2012 Şubat Anneleri

ahahahahahahahahahha ahahahah ahahahah ahah ah aha?

yarıldım burda yaaaaa... kütük he! of bu erkekler yaaa. benim demın kırdıgım pottan da ıyıymış bu valla. benım eşim de bana topitop dıyor. bouzulunca da topıtop guzel bişidır ama dıye telkınde bulunuyor.

hoşgeldin canım.maşallah mink meleğine allahım nazardan korusun.sağlıklı bır şekılde kucağına almak nasıp olsun inşallah

ahanda ben gidiyom küstürdünüz beni ayşebaharcım ve sevgili bblau dışında kimse cvp vermedi sorduğum soruyaa tşkrler cvplar için kızlarr

topitop dese sevinirdim herhalde..
kütükkk müş..:))
ona kalsa şaka..artık göbeğimi de göstermiyorum zaten ona,kendi kendime büyütüyorum..

[
Sen 4. bebekten yırtıyorsun hayatım, kartlar klübünde değilsin sen bence

Sağol canımsın bblau...
23 ündeydi değil mi randevun...

ahanda ben gidiyom küstürdünüz beni ayşebaharcım ve sevgili bblau dışında kimse cvp vermedi sorduğum soruyaa tşkrler cvplar için kızlarr

Canım yaş krizinin içine düştü kızlar
Canım şu konuyu oku...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...15189-hamilelikte-cep-telefonu-kullanimi.html

topitop dese sevinirdim herhalde..
kütükkk müş..:))
ona kalsa şaka..artık göbeğimi de göstermiyorum zaten ona,kendi kendime büyütüyorum..

ayyy susss koptum burda altıma işicem şimdi. zaten bu ara altıma kaçıra kaçıra gezıyorum...

kendı kendıme büyütuyorum yazmış bı de ahahahahahha ahahah.

Evet aynen aynen :)))
Eşime durmadan göbeğimi gösterip gösterip benim göbeğim bu kadar yoktu dimmeeeeee diye peşinden koşuyorum :)))))

Aynen ben de oyleyim esim hep dalga gecerdi hamile kalmadan once gobegimle bu ne boyle diye.
Simdi ben de diyorum daha onceden boyle degildi dimi gobegim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…