2012 Şubat Anneleri

canım benim bildiğim cep telefonları ister hamilelikte , isterse normal kişilerde olsun radyasyon yaydığı için zararlıdır.
ben hamilelikten önce bile çok uzun süreli konuşmalarımda herzaman olmasada kulaklıkla konuşmaya çalışıyordum.hamile kalsığımdan beri ise
eşim dijital kulaklık aldı bana.kablosuz.tel.efonu yanıma yaklaştırmamı bile istemiyo..çocuğunu düşünüyo nede olsa!!:))
kablosuz olması çok iyi mutfakta bile olsam yemek yaparken falan açıp rahat rahat konuşuyorum.teefonu yanıma lamıyorum bile..
sizlerde mümkün olduğunca kulaklıkla konuşun bence..

Kızlar karnım cok ac. Evde yemek de yok suan.. Canım da hicbirsey istemiyor
Sizce hemen hazırlayıp neler yiyebilirim? Siz sayın ben begenirsem secip yapayım, yoksa aclıktan olucam

Eveeeetttt işte benim gelinim srgmn dünürümün karnı

Canım maşallah
Bu arada resmin boyutu büyükmüş, paintte küçülttüm öyle yükledim.

hoşgeldin canım.maşallah mink meleğine allahım nazardan korusun.sağlıklı bır şekılde kucağına almak nasıp olsun inşallah
Amin canım benim, cümlemiz evlatlarımızı sağ salim, özürsüz, ayıpsız kucağımızda görürüz inş.

Bu arada kızlar o göbişler ne öle yaa, ben foto koysam dersiniz ki bizimi kandırıyosun, bende hiç bişi yokki normalde de kilolu değilimdir. 1,67 boyum ve 51 iloyum ama göbüş möbüş yok:96:

şu resim işini beceremiyorumm kızlarrrrrrrr

Ben de beceremedigimi dusunuyordum ve burdan ekleme yapamıyordum baska sitelerden yararlanıyordum.
Megerse boyutu buyuk olursa eklemiyormus topige resmi.
Paintte kucultup eklemek gerekiyor canım. Sen beceremiyor degilsin yani (=

Bu arada masallah senin de gobusun var, yavas yavas belli olmaya baslıyor annesi. 20 gun sonra sen de benim gibi olursun

Kızlar karnım cok ac. Evde yemek de yok suan.. Canım da hicbirsey istemiyor
Sizce hemen hazırlayıp neler yiyebilirim? Siz sayın ben begenirsem secip yapayım, yoksa aclıktan olucam

bende aynı durumdaydım az önce..sağolsun üst kattaki teyze börek yapımış da kokmuştur diye banada getirip verdi sağolsun.normalde öyle herkesin yaptığını yiyemem ama bu teyzeye güveniyorum titiz bi kadın allahtan.yedim valla neyapıyım..
eşim oruçlu olduğu için genelde gün aralarında bende pek bişey yiyemiyorum taa akşam o gelince onla oturup yiyorum.daha düzen oluşturamadım kendime.allahtan süt içiyorum.bide meyveyle geçiştiriyorum,bide sarelle ekmek..
sana yardımcı olamadım galiba..
yazanlar olurda bende burdan kopya çekerim ..belki canım çekerde yaparım kendime

bende acıktım kızlar, sölemesi ayıptır öğle yemeğimizde aşure çıkmıştı saklamıştım. onu atıştırıyom şimdi. 5te mesaim doluyo 5.30 gibi evde yerim inşallah.
ama bende bilmiyom ne yicem, bide eve gidip yemek yapmam lazım. Offfff

aynı sorun bendede var ne yapsam derdi, Allahtan sen erken çıkıyorsun ben 18:00 de cıkıyorum eve gitmem 18:30

Benim de SAT'a göre bakınca erkek, hamile kalınan ayı mayıs alınca kız...
Sat'a mı bakıyomuşuz şimdi?

Yaslara ve sat.a bakacak olursak, ıkımızınde bebıslerı aynı cınsıyette olmalı.

Allah tan bugun yemek yapma derdım yok.
Hos ne zamandır yapmıyorum ya!
Esım dun lokantadan bana 3 cesıt yemek getırmıs.
Su an canım hıc bırını ıstemıyor.
Ama eve gıdınce durum degısebılır.
Cunku masallahım var, pek bı' ıstahlıyım

srgmn maşallah senin karnında çıkmış baya ama senınkı de benden küçük. ben dünyamla senın arandayım sanırım.

bende çekıcem ne olmuş bı tek sızın mı var sanki karnınız!

kızlar öyle halsizim öyle yavaşım ki anlatamam kolumu kaldırmaya halim yok
yarım günde bitirdiğim işlerimi şimdi 6 ya zor bitiriyorum

Kızlar karnım pıtpıt ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay yavrumu hissetmek ne kadar guzel bisey..
Sanırım yavrum anne acım yemek ye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…