- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.721
merhabalaaaarrr arkadaşlar inşallah bebişlerinizde szde çok iyisinizdir. ben bugüne kötü başladım bir yıl boyunca işimi bırakıp çalıştığım kpss sınavı uğraşlarımı boşa çıkardı kontenjanlar açıklandı ve taban puan 80neyse bebeğim sağlıklı olsun da bir yıl daha bekleriz bi saat sonra diş randevum var dolgu yaptırıcam çok korkuyorum bana dua edin belki oradanda eşim bana acırda beni ultrasona götürür ancak o zaman moralim yerine gelebilir
ben öyle düşünmüyorum.ne olursa olsun önceden bilme ihtimalim varsa öğrenmeliyim.kendini hazırlamak lazım öyle bir şeyede.
ben öyle düşünmüyorum.ne olursa olsun önceden bilme ihtimalim varsa öğrenmeliyim.kendini hazırlamak lazım öyle bir şeyede.
tabi cnm oyle dusunmeyebılırsın saygı duyarım ama insan böyle bişeye kendini nasıl hazırlarki
tabi cnm oyle dusunmeyebılırsın saygı duyarım ama insan böyle bişeye kendini nasıl hazırlarki
Evet, sanırım mınık bır kartal gelecek yuvamıza.
Ben onuda suslu gıyındırırım kı!
Babası zaten suslu, oglum da ona benzedı mı tamamdır.
Sımdıden esım hayal kuruyor, erkek olursa trenckot alacakmıs, fular baglayacakmıs, tarz yapacakmıs ogluma
Saclarını da uzatacagız bıraz, omuzlarına kadar.
Cok yakısıklı olacak oglum teyzesı
Hakıkaten sanırım butun anneler dunyanın en guzel cocuguna sahıp
Kesinlikle...
Bende oğluma deri ceketler, ben10 ayakkabılar aldım...
Bana zaten tek ne alıyorsun çok pahalı diyorlar?
Kime ne ya?
Yakışıyor mu ona bakıyorum...
O yaşın tekrarı yok...
Ne istiyorsa, şımartılmayacak ölçüde yapmaya çalışıyorum..
doktor telefon görüsmesi yapmıyo cnm.. ancak acil gidersen bakıyo.. birinden geliyo ama sadece digerinde bişi yok.. süt rengi de degil ki zaten su gibi
pek çok bebek yeni doğan sarılığı oluyor.sonra kendiliğinden geçiyor diye biliyorum.
ben de boyatmaya karşıyım ,
ama hamileliğimin ilk gününden bu yana uçlarından aldırıyorumbence kestirilmesinde sakınca yok , doktorun yasakladığı bişey bile değil:)
aynen
canım o sıvının adı kolostrum yanılmıyorsam ,
bu haftalarda gelmeye başlaması normal
endişelenecek bi şey yok ,
bebeğin ilk emeceği serum niteliğindeki sarı sıvı o
kızlar ben ıkılı testı yaptırmadım gerek duymadım acıkcası cunku allah korusun sonuclar kotu cıksa bıle bebegımı aldırmayı dusunmem bu yuzden kendımı strese sokmayım dedım bosu bosuna doktorda eger oyle bı durumda aldırmıcaksan gerek yok dedı
Tek erkek cocuk olarak kalacagı ne malum
Bence gonlunce gıydırmelısın, ımkanlar dahılınde.
Dedıgın gıbı bır daha mı gelecek, o gunler?
Hem cocukla beraber bence anne-baba da hevesını alıyor.
çok sevindim senin adına benim eşimde kadrolu ingilizce öğretmeni ona çok özeniyorum bi türlü bana nasip olmadı inşallah dediğin gibi olur seneye kazanırımseni çok iyi anlıyorum canım. 2 yıl çektim o sıkıntıyı ben de. bebeğin şanslı gelir ve seneye olur bakarsın... bizim melek şimdiden uğurunu gönderdi. eşim kadroya geçti, ben okul değiştirdim. benzerleri sana da olacaktır. bebek kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım. gerçekten öyleymiş
Bilmiyorlar hamile olduğumu hala.....
Ondan söylensinler...
Biliyor musun az önce müdürle az konuştuk
Bana laf arasında.....
4. bebek aman yapma..
3 çocuğun var araları çok sık
Dikkat et dedi...
Çok geriliyorsun bebeklerinle
Ben seni düşünüyorum dedi....
Bende ya olursa dedim....
Bana aaaaaaaaa dedi
korunma yollarını ben öğretmeyeyim dedi..
1954 doğumlu yaşlı babacan bir adam...
Ama dilime geldi diyemedim yine...
Sabır ....
Gel şubat gel hemen...
Özel hastane değilmi? benim bildiğim özel hastanelerde dr. hemen kartını veriyor cep nosu falan olan birşey olursa ara diye, sigorta hastanesi ise dediğin gibi olabilir.
daha erken değilmi peki bu haftalarda o sıvının gelmesi, süt kanalları yeni yeni oluşmaya kendini hazırlamay başlıyormuş çünkü, hafta hafta gebelik takiplerinde okumuştum.
Bencede testler yapılmalı, tabiki aksi bir durumda aldırılır veya aldırılmaz o ayrı konu ama şimdi tıp ilerledi bir çok şey anne karnındayken bebek tedavi edilebilmekte böyle bir şansı tepmiş olunur. Allah kimseyi o tür bir şeyle karşılaştırmaması öncelikle tabiki, ama ben yapılması taraftarıyım.
baharcım özel sektörde mi çalışıyorsun?
Bilmiyorlar hamile olduğumu hala.....
Ondan söylensinler...
Biliyor musun az önce müdürle az konuştuk
Bana laf arasında.....
4. bebek aman yapma..
3 çocuğun var araları çok sık
Dikkat et dedi...
Çok geriliyorsun bebeklerinle
Ben seni düşünüyorum dedi....
Bende ya olursa dedim....
Bana aaaaaaaaa dedi
korunma yollarını ben öğretmeyeyim dedi..
1954 doğumlu yaşlı babacan bir adam...
Ama dilime geldi diyemedim yine...
Sabır ....
Gel şubat gel hemen...
Kamu sektöründe yöneticiyim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?