- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.201
Hoşgeldin canım, hayırdır ne oldu?
çok sevindim senin adına canım ay darısı benim başıma artık biran önce öğrensem
Canim, bende nerdeyse 2 aydir filan lekelenme oluyordu... gecip gecmeyecegi hakkinda bisi diyemiyorlardi... Ama 2 hafta once cok fazla kanama oldu, adet gibi oldum... 1 hafta ayaga kalkmadan yattim... Simdi cok azaldi, cok sukur....
Teşekkür ederim cnm..
Darısı sana cnm..
Teşekkür ederim canım benim..
Sevinçle hüzünü bir yaşıyorum, Karmakarışık oldum..=)
Belli mi olur cnm belki senin prenses olur..
Canim, bende nerdeyse 2 aydir filan lekelenme oluyordu... gecip gecmeyecegi hakkinda bisi diyemiyorlardi... Ama 2 hafta once cok fazla kanama oldu, adet gibi oldum... 1 hafta ayaga kalkmadan yattim... Simdi cok azaldi, cok sukur....
merhaba kızlar,
limon_ik oğluşun hayırlı olsun tatlım ve geçmiş olsun. dikkat et kendine, dinlen...
mannak senin de kızın oluyormuş, çok sevindim sağlıklı olmasına da...
umarım daha daha güzel haberlerini alırsınız kızlar.
biz de anneannesiyle gittik oğluşuma yeni ciciler aldıkeşim de gelince paranız var mı dedi. var dedim hayırdır naapcan? gidince kendini kaybediyor ya insan kaldı mı merak ettim dedi.
gerçekten biri beni durdursun. yoksa 9.ay sonunda evimden taşacaklar
Seni çok iyi anlıyorum tatlım..
Çok çok geçmiş olsun..
Rabbim bu kötü günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin..
Cok gecmıs olsun tatlım.
ınsallah bundan boyle daha da ıyı olursun.
Sakın yorma kendını.
Bol bol dınlen, gerekırse hıc kalkma yerınden.
Çok geçmiş olsun canım,Allah bir daha göstermesin, iyi olmana çok sevindim...
Benim de dışarıya vajinal kanama olmadan, içeriden bir kanama olmuştu.Ben de yattım ayağa kalkmadan 3 gün.1 haftada iyice küçüldü ve sonra kayboldu.
Sen kız mı ıstıyordun?
Tabıı bellı olmaz ama ben erkek hıssedıyorum hep.
Ve kendımı buna alıstırdım
Sen artık hazırlıklara baslarsın, ben bakıp bakıp gecıyorum ya uzuluyorum.
Daha 26 gun bızım kontrole, bırde afacan gostermezse var ya, dogdugunda poposunu ısırırım onun.
Biri benim annemi de durdursun, bebe mağazalarına ortaklık teklif edecek diye korkuyorum
Benim de SAT'a göre bakınca erkek, hamile kalınan ayı mayıs alınca kız...
Sat'a mı bakıyomuşuz şimdi?
Amin canım benim, cümlemiz evlatlarımızı sağ salim, özürsüz, ayıpsız kucağımızda görürüz inş.
Bu arada kızlar o göbişler ne öle yaa, ben foto koysam dersiniz ki bizimi kandırıyosun, bende hiç bişi yokki normalde de kilolu değilimdir. 1,67 boyum ve 51 iloyum ama göbüş möbüş yok:96:
Kızlar karnım pıtpıt ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay yavrumu hissetmek ne kadar guzel bisey..
Sanırım yavrum anne acım yemek ye diyor
Kızlar hastaneden geliyorum şimdi..
Az önce wcye gittim ve hafif kan geldi yine !
Bende hemen eşimi arayıp hastaneye gittim..
Çok şükür bebişim iyiymiş sadece plesanta aşağıda duruyor dedi kanama ondan kaynaklanmıştır büyük ihtimalle dedi ve bol bol dinlencen dedi..
ve tabiki cinsiyeti sordum ve böyle ağzında geveler gibi pipi görünüyor gibi dedi..=)
Sonra bak bak dedi kesin pipi dedi ve bende gördüm..
Hiç tepki vermeyince hayırdır kız mı istiyordun dedi bende yok sağlıklı olsunda dedim önemli değil cinsiyeti sonrada al sana yakışıklı bir foto vereyim dedi gönderdi..
Bayramdan sonra bir daha gel dedi..
Yaniii OĞLUŞUM olacak..
merhaba kızlarrrr
bende az önce doktordan geldim belki hatırlarsınız 2li testimde problem vardı
detaylı ultrasona girdik doktor %98 sağlıklı ama yinede kesin birşey diyemeyiz dedi
cvs ve amniyosentez işleminden bahsetti
ama biz dedik ne olursa olsun biz bu bebeği aldırmak istemiyoruz
o zaman hiç bir işlem yaptırmanı önermiyorum dedi
bizde yaptırmıcaz Rabbimin bize verdiğine razıyız
ama doktor sağolsun beni çok rahatlattı şimdi çok mutluyumm
ve bebişimizin kızzolduğunu söylediiiiiiiiiiiiiiiiii
kizlar selammmmmm, bayadir gelemedim buraya... zor gunler gecirdim... ama atlattim cok sukur...
tesekkurler kizlar... Allah hepimizin hamileligin, rahat, saglikli bir sekilde gecmesini nasip etsin insallah....
annen ve ben mükemmel bir ikili oluruz o zamançünkü annem öyle değil. her gördüğümüzü almak zorunda değiliz, ya daha güzelini görürsek noolcak diyo?
cevabım sabit tabi: onu da alırız
Yok canım kız istediğimden değil..
Kanamam olduya doktorada sordum problem var mı diye dedi kalp atışı çok güzel dedi sadece plesanta aşağıda duruyor dedi bende ne yapabilirim dedim bol bol dinlencen dedi..
Halbuki ben elimden geleni yapıyorum yorulmamak için..
Daha ne yapabilirim ki..
İşten çıkmak dışında..
Ve şimdi internetten bakındım plesanta aşağıdaysa erken doğuma neden oluyormuş birde normal doğum yapma durumu ortadan kalkıyormuş..
Sezaryan olmak zorunda kalıyormuşsun yani..
Gerçi tekrar yukarı çıkma durumuda varmış..
Dua etmekten başka yapcak birşey yok..
Seninkide erkek di değil mi?
Kız olsa bende her gördüğümü alırdım çünkü renk renk elbiseler var hepsine bitiyorum resmen..
Ama erkek için fazla altarnetif yok gibi..
Canım bu soyledigimi yap mutlaka cok iyi geliyor ben de oyle olmustum kesti hastalıgımı.
1 bardak cayın icerisine yarım limonu sık ve ic 2-3 gun boyle yap ve farkı goruceksin cok cok iyi geliyor.
Ya da bol limonlu ıhlamur da icebilirsin.
Yok canım kız istediğimden değil..
Kanamam olduya doktorada sordum problem var mı diye dedi kalp atışı çok güzel dedi sadece plesanta aşağıda duruyor dedi bende ne yapabilirim dedim bol bol dinlencen dedi..
Halbuki ben elimden geleni yapıyorum yorulmamak için..
Daha ne yapabilirim ki..
İşten çıkmak dışında..
Ve şimdi internetten bakındım plesanta aşağıdaysa erken doğuma neden oluyormuş birde normal doğum yapma durumu ortadan kalkıyormuş..
Sezaryan olmak zorunda kalıyormuşsun yani..
Gerçi tekrar yukarı çıkma durumuda varmış..
Dua etmekten başka yapcak birşey yok..
normal çayın içerisinemi limon sıkıp içicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?