- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.712
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.881
Bir haftaya yakındır kasıklarımda şiddetli olmayan ağrılar oluyor.
Dün gece de iki kez afedersiniz tam bikini bölgesinin üzerine bir ağrı girdi.Birinde hızlı ayağa kalkmıştım....Diğerinde de hareketliydim, oturduğum yerde olmadı...
Böyle birşeyler yaşayan var mı?
izledim canım ya, dayanamıyorum. hergün dua ediyorum allahım evlatlarımızı koru diye,bu çocuklar ne hallerle dünyaya geliyor. ben 18 haftalık doğmamış kızımı kaybettim. Kaç ay kendime gelmedim. Koskoca 20 yaşlarında hayatının baharında gidiyor. dayanamadım tabi. Girmiş olduğum formlara yazdım. Bir nevi düşüncemi paylaştım. allah sağsağlim kardeşinin askere gidip gelmedini nasip etsin.
Bu forumda burası malesef yeri değil bununla ilgili bir bölüm varsa oraya yazabilirsin duygularını, ayrıca her iki taraftaki ölümlerde insan evladı bu mantık sürdüğü sürece bu tür ölümler daha çok olucaktır nasılsa askerlerin sonu yok biri gider biri gelir mantığı var o yüzden durup şöyle düşünmek lazım körü körüne bakmamak lazım olaylara neden milletvekillerin komutanların oğulları antalyalarda izmirlerde en rahat en güzel bölgelerde askerlik yapıyorlarda diğer insanlar oaralarda yapılıyor neden hiç bir milletveilin yada koutanların bu anlamda bir kayıpları olmuşmu bu acıyı biri bile yaşamışmı ben hiç duymadım sen duydunmu önce bunları sorgulamak lazım. neden sadece belli bir kesimin canı yanıyor neden kobay gibi o insanlar öne sürülüyor kendi evlatlarını niye sürmüyolar bunları sorgulamak lazım birde bu tarafından olaylara bakmak lazım.
kesinlikle katılıyorum. yaşamayan bilmez,bilen çabuk unutur. benim kardeşim diyarbakır dağlarında bir yıl arkadaşları hariç insan yüzü görmeden dolaştı. eve sağ salim döndüğünde canlı cenaze gibiydi. günlerce evden dışarı adımını atamadı. Allahıma binlerce kere şükür, burda, yanımızda. ama olmayabilirdi-ki düşünmek dahi yüreğimi hoplatıyor. Hepsinin ailesine sabır versin Rabbim, çok acı... Kimseyi de evlat acısıyla sınamasın...
Bu cevaba yazılacak pek çok şey var ama gereksiz!
Oluyor canım, bazen kaşıntılarda oluyor bende, o bölgelerde, o yüzden sık sık çamaşır değiştirip, bide üteleyerek giymek lazımmış, enfeksiyon kapmamak için. ben ütü çok yapamıyorum ama sık sık değiştiririm.
gelelim kurufasülyenin faydalarına...
normal doğum mu düşünuyorsunuz kızlar!
Konuyu fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, herkes bu konuda fikirlerini beyan etti, forumun ana konusuna dönelim
Belki de normalde sorun olmayacak ama bebeğe göre ters hareketler yapıyoruz yada dediğin gibi üşütüyoruz uyurken yada gün içerisinde...
Benim ilk girdiğinde o sancı, tabure üzerinde oturdum bir 5-10 dk, popom acıdı sertmiş tabure.
Kalkayım dedim ama çığlığı basmam bir oldu.
Eşimi görmeniz lazımdı gözleri yuvalarından fırlayacaktı yazık
bayanlar bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz çevrenizde kullanan varmı, yeni doğan için iyi olduğunu duydum
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
epidural normal canım
CAnım ben yaşamadım
Ama ani hareket etmiş olabilir miisn?
Amin canım
Ben 1998 yılında amcamı Diyarbakırda kaybettim..
Şehit edildi...Polis memuruydu...
Toprak için millet için şehit oldu...
O dönem vücudundan 13 mermi çıkardılar
Çok etkilendim...
Kuzenim tıp okuyordu Diyarbakırda bıraktı geldi...
Hayatlar darmadağın oluyor güzelim...
Toparlanmamız yıllar alıyor...
Rabbim devletimizi milletimiz korusun...
Onlarda aldıkları ahların içinde boğulup gitsinler
Olayı siyasileştirmeyelim demişsin ama canım
Tam siyasi bir cevap yazmışsın...
Bence iyice bir araştır bak bu konuyu...
Amin gülüm...
Diyarbakır ne yazık ki kötü bir anıdır benim için...
Ne yazık ki her yerde ülkemizi bölmeye çalışanlar oldukça
Karşılarında duran da o kadar çok olacak
Askerimiz polisimiz jandarmamız güvenliğimiz bunun için...
Milletimiz bunun için...
Bunu hala algılayamadılar...
Kızzz dünürrrr Allah nasip ederse aynı şekilde doğurcaz
Bu arada herkeslere günaydın
gunayydın canlarımm.nasılsınz bugun bebişler nasıl?canlarım sıze sormak ıstedıgım bıse var sızın akıntıalrınz nasıl??benım sulu oluyo canım sıkılıyor.sız de de var mı boyle bı sıkıntı kasıntım yanmam yok.ayakta cok kaldıgım da ya da yere egılıp kalktıgımda cok oluyo.ama yatıs pozısyonunda yok bısse..doktor fıtıl verdı ama ben guvenıp kullanamıyorum.
Canım işyerindeyim...
Sakıncalı içerik nedeniyle engelledi site beni...
Bebek ürünün neresini engelledi anlamadım?
ne ürün adını yazsana...
marka yazmıyımda bebek taşıyıcıları varya kanguruya benzeyen onlardan
kader bizi bağlamış dünüşüm...
kızlar bu arada bebeğini hissedenler varmı aranızda?
olan adamlara oluyor zaten. :)) benimki ben ne çekiyorsam çekiyor valla. ben ağlasam (ki bu ara çok moda bu bende) benımle gozlerı doluyor, ben gulsem keyfı yerıne gelıyor. acıyorum bazen eşlerimize ya. yatakta öyle bi yatışım var ki adama yer kalmıyor adam 1.85 ben 1.60'ım bı de düşün. ben de biraz yatsaydım yatagın ucunda dedi geçen ezk ezik :))) bi de şimdi hmile yastığı alacam ki bakalım o zaman ne yapacak.
açıkcası bi dünya doğum izledim beni sezeryan kadar gereni olmadı. bi de ne bileyim ya adı üstünde normal doğum işte... bi aksilik olmazsa ben de normal doğum istiyorum ama korkmaya da başladım offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?