2012 Şubat Anneleri

merhabalaaaarrr arkadaşlar inşallah bebişlerinizde szde çok iyisinizdir. ben bugüne kötü başladım bir yıl boyunca işimi bırakıp çalıştığım kpss sınavı uğraşlarımı boşa çıkardı kontenjanlar açıklandı ve taban puan 80 neyse bebeğim sağlıklı olsun da bir yıl daha bekleriz bi saat sonra diş randevum var dolgu yaptırıcam çok korkuyorum bana dua edin belki oradanda eşim bana acırda beni ultrasona götürür ancak o zaman moralim yerine gelebilir

saçlarımı boyatmak istıyorum ya ( dipleri çıktı! 4 aydır çok bakımsızım. epilasyonum yarım kaldı, bakır tonu olan saçlarım uzadı dipleri sırıtıyor. saç kestırmek istıyorum ıyı degıl dıyorlar. offfff

Ohooooo ben koydurtmam gelinimin kukusunu öyle internete Oğlum duyarsa o da çok kızar, ayrıca sordum fırfırlı dona izin vermiyor patikli tulum giysin diyor

puahuahuahauahua allah sizi napmasın e mi? bunlar havaya girmiş ayol. kaynanaya baksana şimdiden geline çektirecek gibi.

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri iki sefer kestirdim saçlarımı inanmıyorum ,bana da dediler ömrü kısa olur diye takma kafana böyle şeyleri. ama boyatmak konusun da endişeliyim. doğal boyalar var diyorlar ama riske atmak istemiyorum.

yerim oğlunun canını:)
benim kızımda kaynamama söyle ortalığı karıştırmasın ben zaten fırfırlı donu giymem diyo

Bak sen öyle mi dedi kız hakkaten Usturuplu gelinim benim

Ay ya dün hastanede 4 günlük bir bebek vardı, Aman yarabbim minicik Annesi kokluyor, öpüyor çok tatlılardı, ama kan aldılar bebekten sarılık olmuş
Sarılık neden olur? Sarı giydirin sarılık olmasın felanda denilir..

saç boyatmak sakıncalı kimyasallar oldugu için, ben 5 haftalık hamileyken bilmeden boyattım Allahtan birşey olmadı hazırlık yapmışım meğersem ama şimdi hayatta boyatmam, bebek herşeyden etkilenmeye müsait artık bence sende boyatma, kestirme olayına gelince ona inanmıyorumonlar batıl bebeği etkileyecek bişey olduğunu düşünmüyorum. ( benim fikrim )

YENİ DOĞANLARDA OLUYOMUŞ SARILIK, AMA SARI GİYDİRMEKLE FALAN ALAKALI DEĞİL NEDEN OLDUĞUNU BENDE BİLMİYORUM:26::26:
NE TÜRLÜ HASTALIKLAR VAR DEĞİLMİ RABBİM HEPİMİZİN YAVRUSUNU KORUSUN KIZLAR...SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK

pek çok bebek yeni doğan sarılığı oluyor.sonra kendiliğinden geçiyor diye biliyorum.

ben de boyatmaya karşıyım ,
ama hamileliğimin ilk gününden bu yana uçlarından aldırıyorumbence kestirilmesinde sakınca yok , doktorun yasakladığı bişey bile değil:)

sol gögsümden su gelio kızlarr damla damla:26::26:

canım o sıvının adı kolostrum yanılmıyorsam ,
bu haftalarda gelmeye başlaması normal
endişelenecek bi şey yok ,
bebeğin ilk emeceği serum niteliğindeki sarı sıvı o

kızlar ben ıkılı testı yaptırmadım gerek duymadım acıkcası cunku allah korusun sonuclar kotu cıksa bıle bebegımı aldırmayı dusunmem bu yuzden kendımı strese sokmayım dedım bosu bosuna doktorda eger oyle bı durumda aldırmıcaksan gerek yok dedı

ben öyle düşünmüyorum.ne olursa olsun önceden bilme ihtimalim varsa öğrenmeliyim.kendini hazırlamak lazım öyle bir şeyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…