- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.821
günaydın canlar, günaydın bebişler...
sağlıklı günler dilerim...
canım mrb bende mart annesıyım sımdı ıkıncı bebegımde mart ayında olucak 13 haftalık gozukuyosun cınsıyetı hemen bellı oldumu merak ettım :))
canım hevesini kursağında bırakmayayım ama
annemin ilk çocuğu kız yani ben :)
kaynanamınki de kız
ama benim oğlum oldu
canım kaç paraymış
elefera bizde valla kız olanların hep gelinleri kızları kız doğurmuş düşündümde biraz hayırlısı tabi fark etmez oğlanda olsa ayrıcalığım olurdu önemli değil benim için illa kız demiyorum hayırlısı..evet sağ olsun allah eksikliğini göstermesin yoksa naparım turşusuz bi o var bizi düşünen kendi annem üşengeçtir biraz..
canım oglum var bıtane :)) ıkıncıyı beklıyoruzzzz ben gormedım kaacırdım mı kı mart annelerınde mı bellı olmus hemn bı soruvereyım bakım
günaydın canlar, günaydın bebişler...
sağlıklı günler dilerim...
Baharcıgım nasılsın canım?[/COLOR]
yaa aslında benimki tam muallak kendi doktorum henüz cinsiyetle ilgili bişey söylemedi ama başka bir doktora gitmiştim daha 12 haftalıkken...
kıza benziyor dedi.bende kendimi kaptırdım gittim:)umarım bi süprizle karşılaşmam
bende 12 haftalıkken aynı senin gibi farklı bir dr gittim bana erkek dedi sonra kız çıktı, 12 haftalıkken tam net anlaşılamıyabiliyor
Canım ben iyiyim....
Hala rüyalarımda göremedim bebeğimi...
Ona üzülüyorum...
Bundan öncekileri doğmadan gösteren Rabbim...
Bir kusur mu işledim ki demeden edemiyorum...
Neyse sen nasılsın canım?
Anlat iftar nasıldı?
Ablası nasıl davrandı eşin?
gerçektenmi :26::26:
ama benim randevuma daha 2 hafta var ben napıcamki:26::26:
Canım benım, bellıkı bebegın sana surprız yapmak ıstıyor.
Bende hıc gormedım bebegımı, babası bıle gormus dusun.
Ama bırde bol bol dua ederek uyumayı dene,
kım bılır belkı o zaman gorursun.
Iftar pazar aksamı canım.
Bakalım, Allah nasıp ederse pazar gunu gıdecegız,
pazartesı yazarım buraya nasıl gectıgını.
Ben kotu gececegını dusunmuyorum.
Esımın ablasını aslında cok severdım.
O an yaptıkları, kesınlıkle kardesının sozlerıne ınanmasından kaynaklanıyordu.
Bırde kayınvalıdem kanser+seker hastası, onun agladıgını gorunce kendını kaybetmıs...
Oyle dedıler sonradan.
Enıste, yanı ablanın esı, bır gun bıze geldıgınde 'cok pısman, ama ınan hatırlamıyor' dedı.
Galıba ona kırgınlıgım azaldı, hafıfletıcı nedenlerınden oturu
Ama dıgerlerını affetmeye nıyetım yok.
Bekliceksin canım, insan sabırsız davranıyor aynı şeyi bende yaşadım ama bu şekildede çok kafa karışıyor, biz kız tahmin ediyorduk erkek dedi ona şartlandırdık sonra dr kız dedi yani çok duygu gelgitleri oluyor en güzeli zorda olsa beklemek
Türkiyenin başısağolsun, şehit ailelerimize allahtan sabır diliyorum. Terörizmi lanetliyorum. Allahım sen askerlerimizi koru, onlar sana emanet, annelerine, eşlerine, çocuklarına bağışla yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?