- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.121
Ne güzel eşitlendik o zaman, artık yalnız değilsin deseydin
Canım ya sen yazınca içimden yazmak geldi
Hem moralim yerine geldi....
78'liyim, 4. bebeğim(inşallah)
aynı ben ..benim daha okadar çok çıkmadı ama normalde göbeksiz olduğum için artık farkedilir oldu eskiye göre..bide belim normalde incedir,son zamanlarda epey kalınlaştı.önceki akşam eşime göbeğimi ve belimi gösteriyorudum 'aşkııım bakasana ne güzel dimi' derken ne dese beyenirsiniz kütük gibi oldun demezmi!!!!bunun üzerine ne dnir???
Yok artığı mı var, aramızda 12 yaş var
demezmiyim neler dedim ama bu dafada diyoki ben şaka yapıyım dedim bişey söyledim,sen 50 tane laf söyledin diyo..
Kızlar merhaba, benide alın aranıza bakalım. 14 haftalık bebişim var inşallah. Doktor ultrasonda kıza benzetti ama bir dahaki kontrolümde netlik kazanırmış kısmetse.
Nasip olursa 16 şubat doğum tarihimiz
Buda bebeğimin ilk belli olan ultrason fotoğrafı
Eki Görüntüle 242968
topitop dese sevinirdim herhalde..ahahahahahahahahahha ahahahah ahahahah ahah ah aha?
yarıldım burda yaaaaa... kütük he! of bu erkekler yaaa. benim demın kırdıgım pottan da ıyıymış bu valla. benım eşim de bana topitop dıyor. bouzulunca da topıtop guzel bişidır ama dıye telkınde bulunuyor.
seninle benim aramda kaç yaş var hesapla 78 liyim
resim yğklemeyi bilen varsa sölesinde resmimi ona özelden atıyım bari o yüklesin
Sen 4. bebekten yırtıyorsun hayatım, kartlar klübünde değilsin sen bence
ahanda ben gidiyom küstürdünüzbeni ayşebaharcım ve sevgili bblau dışında kimse cvp vermedi sorduğum soruyaa tşkrler cvplar için kızlarr
resim yğklemeyi bilen varsa sölesinde resmimi ona özelden atıyım bari o yüklesin
topitop dese sevinirdim herhalde..
kütükkk müş..:))
ona kalsa şaka..artık göbeğimi de göstermiyorum zaten ona,kendi kendime büyütüyorum..
[
Sağol canımsın bblau...
23 ündeydi değil mi randevun...
Canım yaş krizinin içine düştü kızlar
Canım şu konuyu oku...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...15189-hamilelikte-cep-telefonu-kullanimi.html
Evet aynen aynen :)))
Eşime durmadan göbeğimi gösterip gösterip benim göbeğim bu kadar yoktu dimmeeeeee diye peşinden koşuyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?