- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.681
selam arkadaşlar,nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.bebişlerde iyidir umarım....
ben yarın cvs yaptırıyorum moralim çok bozuk.ilk hamileliğimdede amniyosentez yaptırmıştım ense kalınlığı fazla çıktığı için.bu seferkide fazla çıktı,3.5 civarı.biliyorum yine hiçbirşey çıkmayacak ama korkuyorum.cvs yaptıran veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba???
canım çookk geçmiş olsunn
inşallahhh çok iyi haberler alırsın
bende yarın 2li test sonucum kötü çıktığı için 4 boyutlu ultrasona giricem inş bişey çıkmaz
cvs 2li test sonucuna bakılarakmı yapılıyordu?
NEDEN AMİNİYOSENTEZ DEĞİLDE OPNU YAPIYORLAR
çok teşekkürler arkadaşım,umarım senin sonuçlarında çok iyi çıkar.cvs 11-16. haftalarda yapıldığı için tavsiye ediliyor.yani amniyosentezden daha önce yapılıyor ki erken müdahele edilebilsin diye.cvs'te plesentadan su alıyorlarmış.aslında daha riskli görünüyor ama amniyosentezle aynı risk oranındaymış.ben ilk hamileliğimde çok oyalanmıştım,yok 2'li test sonra 3'lü test falan bu sefer beklemek istemiyorum.çok şükür bomba gibi kızım ama yinede bundada rsike atmayalım....
kızlar şimdi eve geldim..
Kremimin adı: erba organics
mommy - to-be
strech mark cream
%85 organik
Birde yağım var: Earth mama Angel babay
Naturel Strech Oil
%100 Natural
(üzüm çekirdeği yağı,jojoba yağı ve E vitamini)
Eleferam...
Canım 50 altı kartal yavrusu demek canım arkadaşım....
Ama yine de doktorun teyit etsin emi..
İşyerine geçince yazacağım sana
Vaktim az..
hoşgeldin bende 11 haftalık hamileyim ve 3 yaşında oğlum var
bana cinsiyeti söylemedi doktorum
benim 2 doktorum var biri özelde biri devlet hastanesinde orda tanıdık başhekim var onun için arada gidiyorum bu cuma yine gitcem ve 11+4 fln olcaz ozaman ikili test yaptırsammı ama özeldede yapıcak doktorum 25 ağustosta 1 hafta arayla zararı olurmu 2 testin? gerçi devlet hastanesinde ikili test yapıyorlarmı bilmiyorum
aZeLYa55
canım mrb..sayfalardır geçmiş okuyorum ama bir türlü dünkü randevun nasıl geçti bulamadım...
bana kısaca özet geçebilirmisin..bebeiş nasıl cinsiyet kesinleştimi
????
Canım sağol beni merak ettiğin için, çok şükür bebek çok iyi 160 gr.1 haftada 55 gr. almışız.
Cinsiyeti %99 erkek denildi, yani artık kesin, zaten dümbülü gözlerimle gördüm
bende geçmişe bakıyordum merak ettim. çok sevindim hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
Canım sağol beni merak ettiğin için, çok şükür bebek çok iyi 160 gr.1 haftada 55 gr. almışız.
hadi gözün aydın. babası masaj yağlarını falan alsın oğlunun pipisine masaj yapacakmış ya.
dün eşime dedim bunu. forumda eşi senin gibi görmemişin oğlu modunda takılan bi arkadaş daha var, oğlunun pipisine masaj yapacakmış dedim de attı kendini yere. sanki kendisi farklı.
maşşallah
dümbülü meydanda.....babası iyice keyiflenmiştir artık
canım sağol beni merak ettiğin için, çok şükür bebek çok iyi 160 gr.1 haftada 55 gr. Almışız.
yani tuğçe bozuluyorum ama benim damadımın dümbülü herkesin ağzında ne arıyo
Eğer bu polemik devam ederse bende kzımın kukusunun resmini koyucam gayrı sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?