- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.861
canım ne demek bu forumla bu bölümle ne alaka...bu güncel bir toplum ve millet meselesidir... her platformdaa her zaman dile getirilmeli ve unutturulmamalıdır... kesinlikle bu tepkini kınıyorum, hiç yakışmadı , hepimiz birer anne adayıyız birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız, birer asker ablası, kardeşi, teyzesi,halasıyız tabiki duyarlı davranmak zorundayız ...
canım herkes bu amniyosentez olayından korkuyolar sen hayırlısınla kızını sağlıkla kucağına almışsın , hiç korkma inşallah bu bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın Allahın izniyle
her iki taraftan ölende aynı kefede değil, askerlerimiz ülkesini koruyan gencecik insanla iken diğer ölenler vatan bölmeye çalışan insanlar. Bilmem anlatabildimmi...
Arkadaşlar Merhaba. Ben ikili test yaptırdım sonuç normal çıktı şükürler olsun. Doktorum konrol etti herşey normal yolunda dedi. Bende üçlü testi ne zaman yaptırmam gerek dedim onun yaptırmana gerek yok dedi.
Sadece bebeğin omurga kemik gelişimi ile igili bir test varmış onu yaptırcam bu ay o kadar. Acaba yaptırsammı üçlü testi kafam karıştı.
kesinlikle katılıyorum. yaşamayan bilmez,bilen çabuk unutur. benim kardeşim diyarbakır dağlarında bir yıl arkadaşları hariç insan yüzü görmeden dolaştı. eve sağ salim döndüğünde canlı cenaze gibiydi. günlerce evden dışarı adımını atamadı. Allahıma binlerce kere şükür, burda, yanımızda. ama olmayabilirdi-ki düşünmek dahi yüreğimi hoplatıyor. Hepsinin ailesine sabır versin Rabbim, çok acı... Kimseyi de evlat acısıyla sınamasın...
bu forumda bu bölümle ne alaka şimdi !
Arkadaşlar Merhaba. Ben ikili test yaptırdım sonuç normal çıktı şükürler olsun. Doktorum konrol etti herşey normal yolunda dedi. Bende üçlü testi ne zaman yaptırmam gerek dedim onun yaptırmana gerek yok dedi.
Sadece bebeğin omurga kemik gelişimi ile igili bir test varmış onu yaptırcam bu ay o kadar. Acaba yaptırsammı üçlü testi kafam karıştı.
Bu forumda burası malesef yeri değil bununla ilgili bir bölüm varsa oraya yazabilirsin duygularını, ayrıca her iki taraftaki ölümlerde insan evladı bu mantık sürdüğü sürece bu tür ölümler daha çok olucaktır nasılsa askerlerin sonu yok biri gider biri gelir mantığı var o yüzden durup şöyle düşünmek lazım körü körüne bakmamak lazım olaylara neden milletvekillerin komutanların oğulları antalyalarda izmirlerde en rahat en güzel bölgelerde askerlik yapıyorlarda diğer insanlar oaralarda yapılıyor neden hiç bir milletveilin yada koutanların bu anlamda bir kayıpları olmuşmu bu acıyı biri bile yaşamışmı ben hiç duymadım sen duydunmu önce bunları sorgulamak lazım. neden sadece belli bir kesimin canı yanıyor neden kobay gibi o insanlar öne sürülüyor kendi evlatlarını niye sürmüyolar bunları sorgulamak lazım birde bu tarafından olaylara bakmak lazım.
günaydın kızlar,
bblaucum ben bu konu hakkında uyarıyı en başında aldım. doktor o ağrı girerse dışardaysan çök kaldırıma otur, sınıftaysan dersi bırak otur dedi. dikkat et canım.
he bu arada korkulacak birşey olduğu için değil. olağanmış. ama dikkat etmek lazımmış şeker....
ani hareket yapmaktan kaçın canım, bende ani yaparsam oluyor,sonra yavaş hareket edince geçiyor.
Rahatladım canım, demek doğal hepimize ara sıra oluyor....
Arkadaşımız sadece üzüldüğünü yazmış. Asıl olayı böyle yorumlarsak konu dışına çıkmış, durumu siyasi bir tartışma mecrasına sürüklemiş oluruz.
Hepimizin sosyal ve siyasal görüşleri,etnik kökenleri farklı olabilir; dolayısıyla olaya farklı gözlüklerle bakabiliriz. Sizi de anlıyorum...
Ama olaya "ana" gözüyle bakmamız artık doğal.
Zerdal kardeşimizin de bu hissi hava içerisinde yaklaştığını, olayın sizin anlattığınız boyutunu ima etmek istemediğini düşünüyorum.
benim de bu konuda tereddütlerim var, kendi doktorum istiyor, testi yorumlayan 2 doktor da gerek yok diyor. sanırım yaptıracağım
Anneyiz, arkadaş demiş konu burası değil uyarı falan diye, 2 senedir kk dayım kaç kereler başsağlığı dileklerinde bulundum. Şu an birçok topinkte herkesler olayı kınıyor. 5000 üzerinde mesaj yazdım. Şimdiye kadar hiç uyarı almadım. Bu konuda uyarı alacaksam, seve seve alayım.
Teşekkür ederim canım, aynı şekilde seninde dediğin gibi olay siyasi değil, olay bizim evlatlarımız.
Bir haftaya yakındır kasıklarımda şiddetli olmayan ağrılar oluyor.
Dün gece de iki kez afedersiniz tam bikini bölgesinin üzerine bir ağrı girdi.Birinde hızlı ayağa kalkmıştım....Diğerinde de hareketliydim, oturduğum yerde olmadı...
Böyle birşeyler yaşayan var mı?
olmaz mı çok özür dileyerek bazen benim rahmime şiş sokmuşlar gibi acılarım oluyor. üşütüyoruz sanırım. aslında agustos nasılsa sıcak dıye ıncecık gıyınıyoruz ama korumamız lazım kendımızı.
Rahatladım canım, demek doğal hepimize ara sıra oluyor....
Bende yrin ikili Testimi yaptiricam acaba cinsiyetini söyler mı doktor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?