- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.701
Ohooooo ben koydurtmam gelinimin kukusunu öyle internete Oğlum duyarsa o da çok kızar, ayrıca sordum fırfırlı dona izin vermiyor patikli tulum giysin diyor
annişler 3 lü test kaçıncı haftada yapılıyor yaptıran var mı?
Ohooooo ben koydurtmam gelinimin kukusunu öyle internete Oğlum duyarsa o da çok kızar, ayrıca sordum fırfırlı dona izin vermiyor patikli tulum giysin diyor
saçlarımı boyatmak istıyorum ya( dipleri çıktı! 4 aydır çok bakımsızım. epilasyonum yarım kaldı, bakır tonu olan saçlarım uzadı dipleri sırıtıyor. saç kestırmek istıyorum ıyı degıl dıyorlar. offfff
yerim oğlunun canını:)
benim kızımda kaynamama söyle ortalığı karıştırmasın ben zaten fırfırlı donu giymem diyo
16-20 arası diye biliyorum ben.Dün kan verdim 3lü için.
saçlarımı boyatmak istıyorum ya( dipleri çıktı! 4 aydır çok bakımsızım. epilasyonum yarım kaldı, bakır tonu olan saçlarım uzadı dipleri sırıtıyor. saç kestırmek istıyorum ıyı degıl dıyorlar. offfff
annişler 3 lü test kaçıncı haftada yapılıyor yaptıran var mı?
sol gögsümden su gelio kızlarr damla damla:26::26:
süt için erken ama olabilirde dr tlf. et sor bence
Bak sen öyle mi dedi kız hakkatenUsturuplu gelinim benim
Ay ya dün hastanede 4 günlük bir bebek vardı, Aman yarabbim minicikAnnesi kokluyor, öpüyor çok tatlılardı, ama kan aldılar bebekten sarılık olmuş
Sarılık neden olur? Sarı giydirin sarılık olmasın felanda denilir..
Bak sen öyle mi dedi kız hakkatenUsturuplu gelinim benim
Ay ya dün hastanede 4 günlük bir bebek vardı, Aman yarabbim minicikAnnesi kokluyor, öpüyor çok tatlılardı, ama kan aldılar bebekten sarılık olmuş
Sarılık neden olur? Sarı giydirin sarılık olmasın felanda denilir..
saç boyatmak sakıncalı kimyasallar oldugu için, ben 5 haftalık hamileyken bilmeden boyattım Allahtan birşey olmadı hazırlık yapmışım meğersem ama şimdi hayatta boyatmam, bebek herşeyden etkilenmeye müsait artık bence sende boyatma, kestirme olayına gelince ona inanmıyorumonlar batıl bebeği etkileyecek bişey olduğunu düşünmüyorum. ( benim fikrim )
kızlar ben ıkılı testı yaptırmadım gerek duymadım acıkcası cunku allah korusun sonuclar kotu cıksa bıle bebegımı aldırmayı dusunmem bu yuzden kendımı strese sokmayım dedım bosu bosuna doktorda eger oyle bı durumda aldırmıcaksan gerek yok dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?