2012 Şubat Anneleri

ben sonuna kadar duyarlı davranacağım bu konuda, anne ya, ciğerin yanıyor. Kimse ölmesin dünyada barış olsun. Şimdi somalide yaşananları söyleyeceğim. Yazık ya insanlık dramına anneler çocuklarını yollarda gömüyor, tercih yapmak zorunda kalıyor. ben çok mu hassasım. Bi acım var, acının ne demek olduğunu biliyorum. o yüzden inanın dayanamıyorum. Elimdende dua etmekten başka bişey gelmiyor. Kızlar sizde dua edin, allah büyük.

Allaha şükür benimde normal çıktı bende yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bundan farklı bir test değil sanırım, ama başka bir test var hem bebeğin kalbine bakılıyor delik varmı diye hemde tüm organlarına işlevlerine onu yaptırmayı düşünüyorum

Benim kardeşimde mardinde yaptı, elimiz yüreğimizde bekledik. Onun saçının teline zarar gelse yüreğimiz sızlıyor. Rabbim korusun hepsini.

benim de bu konuda tereddütlerim var, kendi doktorum istiyor, testi yorumlayan 2 doktor da gerek yok diyor. sanırım yaptıracağım

Arkadaşımız sadece üzüldüğünü yazmış. Asıl olayı böyle yorumlarsak konu dışına çıkmış, durumu siyasi bir tartışma mecrasına sürüklemiş oluruz.
Hepimizin sosyal ve siyasal görüşleri,etnik kökenleri farklı olabilir; dolayısıyla olaya farklı gözlüklerle bakabiliriz. Sizi de anlıyorum...
Ama olaya "ana" gözüyle bakmamız artık doğal.
Zerdal kardeşimizin de bu hissi hava içerisinde yaklaştığını, olayın sizin anlattığınız boyutunu ima etmek istemediğini düşünüyorum.

tamam kızlar sakin olun... ikiniz de haklısınız.

biriniz hamileliğin de vermiş olduğu duygusallıkla yazıyor -ki haklısın canım- diğeriniz de yine aynı duygusallıkla, "konuyu keşke açmasaydın keyfimiz kaçtı" - ki sende haklısın canım- demek istedi gibime geliyor. gerilmeyin , germeyin meleklerinizi.

çok yakında evde bi tane boyle bişi olduğunu hayal edin unutun dünyanın acımasızlığını bu 9 ay boyunca. bu işleri başka zaman tartışırsınız...

Ben de hemen oturdum canım oturunca geçti.
Sanırım olağan şeyler bunlar dediğin gibi, yaşadıkça tecrübe ediyoruz işte :)

Rahatladım canım, demek doğal hepimize ara sıra oluyor....

olmaz mı çok özür dileyerek bazen benim rahmime şiş sokmuşlar gibi acılarım oluyor. üşütüyoruz sanırım. aslında agustos nasılsa sıcak dıye ıncecık gıyınıyoruz ama korumamız lazım kendımızı.

Anneyiz, arkadaş demiş konu burası değil uyarı falan diye, 2 senedir kk dayım kaç kereler başsağlığı dileklerinde bulundum. Şu an birçok topinkte herkesler olayı kınıyor. 5000 üzerinde mesaj yazdım. Şimdiye kadar hiç uyarı almadım. Bu konuda uyarı alacaksam, seve seve alayım.
Teşekkür ederim canım, aynı şekilde seninde dediğin gibi olay siyasi değil, olay bizim evlatlarımız.

benim de bu konuda tereddütlerim var, kendi doktorum istiyor, testi yorumlayan 2 doktor da gerek yok diyor. sanırım yaptıracağım

Benim doktorum ilk muayeneye gittiğim gün sırasıyla yaptıracağımız testleri tanıtmıştı.
O gün de dedi, ikiliyi de üçlüyü de yaptıracağını.
Her zaman yaptırıyormuş, ben de yaptıracağım sanırım. Bu yolda kaptan o

Konuyu fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, herkes bu konuda fikirlerini beyan etti, forumun ana konusuna dönelim

Son düzenleme:

Benim hamileliğin başından beri ara ara oluyor şiddetli olmayan ağrılar..
Hatta bir kaç gün ağrı olmayınca acaba birşey mi oldu diye kendi kendime korkuya kapılıyorum..
Normal yani tatlım..
Çoğu kişide oluyordur eminim..
Birde dün göğüsten beyaz sıvı gelen var mı diye bir arkadaş sormuştu sanırım..
Benim özellikle siyah iç çamaşırı giydiğim zaman tam uç kısmına denk gelen yerde beyaz leke görüyorum ara sıra..
Ama öğle akarken görmedim..

Belki de normalde sorun olmayacak ama bebeğe göre ters hareketler yapıyoruz yada dediğin gibi üşütüyoruz uyurken yada gün içerisinde...
Benim ilk girdiğinde o sancı, tabure üzerinde oturdum bir 5-10 dk, popom acıdı sertmiş tabure.
Kalkayım dedim ama çığlığı basmam bir oldu.
Eşimi görmeniz lazımdı gözleri yuvalarından fırlayacaktı yazık

Rahatladım canım, demek doğal hepimize ara sıra oluyor....

Oluyor canım, bazen kaşıntılarda oluyor bende, o bölgelerde, o yüzden sık sık çamaşır değiştirip, bide üteleyerek giymek lazımmış, enfeksiyon kapmamak için. ben ütü çok yapamıyorum ama sık sık değiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…