- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.101
Ben de fena sayılmam ama sen bana takmışsın tatlım
Benimkinin bir kısmı da kendi öz göbeğim benim çünkü
Beni geçmemişsindir..
1992 nerde...
1978 nerde......
Neyse ki Aralık
Uyşşşşşşşşşşşşşşşş
Ama hala genç görünüyorum
Spora bağlı ......
Aduvvvvvvvvvv kattttt
Beni geçmemişsindir..
1992 nerde...
1978 nerde......
Neyse ki Aralık
Uyşşşşşşşşşşşşşşşş
Ama hala genç görünüyorum
Spora bağlı ......
Aduvvvvvvvvvv kattttt
Ay inanmayın ona, benim de kız çıktı onda :)))
nasıl baktığına bağlı, çin takviminde hamile kaldığın aya göre bakıyolar genelde sata göre bakılmalı, tabi istatislik bunlar hep
ben kart ötesiyim o halde.
Allah izin verirse 28 yaşında ilk Anneliğimi tatmış olacam!annem ben 24 yaşındayken 3 çocuğum da vardı sen tut şeyini kaçırma dıyordu bana haklıymış...
28 yaşa kart ötesi diyorsanız ben 78 liyim bana ne dersin Allah bilir
Allah izin verirse 28 yaşında ilk Anneliğimi tatmış olacam!annem ben 24 yaşındayken 3 çocuğum da vardı sen tut şeyini kaçırma dıyordu bana haklıymış...
yaaa inşallah öyle bişeydir..dediğin gibi dünden beri tansiyon aletiyle geziyorum evde 10-11 i geçmedi!!!psikolojik bişey di dünkü galiba.
yinede korkuyorum..
Aaaaaaa hiçte bile 28 yaş çıtır yaş...(ben de 28imde kucağıma almış olucam)
Benim de evlenmedne once gobegim vardı ama bu kadar goze gelmiyordu hic. Tuttunmu yag geliyordu eline
Simdi ise karnım sertlesti (=
ahahahahhaa pot kırdım çok feci sanırım. 78'li arkadaşlar kusura bakmayın valla. :26:
nasıl baktığına bağlı, çin takviminde hamile kaldığın aya göre bakıyolar genelde sata göre bakılmalı, tabi istatislik bunlar hep
Baktık gitti moral yerlerde şuan
Baktık gitti moral yerlerde şuan
Evet aynen aynen :)))
Eşime durmadan göbeğimi gösterip gösterip benim göbeğim bu kadar yoktu dimmeeeeee diye peşinden koşuyorum :)))))
Aaaa haklısın sata göre bakınca erkek çıkıyor
aynı ben ..benim daha okadar çok çıkmadı ama normalde göbeksiz olduğum için artık farkedilir oldu eskiye göre..bide belim normalde incedir,son zamanlarda epey kalınlaştı.önceki akşam eşime göbeğimi ve belimi gösteriyorudum 'aşkııım bakasana ne güzel dimi' derken ne dese beyenirsiniz kütük gibi oldun demezmi!!!!bunun üzerine ne dnir???
yok seni geçmedim ama bende az sayılmam yani 83 lüyüm..
Zuahahahaaduvvv kattt süper
Kart ötesi derken beni hesaba katmadın sanırım
80'liyim, ilk bebeğim
ahahahahhaa pot kırdım çok feci sanırım. 78'li arkadaşlar kusura bakmayın valla. :26:
ya ben nedenkarnımı ekleyemiyorum , hata veriyor
Aaaa haklısın sata göre bakınca erkek çıkıyor
hakıkaten mi yavalla ben bırden boş bulundum. yapmam aslında boyle dengesızlıkler ama kusura bakmayın
yok artıkDüşündüm de ben üniversiteye başladığım sene Dünyam da ilkokula başlamış
Moral mi kalır insanda :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?