2012 Şubat Anneleri

CAnım ben yaşamadım
Ama ani hareket etmiş olabilir miisn?

Amin canım
Ben 1998 yılında amcamı Diyarbakırda kaybettim..
Şehit edildi...Polis memuruydu...
Toprak için millet için şehit oldu...
O dönem vücudundan 13 mermi çıkardılar
Çok etkilendim...
Kuzenim tıp okuyordu Diyarbakırda bıraktı geldi...
Hayatlar darmadağın oluyor güzelim...
Toparlanmamız yıllar alıyor...
Rabbim devletimizi milletimiz korusun...
Onlarda aldıkları ahların içinde boğulup gitsinler

Olayı siyasileştirmeyelim demişsin ama canım
Tam siyasi bir cevap yazmışsın...

Bence iyice bir araştır bak bu konuyu...

Amin gülüm...
Diyarbakır ne yazık ki kötü bir anıdır benim için...

Ne yazık ki her yerde ülkemizi bölmeye çalışanlar oldukça
Karşılarında duran da o kadar çok olacak
Askerimiz polisimiz jandarmamız güvenliğimiz bunun için...
Milletimiz bunun için...
Bunu hala algılayamadılar...

Bu cevaba yazılacak pek çok şey var ama gereksiz!

Kız müjdeeeeeeee
Nerdesin kız sen?
Gittin mi doktora?
Ay merakta bırakma kız bizi?

Serra yı doktora götürmüşsünüz..
Ay kız gül gül okudum yazını...
Demek sen kontrol delisi eşin de çok rahatmış ha
Kız cidden uyudu mu eşin o sırada?

Ben de çok sık değiştiriyorum canım.Arada bir kaşıntı oluyor...
Benim göğüslerimde de kaşıntı oluyor. İlk gebeliğimde de olmuştu, bunda da oluyor, ara sıra artıyor, ara sıra geçiyor...

olan adamlara oluyor zaten. :)) benimki ben ne çekiyorsam çekiyor valla. ben ağlasam (ki bu ara çok moda bu bende) benımle gozlerı doluyor, ben gulsem keyfı yerıne gelıyor. acıyorum bazen eşlerimize ya. yatakta öyle bi yatışım var ki adama yer kalmıyor adam 1.85 ben 1.60'ım bı de düşün. ben de biraz yatsaydım yatagın ucunda dedi geçen ezk ezik :))) bi de şimdi hmile yastığı alacam ki bakalım o zaman ne yapacak.

bayanlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz çevrenizde kullanan varmı, yeni doğan için iyi olduğunu duydum

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Canım işyerindeyim...
Sakıncalı içerik nedeniyle engelledi site beni...
Bebek ürünün neresini engelledi anlamadım?
ne ürün adını yazsana...

gelelim kurufasülyenin faydalarına...

normal doğum mu düşünuyorsunuz kızlar!

Sezeryan....Epidural sezeryan

gunayydın canlarımm.nasılsınz bugun bebişler nasıl?canlarım sıze sormak ıstedıgım bıse var sızın akıntıalrınz nasıl??benım sulu oluyo canım sıkılıyor.sız de de var mı boyle bı sıkıntı kasıntım yanmam yok.ayakta cok kaldıgım da ya da yere egılıp kalktıgımda cok oluyo.ama yatıs pozısyonunda yok bısse..doktor fıtıl verdı ama ben guvenıp kullanamıyorum.

CAnım ben yaşamadım
Ama ani hareket etmiş olabilir miisn?

Evet canım ikisinde de ani hareket ettim, sanırım ondan oldu...
İlki diğerine göre daha şiddetliydi, sanırım oturmaktan popom acımıştı biraz da onun etkisi var....

Olayı siyasileştirmeyelim demişsin ama canım
Tam siyasi bir cevap yazmışsın...

Bence iyice bir araştır bak bu konuyu...

Yaptığımız yorumlarda, verdiğimiz tepkilerde, savunduğumuz fikirlerin dile geliş şeklinde yaşanmışlıklarımızın, yaşayamadıklarımızın, hayatın neresinde durduğumuzun, tecrübe ettiğimiz acıların, kayıpların, bizi yetiştiren ailenin, sosyal birikimimizin ve hatta etnik kökenimizin de –hatta çoğu zaman en etkilisi budur- etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bir anne vicdanıyla yitip giden,baharında sönen hayatlara yanmak, ailelerine empati yapmak bu forumun ana temasıyla doğrudan ilintili.
Ama olayı irdelemek, sebep-sonuç ilişkisi kurmak, tartışmak…İşte onun yeri burası değil…
Yeri burası değil derken biz ne söylüyoruz ona dikkat etmeliyiz….
Bir naçizane tavsiyem daha olacak, eğer bu tartışma sürerse taraflar ve hatta yorum yapanlar banlanacak, anne grubunda bu tip olaylar yaşanmasın derim ben…
Ortak ve çok kutsal bir konumuz var bizim, onun üzerinden gidelim…

banada vermişti dr başka şey için bende kullanmadım, mecbur kalmadıkca kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz ( vitaminler hariç tabi )

açıkcası bi dünya doğum izledim beni sezeryan kadar gereni olmadı. bi de ne bileyim ya adı üstünde normal doğum işte... bi aksilik olmazsa ben de normal doğum istiyorum ama korkmaya da başladım offff...

Evet yazık ya, bebeği biz taşıyoruz diye zavallılar bize karşı resmen gebe
Kıyamam
Hamile yastığı alırsan, yastık ve sen yatarsınız artık, eşin de ayakucuna filan ilişir

açıkcası bi dünya doğum izledim beni sezeryan kadar gereni olmadı. bi de ne bileyim ya adı üstünde normal doğum işte... bi aksilik olmazsa ben de normal doğum istiyorum ama korkmaya da başladım offff...

Ben izleyemiyorum, iyi cesaretlisin canım sen, göz görmeyince gönül katlanır diyorum

Yaptığımız yorumlarda, verdiğimiz tepkilerde, savunduğumuz fikirlerin dile geliş şeklinde yaşanmışlıklarımızın, yaşayamadıklarımızın, hayatın neresinde durduğumuzun, tecrübe ettiğimiz acıların, kayıpların, bizi yetiştiren ailenin, sosyal birikimimizin ve hatta etnik kökenimizin de –hatta çoğu zaman en etkilisi budur- etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bir anne vicdanıyla yitip giden,baharında sönen hayatlara yanmak, ailelerine empati yapmak bu forumun ana temasıyla doğrudan ilintili.
Ama olayı irdelemek, sebep-sonuç ilişkisi kurmak, tartışmak…İşte onun yeri burası değil…
Yeri burası değil derken biz ne söylüyoruz ona dikkat etmeliyiz….
Bir naçizane tavsiyem daha olacak, eğer bu tartışma sürerse taraflar ve hatta yorum yapanlar banlanacak, anne grubunda bu tip olaylar yaşanmasın derim ben…
Ortak ve çok kutsal bir konumuz var bizim, onun üzerinden gidelim…[/QUOTE]

Benimde bahsetmek istediğim buydu zaten, forumun ana temeli üzerinden gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…