- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.761
bende aynı şeyi düşünüyorum biliyomusun şu mübarek günlerde bütün anneler kendi evlatları gibi üzülüp beddua ediyolar eminim. o babasız kalan yavrulara öyle üzülüyorumki allahım sen sabırlar ver yarabbim eşlerine analarına... bu nasıl bir günahtır yaa nasıl hesap vericekler hiçmi korkmuyolar ya allahım bilirde ben bu katillerin hesap gününü düşünmek istemiyorum...sen evlatlarımızı şaşırtma yarabbim
Canım öğlen bende eve gittim...
Açtım tv yi...
Oturdum ağladım...
Eşim kapattı TV u
İzleme sen dedi...
CAnım hislerini anlıyorum...
Rabbim devletimize zeval vermesin...
Sabırlar taşırılmaya kışkırtılmaya çalışılıyor milletimiz...
Rabbim oyunlarını ayaklarına dolasın...
Mübarek aylarda da kan döktüler ya....
Tüm milletin ahını aldılar...
Tüm milletin....
Ya kızlar benım esım cok komık
Hanı bhcg sonucunu ona sordum ya, sonra mesaj yazdım ona, 'oglumuz gelıyor' dıye.
Az once aradı, 'nerden anladın?' dedı, dedım boyle boyle...
'Aslında kan testı ıle de belırlenıyormus ama?' dedım, demez olaydım.
'Tamam arastır, nerede, nasıl, kaca yapılıyormus ogren, yaptıralım' dedı.
'Gerek yok, 1 ay sonra gıdecegız nasılsa, o zaman goruruz' dedım ama nafıle.
'Nolur' dıye dıye kapattı telefonu, ayyy ben bu kadar meraklı oldugunu bılmıyordum valla.
Sımdı sorum su;
bu kan testı ıle cınsıyet belırleme hakkında bılgınız var mı?
Aaa hayır ilk kez duydum :26:Niye meraklandırdın, heveslendirdin adamı
Canım işin eğlencesi biraz da bu kan testi...
Ama tuttuğu da oluyor...
Ama madem eşin hemen razı öğrenmeye..
Özel bir doktora gidin...
Hemen cinsiyetini öğrenirsin....
Ya kızlar benım esım cok komık
Hanı bhcg sonucunu ona sordum ya, sonra mesaj yazdım ona, 'oglumuz gelıyor' dıye.
Az once aradı, 'nerden anladın?' dedı, dedım boyle boyle...
'Aslında kan testı ıle de belırlenıyormus ama?' dedım, demez olaydım.
'Tamam arastır, nerede, nasıl, kaca yapılıyormus ogren, yaptıralım' dedı.
'Gerek yok, 1 ay sonra gıdecegız nasılsa, o zaman goruruz' dedım ama nafıle.
'Nolur' dıye dıye kapattı telefonu, ayyy ben bu kadar meraklı oldugunu bılmıyordum valla.
Sımdı sorum su;
bu kan testı ıle cınsıyet belırleme hakkında bılgınız var mı?
yok tatlım o gün yanlış mı söyledim bilmem, cuma benim kontrolümlittlesunshine ,
doktora gittin mi?
folik asit miktarını sordun mu
Aman ne bıleyım oyle heveslenecegını.
Ben bır laf attım ortaya, oda hemen hazırmıs meger.
Sasırdım bende bu kadar ısrar edınce.
Aa...dogru dıyorsun valla.
Aslında ozel hastaneye gıdıyoruz bız.
Ama sanırım özel doktor oldu mu daha detaylı bakar dımı?
Pekı bellı olur mu kı sımdı kuzum?
Sat.a gore 4 gun gerı de oldugunu da dusunursek?
Aman ne bıleyım oyle heveslenecegını.
Ben bır laf attım ortaya, oda hemen hazırmıs meger.
Sasırdım bende bu kadar ısrar edınce.
Aa...dogru dıyorsun valla.
Aslında ozel hastaneye gıdıyoruz bız.
Ama sanırım özel doktor oldu mu daha detaylı bakar dımı?
Pekı bellı olur mu kı sımdı kuzum?
Sat.a gore 4 gun gerı de oldugunu da dusunursek?
tatlım hayırlı olsun oğluşunuz çok sevindim allah bağışlasın annesine babasına dümbüllümüzü
hahahaha
azelyanın gelinide bizim gibi girer kadınlar kulübünde dertleşir artık
evet sarı yazma örterler bizim burdada. ya yeni doğan sarılığı oluyo işte malesef ama sütü gelmeyen annelerde bebek aç kalınca daha çok artıyo diye biliyorum. bide allah korusun tehlikeli olabiliyo kendiliğinden geçer diye düşünemek lazım.
bende 2li testi yaptırmadım 3lüyü bekliyorum allah esirgesin dediğin gibi olucaksa öyle bişey 3lüde belli olur hem hazırlıksız olunmaz hemde zaten aldırmayı düşünmiceğim için 2liye gerek görmedim allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah
tatlım hayırlı olsun oğluşunuz çok sevindim allah bağışlasın annesine babasına dümbüllümüzü
hahahaha
azelyanın gelinide bizim gibi girer kadınlar kulübünde dertleşir artık
evet sarı yazma örterler bizim burdada. ya yeni doğan sarılığı oluyo işte malesef ama sütü gelmeyen annelerde bebek aç kalınca daha çok artıyo diye biliyorum. bide allah korusun tehlikeli olabiliyo kendiliğinden geçer diye düşünemek lazım.
bende 2li testi yaptırmadım 3lüyü bekliyorum allah esirgesin dediğin gibi olucaksa öyle bişey 3lüde belli olur hem hazırlıksız olunmaz hemde zaten aldırmayı düşünmiceğim için 2liye gerek görmedim allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah
bende 3lü yaptırmadım daha yaptırcam 16.haftada daha var sadece ıkılı teste gerek duymadım dıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...cu-50-uzeri-olanlar-bebeginiz-kiz-olacak.html
Bu linki bir oku canım....
Kiminde tutmuş kiminde tutmamış...
kız eşin akşam bombayı patlatçak ablalarına
Ay canım san free hgcyi mi sormuştun? Ben de o erkek çıkmıştı50'nin altındaydı.
http://www.kiloazaltma.com/bebegin-cinsiyeti-kan-testi-ile-belli-oluyor.html
Canım vajinal muayene yapacak olursa %90 ihtimalle cinsiyetini söyleyecektir...
Abdominal muayene yapacak olursa % 65 ihtimalle...
En güzel 15. haftada karından belli olur...
Pipi de aşıkar kuku da...
kızlar bu sayfanın ve silerin hali başka yaa valla canımsınız iyiki şubat annesi oluyorum
bizden sonraki hamilelere faydam olsun diye nisan annelerine girdim okudum biraz 4 5 haftalık hamşleler hep. takip çizelgesi nasıl yapılıyo diye birbirlerine soruyolardı
linki attım hediyem olsun taze anneler falan dedim.. anaaamm herkes tickerini yapmış kimsede bana bi sağol bile dememiş
kızlar bu sayfanın ve silerin hali başka yaa valla canımsınız iyiki şubat annesi oluyorum
bizden sonraki hamilelere faydam olsun diye nisan annelerine girdim okudum biraz 4 5 haftalık hamşleler hep. takip çizelgesi nasıl yapılıyo diye birbirlerine soruyolardı
linki attım hediyem olsun taze anneler falan dedim.. anaaamm herkes tickerini yapmış kimsede bana bi sağol bile dememiş
Heyecan yapmışlardır Mervecim...
Biz sana sağol deriz...Alınma şeker...
Ama dediğin gibi bence
Şubat'ta anne olmak; başkadır...
Anlatılmaz yaşanır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?