2012 Şubat Anneleri

günaydın... 3 gündür karnımda ve gögüslerimde inanılmaz kaşıntı oluyor ya ( çatlayacak demek mi bu? bana iyi bir çatlak kremi önerecek olan var mı?

Gerilmeye başladığı için oluyor benimde karnımda kaşıntılar 1 haftadır var, çatlamayı engelleyici herhangi bir ürün yada yağ tarzı bişeyler kullanıyormusun, ben badem yağı, kayısı yağı ve kakao yağı, karışımı hazırladım ama henuz başlamadım şimdilik bebe yağı kullanıyorum karın bölgemde basenlerimde ve göğüs bölgemde en çok çatlama görülen yerler, ama o karışımada başlıcam beden genişlemeye başladı çünkü ,nem dengesini korumak lazım

Son düzenleme:

Günaydın arkadaşlar...Güzel bir gün olsun inşallah herkes için...
Benden sarı su gelmiyor Dünyamcım....

bu forumda bu bölümle ne alaka şimdi !

bende bu forma geliyorum şubat annesiyim, hepimiz hamileyiz. Dün tv lerde dinlediysen kaç tane şehit haberi oldu. Bende duygumu paylaştım. Şehit aillerine başsağlığı diledim. İlk defada biri ne alaka diye tepki verdi. Ben çok üzlüyorum, ne hallerle bu bebekler dünyaya gelip büyüyor. Anneyiz yani allakası ordan. ben doğmamış çocuğumun ilerde nasıl bi hayat yaşayacağını kaygısını çekiyorum.

bebek yağı sürüyorum o da aklıma gelirse... ama baya baya kaşınıyor ya çatlamasa iyiydi :) daha henüz çatlağım falan yok. olmaz inşallah.

Türkiyenin başısağolsun, şehit ailelerimize allahtan sabır diliyorum. Terörizmi lanetliyorum. Allahım sen askerlerimizi koru, onlar sana emanet, annelerine, eşlerine, çocuklarına bağışla yarabbim.

Canım amin canım...
Biz bu haldeyiz... Ya anaları ya babaları?
Anne olarak ne duygusalız değil mi?
Kesin şehit haberlerini izledin değil mi?
Ben izlemedim sabah..
Çok etkileniyorum...

günaydın... 3 gündür karnımda ve gögüslerimde inanılmaz kaşıntı oluyor ya ( çatlayacak demek mi bu? bana iyi bir çatlak kremi önerecek olan var mı?

Kremimin adı: erba organics
mommy - to-be
strech mark cream

%85 organik

Birde yağım var: Earth mama Angel babay
Naturel Strech Oil
%100 Natural
(üzüm çekirdeği yağı,jojoba yağı ve E vitamini)

Dün yazdım okumamışsın canım...

Canım hamileyiz duygusalız...
Normal bir süreç bu...
Gördükçe hepimizin yüreği darmadağın oluyor...
Erkek kardeşim askere gidecek
Ve inan çok korkuyorum...

Bir haftaya yakındır kasıklarımda şiddetli olmayan ağrılar oluyor.
Dün gece de iki kez afedersiniz tam bikini bölgesinin üzerine bir ağrı girdi.Birinde hızlı ayağa kalkmıştım....Diğerinde de hareketliydim, oturduğum yerde olmadı...
Böyle birşeyler yaşayan var mı?

izledim canım ya, dayanamıyorum. hergün dua ediyorum allahım evlatlarımızı koru diye,bu çocuklar ne hallerle dünyaya geliyor. ben 18 haftalık doğmamış kızımı kaybettim. Kaç ay kendime gelmedim. Koskoca 20 yaşlarında hayatının baharında gidiyor. dayanamadım tabi. Girmiş olduğum formlara yazdım. Bir nevi düşüncemi paylaştım. allah sağsağlim kardeşinin askere gidip gelmedini nasip etsin.

Bu forumda burası malesef yeri değil bununla ilgili bir bölüm varsa oraya yazabilirsin duygularını, ayrıca her iki taraftaki ölümlerde insan evladı bu mantık sürdüğü sürece bu tür ölümler daha çok olucaktır nasılsa askerlerin sonu yok biri gider biri gelir mantığı var o yüzden durup şöyle düşünmek lazım körü körüne bakmamak lazım olaylara neden milletvekillerin komutanların oğulları antalyalarda izmirlerde en rahat en güzel bölgelerde askerlik yapıyorlarda diğer insanlar oaralarda yapılıyor neden hiç bir milletveilin yada koutanların bu anlamda bir kayıpları olmuşmu bu acıyı biri bile yaşamışmı ben hiç duymadım sen duydunmu önce bunları sorgulamak lazım. neden sadece belli bir kesimin canı yanıyor neden kobay gibi o insanlar öne sürülüyor kendi evlatlarını niye sürmüyolar bunları sorgulamak lazım birde bu tarafından olaylara bakmak lazım.

canım merhabalar,dün cevap yazamadım kusura bakma...benim ilk gebeliğimdede 2'lide ense kalınlığı çıkmıştı çok uğraşmıştık testlerle,en son amniyosentez oldum.çok şükür sağlıklı bir kızım var 8 yaşında.geçmişimde böyle bir hikaye olduğu için,direk bu sefer baştan yapalım dediler,bende uğraşmak istemiyorum zaten.amniyosenteze de daha çok var.bunu ilk defa yaptırıcam çok korkuyorum aslında.bu akşam 6'da gidicem.bakalım neler diyecek.yarın yazarım buraya....senin ense kalınlığı kaç çıktı ultrasonda,benim 3.1 civarı çıktı...

Sonun kadar duygularına katılıyorum

ani hareket yapmaktan kaçın canım, bende ani yaparsam oluyor,sonra yavaş hareket edince geçiyor.

canım ne demek bu forumla bu bölümle ne alaka...bu güncel bir toplum ve millet meselesidir... her platformdaa her zaman dile getirilmeli ve unutturulmamalıdır... kesinlikle bu tepkini kınıyorum, hiç yakışmadı , hepimiz birer anne adayıyız birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız, birer asker ablası, kardeşi, teyzesi,halasıyız tabiki duyarlı davranmak zorundayız ...

canım herkes bu amniyosentez olayından korkuyolar sen hayırlısınla kızını sağlıkla kucağına almışsın , hiç korkma inşallah bu bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın Allahın izniyle

günaydın kızlar,

bblaucum ben bu konu hakkında uyarıyı en başında aldım. doktor o ağrı girerse dışardaysan çök kaldırıma otur, sınıftaysan dersi bırak otur dedi. dikkat et canım.
he bu arada korkulacak birşey olduğu için değil. olağanmış. ama dikkat etmek lazımmış şeker....

Olayları çarpıtıyorsun, ben ölen şehitlerimize üzülüyorum kim gidiyor kim nerde yapıyor diye bi yazı yazmadım. İlerde askere gidecek olanda senin benim çocuğum acıyıda yine biz çekeceğiz. Bende üzlüyorum tabi.

Tepki değil canım, olaylara nasıl baktığımı yazdım, bu tür meseleler hassas meseler ister istemez olayların dışına çıkılabiliyor bu bölüm derken ben onu kastettim, bu bölümün amacı farklı ama bununla ilgili bölümler vardır ki bu forumda bu tür yazılara izin verilmemektedir konu dışına çıkıldığında uyarı yada yazı silmeler olmaktadır ....

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba. Ben ikili test yaptırdım sonuç normal çıktı şükürler olsun. Doktorum konrol etti herşey normal yolunda dedi. Bende üçlü testi ne zaman yaptırmam gerek dedim onun yaptırmana gerek yok dedi.
Sadece bebeğin omurga kemik gelişimi ile igili bir test varmış onu yaptırcam bu ay o kadar. Acaba yaptırsammı üçlü testi kafam karıştı.

her iki taraftan ölende aynı kefede değil, askerlerimiz ülkesini koruyan gencecik insanla iken diğer ölenler vatan bölmeye çalışan insanlar. Bilmem anlatabildimmi...

kesinlikle katılıyorum. yaşamayan bilmez,bilen çabuk unutur. benim kardeşim diyarbakır dağlarında bir yıl arkadaşları hariç insan yüzü görmeden dolaştı. eve sağ salim döndüğünde canlı cenaze gibiydi. günlerce evden dışarı adımını atamadı. Allahıma binlerce kere şükür, burda, yanımızda. ama olmayabilirdi-ki düşünmek dahi yüreğimi hoplatıyor. Hepsinin ailesine sabır versin Rabbim, çok acı... Kimseyi de evlat acısıyla sınamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…