2012 Şubat Anneleri

Canim, bende nerdeyse 2 aydir filan lekelenme oluyordu... gecip gecmeyecegi hakkinda bisi diyemiyorlardi... Ama 2 hafta once cok fazla kanama oldu, adet gibi oldum... 1 hafta ayaga kalkmadan yattim... Simdi cok azaldi, cok sukur....

Seni çok iyi anlıyorum tatlım..
Çok çok geçmiş olsun..
Rabbim bu kötü günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin..

merhaba kızlar,

limon_ik oğluşun hayırlı olsun tatlım ve geçmiş olsun. dikkat et kendine, dinlen...
mannak senin de kızın oluyormuş, çok sevindim sağlıklı olmasına da...
umarım daha daha güzel haberlerini alırsınız kızlar.

biz de anneannesiyle gittik oğluşuma yeni ciciler aldık eşim de gelince paranız var mı dedi. var dedim hayırdır naapcan? gidince kendini kaybediyor ya insan kaldı mı merak ettim dedi.

gerçekten biri beni durdursun. yoksa 9.ay sonunda evimden taşacaklar

Teşekkür ederim cnm..
Darısı sana cnm..

Teşekkür ederim canım benim..
Sevinçle hüzünü bir yaşıyorum, Karmakarışık oldum..=)
Belli mi olur cnm belki senin prenses olur..

Sen kız mı ıstıyordun?
Tabıı bellı olmaz ama ben erkek hıssedıyorum hep.
Ve kendımı buna alıstırdım
Sen artık hazırlıklara baslarsın, ben bakıp bakıp gecıyorum ya uzuluyorum.
Daha 26 gun bızım kontrole, bırde afacan gostermezse var ya, dogdugunda poposunu ısırırım onun.

Canim, bende nerdeyse 2 aydir filan lekelenme oluyordu... gecip gecmeyecegi hakkinda bisi diyemiyorlardi... Ama 2 hafta once cok fazla kanama oldu, adet gibi oldum... 1 hafta ayaga kalkmadan yattim... Simdi cok azaldi, cok sukur....

Cok gecmıs olsun tatlım.
ınsallah bundan boyle daha da ıyı olursun.
Sakın yorma kendını.
Bol bol dınlen, gerekırse hıc kalkma yerınden.

mannakcıgım,

Senın de gozun aydın tatlım.
Ohh artık sende alıs-verıse baslayabılırsın.
Artık uzulmek yok tamam mı?
Bak fıstıgın hısseder, sarılır sonra sana annesı.
Hadı bakalım, sımdı guzel hayaller kurma vaktı.

Kızlar yedim geldim. Cok ac oldugum icin mi begendim krepi acaba yoksa gercekten guzel mi olmustu cözemedim

Yeni cinsiyet ogrenenlerimiz olmus gozunuz aydın arkadaslar
Allah'ım bir biz kaldık ya catlamak uzereyim yaaa

Çok geçmiş olsun canım,Allah bir daha göstermesin, iyi olmana çok sevindim...
Benim de dışarıya vajinal kanama olmadan, içeriden bir kanama olmuştu.Ben de yattım ayağa kalkmadan 3 gün.1 haftada iyice küçüldü ve sonra kayboldu.

Biri benim annemi de durdursun, bebe mağazalarına ortaklık teklif edecek diye korkuyorum

Seni çok iyi anlıyorum tatlım..
Çok çok geçmiş olsun..
Rabbim bu kötü günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin..

Cok gecmıs olsun tatlım.
ınsallah bundan boyle daha da ıyı olursun.
Sakın yorma kendını.
Bol bol dınlen, gerekırse hıc kalkma yerınden.

tesekkurler kizlar... Allah hepimizin hamileligin, rahat, saglikli bir sekilde gecmesini nasip etsin insallah....

Yok canım kız istediğimden değil..
Kanamam olduya doktorada sordum problem var mı diye dedi kalp atışı çok güzel dedi sadece plesanta aşağıda duruyor dedi bende ne yapabilirim dedim bol bol dinlencen dedi..
Halbuki ben elimden geleni yapıyorum yorulmamak için..
Daha ne yapabilirim ki..
İşten çıkmak dışında..
Ve şimdi internetten bakındım plesanta aşağıdaysa erken doğuma neden oluyormuş birde normal doğum yapma durumu ortadan kalkıyormuş..
Sezaryan olmak zorunda kalıyormuşsun yani..
Gerçi tekrar yukarı çıkma durumuda varmış..
Dua etmekten başka yapcak birşey yok..

Kızlar simdi cekilmis bir gobusumuz

Eki Görüntüle 242991

ooo maşallah canım benim bunun yarısı kadar bilem yok :44:
Benim de SAT'a göre bakınca erkek, hamile kalınan ayı mayıs alınca kız...
Sat'a mı bakıyomuşuz şimdi?

benim satım 2 mayıs hamile kaldığım ayda mayıs ayıdır herhalde ikiside aynı yani ama ben hiç bakmadm

aynen canım bende senin gibiyim boyda kiloda aynı tabi şu anki kilomu bilmiyorum 1,5 ay önce 51 kiloydum ama hala aynıyım sanırım bir değişiklik hissetmiyorum
Kızlar karnım pıtpıt ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay yavrumu hissetmek ne kadar guzel bisey..
Sanırım yavrum anne acım yemek ye diyor

oyyyy kuzu kuzu

hayırlı olsun tatlımmm

gözünaydın canım
kizlar selammmmmm, bayadir gelemedim buraya... zor gunler gecirdim... ama atlattim cok sukur...

çok geçmiş olsun canım ALLAHım birdaha yaşatmasın

offff kızlar ya bende hasta olmuşum
öksürüyrum çok napcam ya
ballı limon yaptım kendime onu içtim

Canım bu soyledigimi yap mutlaka cok iyi geliyor ben de oyle olmustum kesti hastalıgımı.

1 bardak cayın icerisine yarım limonu sık ve ic 2-3 gun boyle yap ve farkı goruceksin cok cok iyi geliyor.
Ya da bol limonlu ıhlamur da icebilirsin.

annen ve ben mükemmel bir ikili oluruz o zaman çünkü annem öyle değil. her gördüğümüzü almak zorunda değiliz, ya daha güzelini görürsek noolcak diyo?
cevabım sabit tabi: onu da alırız

Seninkide erkek di değil mi?
Kız olsa bende her gördüğümü alırdım çünkü renk renk elbiseler var hepsine bitiyorum resmen..
Ama erkek için fazla altarnetif yok gibi..

allahım daha beterlerinden korusun canım
dinlenirsin sende bol bol

Seninkide erkek di değil mi?
Kız olsa bende her gördüğümü alırdım çünkü renk renk elbiseler var hepsine bitiyorum resmen..
Ama erkek için fazla altarnetif yok gibi..

Katılıyorum sana canım.. Fazla alternatif yok erkek icin.
Kız icin eteklere bitiyorum Allah'ım nasıl guzel seyler var oyle yaa. Bi cinsiyetimizi ogrensek de artık baslasak alısverise.
Sadece 1 tane sarı renk bir takımımız ve 2 tane zıbınımız var yesil ve beyaz renk. Bir de mor renkte emzigimiz var
Soyle doya doya elime geleni almaya baslasam artık.. O zaman esim de heveslenir. Simdi cinsiyetini bilmiyoruz ya o yuzden pek ilgilenmiyor

Afedersın canım, okudum da ustelık ama kafa yerınde degıl kı.
Bu durumda yapabılecegın bırsye yok sanırım, dua etmekten baska.
Insallah Rabbım kolaylık verır, plesanta yukarı cıkar ınsallah.
Sezeryan olmayı bende ıstemem ama nasıpde varsa, ne gelır elden.
Hakkımızda hayırlısı olsun yeterkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…