2012 Şubat Anneleri

şimdi kayınvalidem köyden turşular rtereyağlar peynirler yollamış akşam eve gitmeyi iple çekiyotum işteyim şuan...aradım teşekkür ettim allah razı olsun dedim sağ olsun oda bana dua etti kız olacak galiba dedim benimde ilkim kız normaldir dedi..gerçektende hem kendi annemin bemn ilkiyim hemde kayınvalidemin ilk çocuğu kız öyle olunca ırsi oluyor sanırım bakalım cuma kesin göreceğiz pipimi kukumu?......allahım gönlümüze göre verin..benim hep hayalim kızımın saçlarına toka takmaktı..inş olacak..

kızlar eczanede satılan gebelik testinin aynısı var cinsiyet için onu araştırsanıza

Sımdı buldum bır tane canım, ıdrarla yapılıyor.
Esıme de mesaj gonderdım, bakalım al derse alırım ama buna pek ıtımat etmem.

Doktora gıtmek daha ıyı olur sankı.

Bana kalsa beklesek de olur.

Oo ne sanslısın sen oyle.
Benım kayınvalıdem de bana roka gondermıstı, toprakları uzerınde

Bak sımdı yıne heveslendırdın benı.
Benım annemın ve kayınvalıdemın de ılk cocugu kız.
Hadı bakalım bırde boyle bır tez atalım ortaya, bakalım tutacak mı?

evet işteyim canım giremedim kk ya...uğraşmayın kız yazık napsınlar pnlar daha aş erecek oooo allah yardım etsin...

Okudum bıraz forumlarını, sabah mıdesı bulananlar, kraker onerenler olmus.
Aah ahh ne cabuk gecırdık o gunlerı.
Rabbım hepsının-hepımızın yardımcısı olsun ınsallah.

canım hevesini kursağında bırakmayayım ama
annemin ilk çocuğu kız yani ben :)
kaynanamınki de kız
ama benim oğlum oldu

Sımdı buldum bır tane canım, ıdrarla yapılıyor.
Esıme de mesaj gonderdım, bakalım al derse alırım ama buna pek ıtımat etmem.

Doktora gıtmek daha ıyı olur sankı.

Bana kalsa beklesek de olur.

canım kaç paraymış

valla aynen benimkilerde patlayacaklar sanki :) bide benim gögüs ucları pembeydi simdi kahverengi oldu :)
benimkide aynı şekilde canım. böyle olunca bebek erkek derler bellimi seninkinin cinsiyeti?
kızlar cicilerimizin linki nerdeydi yaa..aldığımız şeylerin ...

hoşgeldin tatlım. evet ya bende baktım bulamadım geçen gün çok seviyorum bebek cicilerine bakmayı

elefera bizde valla kız olanların hep gelinleri kızları kız doğurmuş düşündümde biraz hayırlısı tabi fark etmez oğlanda olsa ayrıcalığım olurdu önemli değil benim için illa kız demiyorum hayırlısı..evet sağ olsun allah eksikliğini göstermesin yoksa naparım turşusuz bi o var bizi düşünen kendi annem üşengeçtir biraz..

benimkide aynı şekilde canım. böyle olunca bebek erkek derler bellimi seninkinin cinsiyeti?

hoşgeldin tatlım. evet ya bende baktım bulamadım geçen gün çok seviyorum bebek cicilerine bakmayı

yok canim henüz belli degil yarin büyük ultrasonla bakacaklar ama pek ümidim yok daha cok kücük benimkisi subatin son bebegi :) seninki bellimi canim?

Ay kızlar ya çok sinirim bozuk!
Cep telefonum son bir ay içerisindeki 4. arızasını yaptı.
Daha doğrusu diğer üçünde servis bir türlü arızasını anlayamamış ve tamir etmeden geri göndermişti! Gitti geldi, gitti geldi!
Üçüncüde ancak tamir ettirebildim!
Garanti dahilinde bir de!
Şimdi yine bozuldu! Servise gidecek yine! Birkaç gün yok yani.
Küçük görümcemde yedek telefon vardı,servise gittiğinde onu kullanıyordum ama, dün kaynım telefonunu çaldırdığı için onu da kaynıma vermiş!
Annem başka şehirde, kardeşim uzak oturuyor,onlarla sürekli görüşüyorum cep telefonu benim elim ayağım!
Ay çok sinirlerim bozuldu, ağlıcam şimdi ya!
Şanssızlığa bak, gülmedim şu telefondan!
Of ya çok sinirliyim!:84::84::84:

hiç söyleme yaa korkmaya başladım haa bi bakmışız doğurmuş olcaz çabuk geçiyo yaa tamda sevmeye başlamıştım hamişliği
yok canim henüz belli degil yarin büyük ultrasonla bakacaklar ama pek ümidim yok daha cok kücük benimkisi subatin son bebegi :) seninki bellimi canim?

erkek tatlım seninki erkek olcak bence

canım sen çok şanssızsın yaa hergün hemen hemen bişeyler oluyor canını sıkan bide işinde stresli herhalde yada bebekten öyle oldun...inş düzelir telin olmassa yeni al taksitle napıcan artık

erkek tatlım seninki erkek olcak bence [/QUOTE]

hayırlısı canim yarin hemen yazarim pipisi varsa hemen belli olur :) ben basta hep kız diye hissediyordum ama son günlerde hep oglan diyorum ama saglıklı olsun hic önemli degil cinsiyeti sadece esyaları almak icin cok merak ediyorum :) annem diyor cinsiyetini ögrendikten sonra seni tutamayiz carsıdan gelmezsin eve

Akşamları eşinin telefonundan konuşursun ailenle canım sinirlenme, sen sinirlenince bebişte korkarmış..Ben 7 aydır telefon kullanmıyorum bu arada, önceden elimden düşmezdi :)

canıımmm sinirlenme... eşininkini al elinden o başının çaresine baksın

erkek tatlım seninki erkek olcak bence

hayırlısı canim yarin hemen yazarim pipisi varsa hemen belli olur :) ben basta hep kız diye hissediyordum ama son günlerde hep oglan diyorum ama saglıklı olsun hic önemli degil cinsiyeti sadece esyaları almak icin cok merak ediyorum :) annem diyor cinsiyetini ögrendikten sonra seni tutamayiz carsıdan gelmezsin eve [/QUOTE]

ay ama öyle harika şeyler varki benim eşim bensiz bişey alma beraber alalım beraber seçelim istiyorum diyo ama acaba gerçekten bunun içinmi yoksa kendimi tutamamamdan korktuğu içinmi bilmiyorum bişey aldırmıyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…