- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.781
slm millet napıyosunuz bakayımmmmmmmmmmm
kızlar göğüslerim felaket olular yaadoğuma kadar 95 100 olacağım sanırım..öyle olunca inş süt çok oluyordur..
En son nısan annelerını cekıstırıyorduk
Sen yogundun galıba?
kızlar eczanede satılan gebelik testinin aynısı var cinsiyet için onu araştırsanıza
şimdi kayınvalidem köyden turşular rtereyağlar peynirler yollamış akşam eve gitmeyi iple çekiyotum işteyim şuan...aradım teşekkür ettim allah razı olsun dedim sağ olsun oda bana dua etti kız olacak galiba dedim benimde ilkim kız normaldir dedi..gerçektende hem kendi annemin bemn ilkiyim hemde kayınvalidemin ilk çocuğu kız öyle olunca ırsi oluyor sanırım bakalım cuma kesin göreceğiz pipimi kukumu?......allahım gönlümüze göre verin..benim hep hayalim kızımın saçlarına toka takmaktı..inş olacak..
evet işteyim canım giremedim kk ya...uğraşmayın kız yazık napsınlar pnlar daha aş erecek oooo allah yardım etsin...
kızlar cicilerimizin linki nerdeydi yaa..aldığımız şeylerin ...
şimdi kayınvalidem köyden turşular rtereyağlar peynirler yollamış akşam eve gitmeyi iple çekiyotum işteyim şuan...aradım teşekkür ettim allah razı olsun dedim sağ olsun oda bana dua etti kız olacak galiba dedim benimde ilkim kız normaldir dedi..gerçektende hem kendi annemin bemn ilkiyim hemde kayınvalidemin ilk çocuğu kız öyle olunca ırsi oluyor sanırım bakalım cuma kesin göreceğiz pipimi kukumu?......allahım gönlümüze göre verin..benim hep hayalim kızımın saçlarına toka takmaktı..inş olacak..
Sımdı buldum bır tane canım, ıdrarla yapılıyor.
Esıme de mesaj gonderdım, bakalım al derse alırım ama buna pek ıtımat etmem.
Doktora gıtmek daha ıyı olur sankı.
Bana kalsa beklesek de olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...irladiklari-odalari-aldiklari-kiyafetler.html
Burda canım, ciciler mi aldın yoksaaaaa
benimkide aynı şekilde canım. böyle olunca bebek erkek derler bellimi seninkinin cinsiyeti?valla aynen benimkilerde patlayacaklar sanki :) bide benim gögüs ucları pembeydi simdi kahverengi oldu :)
kızlar cicilerimizin linki nerdeydi yaa..aldığımız şeylerin ...
benimkide aynı şekilde canım. böyle olunca bebek erkek derler bellimi seninkinin cinsiyeti?
hoşgeldin tatlım. evet ya bende baktım bulamadım geçen gün çok seviyorum bebek cicilerine bakmayı
hiç söyleme yaa korkmaya başladım haa bi bakmışız doğurmuş olcaz çabuk geçiyo yaa tamda sevmeye başlamıştım hamişliğiOo ne sanslısın sen oyle.
Benım kayınvalıdem de bana roka gondermıstı, toprakları uzerınde
Bak sımdı yıne heveslendırdın benı.
Benım annemın ve kayınvalıdemın de ılk cocugu kız.
Hadı bakalım bırde boyle bır tez atalım ortaya, bakalım tutacak mı?
hehehe toprakları üzerinde(!) canım benim
Okudum bıraz forumlarını, sabah mıdesı bulananlar, kraker onerenler olmus.
Aah ahh ne cabuk gecırdık o gunlerı.
Rabbım hepsının-hepımızın yardımcısı olsun ınsallah.
yok canim henüz belli degil yarin büyük ultrasonla bakacaklar ama pek ümidim yok daha cok kücük benimkisi subatin son bebegi :) seninki bellimi canim?
Ay kızlar ya çok sinirim bozuk!
Cep telefonum son bir ay içerisindeki 4. arızasını yaptı.
Daha doğrusu diğer üçünde servis bir türlü arızasını anlayamamış ve tamir etmeden geri göndermişti! Gitti geldi, gitti geldi!
Üçüncüde ancak tamir ettirebildim!
Garanti dahilinde bir de!
Şimdi yine bozuldu! Servise gidecek yine! Birkaç gün yok yani.
Küçük görümcemde yedek telefon vardı,servise gittiğinde onu kullanıyordum ama, dün kaynım telefonunu çaldırdığı için onu da kaynıma vermiş!
Annem başka şehirde, kardeşim uzak oturuyor,onlarla sürekli görüşüyorum cep telefonu benim elim ayağım!
Ay çok sinirlerim bozuldu, ağlıcam şimdi ya!
Şanssızlığa bak, gülmedim şu telefondan!
Of ya çok sinirliyim!:84::84::84:
Ay kızlar ya çok sinirim bozuk!
Daha doğrusu diğer üçünde servis bir türlü arızasını anlayamamış ve tamir etmeden geri göndermişti! Gitti geldi, gitti geldi!
Küçük görümcemde yedek telefon vardı,servise gittiğinde onu kullanıyordum ama, dün kaynım telefonunu çaldırdığı için onu da kaynıma vermiş!
Annem başka şehirde, kardeşim uzak oturuyor,onlarla sürekli görüşüyorum cep telefonu benim elim ayağım!
canıımmm sinirlenme... eşininkini al elinden o başının çaresine baksınAy kızlar ya çok sinirim bozuk!
erkek tatlım seninki erkek olcak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?