebeliğim ayrıca.ama sabah kalktıgım da oluyo ozellıkle sanırım acıkıyo benım oglum.boyle karnımın bı kenarında sertlık oluyo.sonra onunla konusuyorumm bıraz oksuyorum bu sefer elımın altından kayıyo.ama gaz degıl emınım.dun aksam yıne sertlık vardı oyle.ellerım de soguktu.uzandım ve soguk elımı uzerıne koydum.ıkı kere pıt pıt ettı sonra sondu o sertlık.yaaaaaaa aglayasım gelıyoo
bu arada samsunlu olan var mı?eger var ve cınsıyetını merak edıyosa bebegının bı doktor soylım sıze.benım bebegımın cınsıyetını 2,5 ayda soledı.annemımn doktoruda oymus.bana hamıleyken ona gıtmıs.o zamn annem de ıkıbucuk aylık hamıleymıs ve cok kanaması varmıs.dustu sanmıs vr o doktora aldırmaya gıtmıs.doktor da kızmıs sen korkmuyo musun capcanlı cocugun hem de kız olcak demıs.annem dıyo kı hıc yanıldıgını duymadım.ısteyene doktorun adını soyleyebılırm
kızlarrrrrrr aldım başımı gidiyorum. hiç bişeyım olmuyordün eşimle alışverişe çıktık ara mevsım bişey bulamadım. hala s beden gıyebılıyorum ama gobuşum benden once gırıyor ortama. m beden 1 ay sonra olmaz, l beden ise şimd buyuk oluyor ((
iş yerımde de elbıse gıyemıyorum pek termık santral burası(( offfff hamile pantolonları da şimdıden buyuk! napıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?