2012 Şubat Anneleri

cep telefonları gerçekten çok zararlı.ancak kablosuz kullanılan bluetooth kulaklıkların cep telefonundan bir farkı yok.
çünkü dalgalar aynı yolla kulaklığa geliyorlar.hatta cep telefonunun kendisini kullansan daha az zararlı diyebilirim çünkü sadece senin kendi beynini ısıtıyor.
ayrıca özellikle evdeki wi-fi internet bağlantıları bebek doğduktan sonra uyku-uyanıklık düzenini bozuyor

kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız
çoooooookk merak ediyorum

canım bende aynı durumdayım doktorum cinsiyet için 3 hafta sonra dedi ama ben dayanamıyorum o yüzden devletin doğum hastenesine gidip bide oradaki doktora göstereceğim

Allah tan bugun yemek yapma derdım yok.
Hos ne zamandır yapmıyorum ya!
Esım dun lokantadan bana 3 cesıt yemek getırmıs.
Su an canım hıc bırını ıstemıyor.
Ama eve gıdınce durum degısebılır.
Cunku masallahım var, pek bı' ıstahlıyım
[/QUOTE]
maşallah tatlım, man yede yarasın bebişine. ben çokta yemek seçiyom yiyemiyorumda herşeyi

aynı sorun bendede var ne yapsam derdi, Allahtan sen erken çıkıyorsun ben 18:00 de cıkıyorum eve gitmem 18:30
çok şükür canım ya, çıkış saatim erken. Darısı başına inş.

Eve yarım saatte mi gidiyosun? Süpermiş.
Benim arabayla bile 1 saate yakın sürüyo
aslında daha da erken giderim ama hem servisle gidiyorum, hemde yürüme mesafem var. yazın yürümesi iyide, havalar soğuduğunda ve ağırlaştığımda nasıl olcak bilmiyom

maşallah tatlım, man yede yarasın bebişine. ben çokta yemek seçiyom yiyemiyorumda herşeyi

çok şükür canım ya, çıkış saatim erken. Darısı başına inş.

aslında daha da erken giderim ama hem servisle gidiyorum, hemde yürüme mesafem var. yazın yürümesi iyide, havalar soğuduğunda ve ağırlaştığımda nasıl olcak bilmiyom[/QUOTE]

Ben eğer otobüsle gitsem çok rahat 1,5 saat sürer…
O da trafik yoksa, yol açıksa…
3 vesait artı aralarda da yürüme mesafeleri var…Evime yakın yerde çalışmayı çok isterdim…

ben hiç araştırmadım eşim araştırarak aldı bana ama senin dediğin gibide olabilir mantıklı geldi aslında!en iyisi hiçkonuşmamak..cep telefonlarını kapatmak lazım:))

Benm SAT nisan ama tatlım, senin muhtemelen mayıstır dimi?

Hiii sahı ben kac haftalık oldugumu unuttum.
Senınle boy olcusuyorum
Evet canım, mayıs 18

Buldum krep yapıcam icine de peynir koyabilirim Ay ne guzel canım da cekti of gidiyorum hemen

Of ya ne guzel evde olanı yıyecektım.
Sımdı aklıma krepı soktun.
Doveyım mı senı

eve gıdınce krep yapıcam evet. kım dedı o krepi? ha kim kim kim?

Gokcecıgım, Dunyam dedı
Sımdı canım nasıl da krep cektı.
Aman Allah ım ben ne yapacagım.
Yapmasını bıle beceremem

ben hiç araştırmadım eşim araştırarak aldı bana ama senin dediğin gibide olabilir mantıklı geldi aslında!en iyisi hiçkonuşmamak..cep telefonlarını kapatmak lazım:))

Ne yazık kı benım oyle bır sansım yok.
Utanmasalar gece vaktı bıle arayacaklar.
Bı' pazarım var tatıl, o gun dahı ıs yerımden arıyorlar, dusun halımı...

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi..
Az önce wcye gittim ve hafif kan geldi yine !
Bende hemen eşimi arayıp hastaneye gittim..
Çok şükür bebişim iyiymiş sadece plesanta aşağıda duruyor dedi kanama ondan kaynaklanmıştır büyük ihtimalle dedi ve bol bol dinlencen dedi..
ve tabiki cinsiyeti sordum ve böyle ağzında geveler gibi pipi görünüyor gibi dedi..=)
Sonra bak bak dedi kesin pipi dedi ve bende gördüm..
Hiç tepki vermeyince hayırdır kız mı istiyordun dedi bende yok sağlıklı olsunda dedim önemli değil cinsiyeti sonrada al sana yakışıklı bir foto vereyim dedi gönderdi..
Bayramdan sonra bir daha gel dedi..
Yaniii OĞLUŞUM olacak..

Ben de hayatımda ilk defa krep yaptım canım cekti diye
Bakalım nasıl olucak? Eger guzel olduysa tarifini veririm sana da

Ne yazık kı benım oyle bır sansım yok.
Utanmasalar gece vaktı bıle arayacaklar.
Bı' pazarım var tatıl, o gun dahı ıs yerımden arıyorlar, dusun halımı...

ben çalışmadığım iiçn öyle bi derdim yok ama yinede kapatmak mmükün olmuyo tabi.annem çatlar valla hergün konuştuğumuz için..
benim eşimde öyle gece gündüz,sabaha karşı,(gece mesaisinde olanlar)pazar hiç farketmiyo sürekli elinde telefon.allahtan bu aralar pazar mesailerini kaldırmışlarda pazarımız rahat geçiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…