- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.161
Yaslara ve sat.a bakacak olursak, ıkımızınde bebıslerı aynı cınsıyette olmalı.
Sabah 1 acma yedim meyve süt su cay derken bu saat oldu daha yemek yemedim
canım benim bildiğim cep telefonları ister hamilelikte , isterse normal kişilerde olsun radyasyon yaydığı için zararlıdır.
ben hamilelikten önce bile çok uzun süreli konuşmalarımda herzaman olmasada kulaklıkla konuşmaya çalışıyordum.hamile kalsığımdan beri ise
eşim dijital kulaklık aldı bana.kablosuz.tel.efonu yanıma yaklaştırmamı bile istemiyo..çocuğunu düşünüyo nede olsa!!:))
kablosuz olması çok iyi mutfakta bile olsam yemek yaparken falan açıp rahat rahat konuşuyorum.teefonu yanıma lamıyorum bile..
sizlerde mümkün olduğunca kulaklıkla konuşun bence..
Makarna yapsan canım hem kolay, hem besleyici.
Üzerine de yoğurt yada peynir?
kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız
çoooooookk merak ediyorum
Ayyy ya acıktım ben de
Buldum krep yapıcam icine de peynir koyabilirim Ay ne guzel canım da cekti of gidiyorum hemen
çok şükür canım ya, çıkış saatim erken. Darısı başına inş.aynı sorun bendede var ne yapsam derdi, Allahtan sen erken çıkıyorsun ben 18:00 de cıkıyorum eve gitmem 18:30
aslında daha da erken giderim ama hem servisle gidiyorum, hemde yürüme mesafem var. yazın yürümesi iyide, havalar soğuduğunda ve ağırlaştığımda nasıl olcak bilmiyomEve yarım saatte mi gidiyosun? Süpermiş.
Benim arabayla bile 1 saate yakın sürüyo
maşallah tatlım, man yede yarasın bebişine. ben çokta yemek seçiyom yiyemiyorumda herşeyiAllah tan bugun yemek yapma derdım yok.
Hos ne zamandır yapmıyorum ya!
Esım dun lokantadan bana 3 cesıt yemek getırmıs.
Su an canım hıc bırını ıstemıyor.
Ama eve gıdınce durum degısebılır.
Cunku masallahım var, pek bı' ıstahlıyım
cep telefonları gerçekten çok zararlı.ancak kablosuz kullanılan bluetooth kulaklıkların cep telefonundan bir farkı yok.
çünkü dalgalar aynı yolla kulaklığa geliyorlar.hatta cep telefonunun kendisini kullansan daha az zararlı diyebilirim çünkü sadece senin kendi beynini ısıtıyor.
ayrıca özellikle evdeki wi-fi internet bağlantıları bebek doğduktan sonra uyku-uyanıklık düzenini bozuyor
Benm SAT nisan ama tatlım, senin muhtemelen mayıstır dimi?
Buldum krep yapıcam icine de peynir koyabilirim Ay ne guzel canım da cekti of gidiyorum hemen
eve gıdınce krep yapıcam evet. kım dedı o krepi? ha kim kim kim?
ben hiç araştırmadım eşim araştırarak aldı bana ama senin dediğin gibide olabilir mantıklı geldi aslında!en iyisi hiçkonuşmamak..cep telefonlarını kapatmak lazım:))
eve gıdınce krep yapıcam evet. kım dedı o krepi? ha kim kim kim?
Hiii sahı ben kac haftalık oldugumu unuttum.
Senınle boy olcusuyorum
Evet canım, mayıs 18
Of ya ne guzel evde olanı yıyecektım.
Sımdı aklıma krepı soktun.
Doveyım mı senı
Gokcecıgım, Dunyam dedı
Sımdı canım nasıl da krep cektı.
Aman Allah ım ben ne yapacagım.
Yapmasını bıle beceremem
Ne yazık kı benım oyle bır sansım yok.
Utanmasalar gece vaktı bıle arayacaklar.
Bı' pazarım var tatıl, o gun dahı ıs yerımden arıyorlar, dusun halımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?