2012 Şubat Anneleri

canım çookk geçmiş olsunn
inşallahhh çok iyi haberler alırsın
bende yarın 2li test sonucum kötü çıktığı için 4 boyutlu ultrasona giricem inş bişey çıkmaz

cvs 2li test sonucuna bakılarakmı yapılıyordu?
NEDEN AMİNİYOSENTEZ DEĞİLDE OPNU YAPIYORLAR

benim 2 doktorum var biri özelde biri devlet hastanesinde orda tanıdık başhekim var onun için arada gidiyorum bu cuma yine gitcem ve 11+4 fln olcaz ozaman ikili test yaptırsammı ama özeldede yapıcak doktorum 25 ağustosta 1 hafta arayla zararı olurmu 2 testin? gerçi devlet hastanesinde ikili test yapıyorlarmı bilmiyorum

çok teşekkürler arkadaşım,umarım senin sonuçlarında çok iyi çıkar.cvs 11-16. haftalarda yapıldığı için tavsiye ediliyor.yani amniyosentezden daha önce yapılıyor ki erken müdahele edilebilsin diye.cvs'te plesentadan su alıyorlarmış.aslında daha riskli görünüyor ama amniyosentezle aynı risk oranındaymış.ben ilk hamileliğimde çok oyalanmıştım,yok 2'li test sonra 3'lü test falan bu sefer beklemek istemiyorum.çok şükür bomba gibi kızım ama yinede bundada rsike atmayalım....

canım inşallhhh sonucun yine çok iyi çıkacakk inanıyorum ben buna

benimdoktorumda 2li sonucuna bakarak beni recep hasa gönderdi ama ben hemen gitme taraftarı değilim ona
yarın başka bi hastanede 4 boyutluya girecem eğer sonuç kötü olursa mecbur onada giderim
senin detaylı ultrason yapıldıktan sonramı karar verildi cvs ye?
senin doktorun kim? neden hemen seni recep hasa yönlendirdi?

kızlar şimdi eve geldim..
Kremimin adı: erba organics
mommy - to-be
strech mark cream

%85 organik

Birde yağım var: Earth mama Angel babay
Naturel Strech Oil
%100 Natural
(üzüm çekirdeği yağı,jojoba yağı ve E vitamini)

Eleferam...
Canım 50 altı kartal yavrusu demek canım arkadaşım....
Ama yine de doktorun teyit etsin emi..

İşyerine geçince yazacağım sana
Vaktim az..

Evet, sanırım mınık bır kartal gelecek yuvamıza.
Ben onuda suslu gıyındırırım kı!
Babası zaten suslu, oglum da ona benzedı mı tamamdır.
Sımdıden esım hayal kuruyor, erkek olursa trenckot alacakmıs, fular baglayacakmıs, tarz yapacakmıs ogluma
Saclarını da uzatacagız bıraz, omuzlarına kadar.
Cok yakısıklı olacak oglum teyzesı

Hakıkaten sanırım butun anneler dunyanın en guzel cocuguna sahıp

canım ben bu ikili test olayını çok araştırdım.en uygun hafta 11.hafta o yuzden vakıt gecmeden yaptır derım.ıkılı testte zaten bebegın ultrasoundda ense kalınlıgını olcuyor doktor.senden de kan alıyorlar.tamm sonucun da 1 haftaya cıkar.ıkı kere yaptırmak aslında bıraz gereksız.bence bırıne guven.ıkı doktor kafa karıskılıgı yapmasın .

aZeLYa55

canım mrb..sayfalardır geçmiş okuyorum ama bir türlü dünkü randevun nasıl geçti bulamadım...
bana kısaca özet geçebilirmisin..bebeiş nasıl cinsiyet kesinleştimi
????

aZeLYa55

canım mrb..sayfalardır geçmiş okuyorum ama bir türlü dünkü randevun nasıl geçti bulamadım...
bana kısaca özet geçebilirmisin..bebeiş nasıl cinsiyet kesinleştimi
????

Canım sağol beni merak ettiğin için, çok şükür bebek çok iyi 160 gr. 1 haftada 55 gr. almışız.
Cinsiyeti %99 erkek denildi, yani artık kesin, zaten dümbülü gözlerimle gördüm

Canım sağol beni merak ettiğin için, çok şükür bebek çok iyi 160 gr. 1 haftada 55 gr. almışız.

hadi gözün aydın. babası masaj yağlarını falan alsın oğlunun pipisine masaj yapacakmış ya.

dün eşime dedim bunu. forumda eşi senin gibi görmemişin oğlu modunda takılan bi arkadaş daha var, oğlunun pipisine masaj yapacakmış dedim de attı kendini yere. sanki kendisi farklı.

Onlar alındı bile :))) Kız olsaydı ben de memişlerine yapıcaktım :)) Sağol canımm

maşşallah

dümbülü meydanda .....babası iyice keyiflenmiştir artık

Hem de nasıl meydanda, gördüğümde gülme tuttu, kastımda kendimi ben gülünce ekran görüntüsü bozulur diye

Annişler ben bu gün rüyamda dr gittim usg girdim.ekran tv gibiydi bebişimin yüzünü gördüm.genelde rüyalarm çıkar.oğlum olacağını da görmüştüm.inş doğru çıkar çok güzeldi

canım sağol beni merak ettiğin için, çok şükür bebek çok iyi 160 gr. 1 haftada 55 gr. Almışız.

yani tuğçe bozuluyorum ama benim damadımın dümbülü herkesin ağzında ne arıyo
Eğer bu polemik devam ederse bende kzımın kukusunun resmini koyucam gayrı sen düşün

yani tuğçe bozuluyorum ama benim damadımın dümbülü herkesin ağzında ne arıyo
Eğer bu polemik devam ederse bende kzımın kukusunun resmini koyucam gayrı sen düşün

Ohooooo ben koydurtmam gelinimin kukusunu öyle internete Oğlum duyarsa o da çok kızar, ayrıca sordum fırfırlı dona izin vermiyor patikli tulum giysin diyor

merhabalaaaarrr arkadaşlar inşallah bebişlerinizde szde çok iyisinizdir. ben bugüne kötü başladım bir yıl boyunca işimi bırakıp çalıştığım kpss sınavı uğraşlarımı boşa çıkardı kontenjanlar açıklandı ve taban puan 80 neyse bebeğim sağlıklı olsun da bir yıl daha bekleriz bi saat sonra diş randevum var dolgu yaptırıcam çok korkuyorum bana dua edin belki oradanda eşim bana acırda beni ultrasona götürür ancak o zaman moralim yerine gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…