- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.801
canım sen çok şanssızsın yaa hergün hemen hemen bişeyler oluyor canını sıkan bide işinde stresli herhalde yada bebekten öyle oldun...inş düzelir telin olmassa yeni al taksitle napıcan artık
canıımmm sinirlenme... eşininkini al elinden o başının çaresine baksın
Akşamları eşinin telefonundan konuşursun ailenle canım sinirlenme, sen sinirlenince bebişte korkarmış..Ben 7 aydır telefon kullanmıyorum bu arada, önceden elimden düşmezdi :)
kızlar şimdi bişey öğrendim eğer bebişler cinsiyetlerini göstermezse hareket etmezse yada ayaklarını acmazsa vs. ultrasono gırmeden yarım saat once bu paket cıkolatalar varya onu yıyıp ustune 1 bardak su içicekmişsin bebek felaket hareket edıyormus anne karnında bı arkadasımın doktoru soylemıs bunu ona ben haftaya gıttıgımde denıcem:))
Nasıl alayım tatlım, alamam; eşim özel bir şirkette (fabrikada) imalat müdürü.
Hattı da şirket hattı! Günde telefonu hiç çalmazsa, en az 150 kere çalıyor, inan bana mübalağa etmiyorum, abartmıyorum.
Belki eksik söylemişimdir. Gece yarısı, gün ortası hiç fark etmez, sürekli arar ve aranır.
Onu almam imkansız. Ama görümcemle kaynımdan bir şekilde bir tane ayarlamalarını isteyeceğim, hamileyim acil ihtiyaç olur bir şey olur….
Ama sinirliyim işte, eşime filan, anlattığım sebeplerden, şimdi elime milyarlık telefon tutuştursalar sinirim geçmez
Yenisini almasına alırım tamir de olur da, sinirliyim ama ya…Vallahi çok uyuz oldum şu an herkese, her şeye!
Evde 4-5 tane eski telefon vardı. Biri rahmetli babamın telefonu, babam vefat edince bana vermişlerdi.
Bir de eşim bana çift hatlı bir telefon almıştı ( bu 4.ye bozulan lanet şey işte) o yüzden de benim kullandığım iki ayrı eski telefon da boşa çıktı.
Bir de faturalı hatta geçtim ben, bana kampanyadan telefon verdiler onu da eşime verince onun telefonu da boşa çıktı mı.
Bir de bozuk vardı onu tamir ettirdik. Bir sürü telefon oldu.
Kardeşimin o arada telefonu bozulunca ben kendi eski 2 telefonumu kardeşime verdim. Ben onları verdim ya eşimin illa ailesine bişey yamayıp durumu eşitlemesi lazım!
Babamın ölmeden kullandığı telefonu ablasına verdi! Ve diğer eski telefonu da annesine!
Çünkü illa eşitlik olacak! Ben verdim ya!
Ay nasıl sinirliyim! Şimdi telefon bozuldu, benim elimde yedek yok iyi mi!
babanın telefonunu niye veriyor ki
kusura bakma da bende çok sinirlendim eşine
Kusura bakmayın arkadaşlar geç cevap yazabildim..
Desteklerinizden ötürü Allah razı olsun hepinizden..
Şimdi daha iyiyim çok şükür..
Bazen bana öyle ara ara geliyor..
İş yerinde kimseyle konuşmuyorum sadece iş gereği konuşuyorum..
Düşünce tarzlarımız çok farklı çünkü..
Bir tek eşimle konuşuyorum akşamları öyle ama bazen çok kötü doluyorum işte..
Bugün iyice ağlayarak rahatladım çok şükür..
bblaucum sende çok fazla kafana takma telefon olayını..
Biraz sabredersin yaptırırsın yada yenisini alırsın sonuçta yerine gelebilecek birşey..
Rabbim büyüğünden esirgesin..
Neyse benim mesai bittii eve gidip rahat rahat uzanayım..
Hepinizi öpüyorum kocamanındannnn..
Hayırlı akşamlar..
Kızlar canım cok sıkılıyor yaa..
bblau telefon konusunu bence kafana takma eger bu kadar sorun yaratıyorsa telefonun bence degistir telefonunu.
Bblau snein de gogusunden su geliyor mu seninle aynıyız hemen hemen. ecrinnn ve bende mi oldu sadece suan
kızlar şimdi bişey öğrendim eğer bebişler cinsiyetlerini göstermezse hareket etmezse yada ayaklarını acmazsa vs. ultrasono gırmeden yarım saat once bu paket cıkolatalar varya onu yıyıp ustune 1 bardak su içicekmişsin bebek felaket hareket edıyormus anne karnında bı arkadasımın doktoru soylemıs bunu ona ben haftaya gıttıgımde denıcem:))
Kızlar canım cok sıkılıyor yaa..
bblau telefon konusunu bence kafana takma eger bu kadar sorun yaratıyorsa telefonun bence degistir telefonunu.
Bblau snein de gogusunden su geliyor mu seninle aynıyız hemen hemen. ecrinnn ve bende mi oldu sadece suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?