- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.381
Ya benim eşimde karnımı dinliyor, ne duyuyorsun diyorum "içerden gulup glup diye sesler geliyormuş, yüzme sesleri sanki" diyor, sallıyor mu ciddi mi bilmiyorum :26:
Yok canım, o bagırsaklarımızın sesleri (=
Ya benim eşimde karnımı dinliyor, ne duyuyorsun diyorum "içerden gulup glup diye sesler geliyormuş, yüzme sesleri sanki" diyor, sallıyor mu ciddi mi bilmiyorum :26:
Kızlar bunlar markafonıden kuzum ıcın aldıklarım.
Bır kac gune kadar da pısık kremı, dus jelı v.s. gelecek.
Babası bıberonları cok begendı, ama bu daha bır baslangıc
Eki Görüntüle 243666
Bu da benım gobusum, sabah aksam genelde boyle
anam yazacaktım ama belki yanlış anlarsın diye yazmadım. ayşebahar yazmış. bence de bu adam sana ilgi duyuyormuş o yüzden bu gelgitleri.
Püüüü heveslenmiştim kız :86:
Maşallah canımNe güzel bi göbek fırtlamış ordan :))
Senin aldıklarında görünce aklıma geldi, diş kaşıyacağımız yok bizim :) Çok güzeller
Canım cok guzel bebeginin cicileri..
Bisey diyim mi, bence snein oglun olucak :26:
Boyle gorunce benımde hosuma gıdıyor, hatta gıdıp gelıp aynaya bakıyorum butun aksam
Tesekkur ederım azelyam, daha guzellerı senın prensının olsun ınsallah.
Dur daha neler eksık neler, buyuseler de bıtmeyecek hıc...
Tesekkur ederım bıtanem.
Bende erkek olacagını dusunuyorum.
Valla alıstım da bu fıkre.
Hala bır yanım kız ıstese de...
Dun eve gıttım ya, Dunyam, bır krepler yaptım ımmm...
Bır yandan yaptım bır yandan yedım, Tam 6 tane
Yerken de senı andım
aaaa niye üzülüyorsunki bu gayet normal hamileliğin başında kilo alındığı kadar verilmeside çok sık görünen bişe şöyle düşünüyorum ben bize artık biçok şey yasaklandı eee haliyle sağlıklı ve doğal besleniyoruz abur cuburu zararlı gıdalar yok artık bende 2 kilo verdim artış falan yok kilomda
boş ver takma kafana çünkü sonuna doğru istesekte istemesekte çooook kilo alacağız sonrada onları vermekle vicudumuzu düzeltmeye uğraşacağız hemde emzirirsek bunu yapmak dahada fazla vakit alacak
Yok yok hayatım...Kesinlikle bana karşı öyle hisleri yok.
Şimdi okudum yazdıklarımı, evet çıplak gözle okununca öyle gibi geliyor insana ama değil.
Ben bu şirkete başlamadan önceden bir kız arkadaşı varmış.
Hatta sonra o kız arkadaşı da bizim şirkette çalışmaya başladı...
Ailesi kızı istemeyince bazı olaylar yaşadılar, sorunlar oldu, çocuk apar topar askere gitti kaçarcasına, kızcağız da o askerden gelince işi bıraktı, hatta ülkeyi terketti, Amerikaya gitti, çünkü liseden beri sürüyordu ilişkileri,zor olmuştur atlatmak.
Bu kızcağızla da apar topar nişanlandı, sanırım ailesi istedi evlenmesini...
Nişanlısını iftar yemeğinde gördüm, ayrıldığı (bizim şirkette çalışmış olan) kızın fotokopisi gibi...
Bana olan küslüğü, karakteriyle alakalı.
Alıngan, kaprisli, egosu şişik bir tip...
merhabalar herkese,
ben inş. 2012 mart annesi olacağım. sizlerin daha tecrubeli olduğunu düşünerek zaman zaman sizi takip ediyorum. şimdi de bir şey sormak istiyorum...
gittiğim dr.um 2li testi kendisi yapmıyor, hastanedeki başka bir dr. yapıyor ve dr.um istediğin yerde yaptırabilirsin dedi. aynı zamanda kan tahlili de verdi ve benim gittiğim hastane çok uygun değil.
Sizden bu testleri yaptırdığınız uygun, güvenilir ve güler yüzlü iyi bir dr. tavsiyesi alabilir miyim?
Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Yok canım ayşebahara açıkladım, durum öyle değil...Başka kız arkadaşı vardı, ona misilleme bu evlenme...Yoksa müstakbel eşini, eski kız arkadaşının fotokopisi gibi bir kız seçmezdi...
Benimki karakteriyle alakalı bir sorun.
Yazdıklarını okuyan her kişi inan benim gibi düşünecektir...
Keşke bu açıklamanı da araya sıkıştırsaydın hemşerim...
Daha iyi bir yorum yapma şansımız olurdu..
Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin eleferam...
Alman gereken ama cinsiyetle alakası olmayacak
Zora sokmayacak şeyleri ne güzelde alıvermişsin ...
Ben tebrik ederim seni... Düşünceli duyarlı anne...
Canım göbüşünün de maşallahı var..
Çok tatlı ya bayıldım ben onun içindekine...
Benim hala göbeyim yok...
14. haftamdayım..
Ay çıkmasın daha benim canım...
Bayramda anneme ne diyeceğim?
İlk nasıl söyleyeceğim tepkisi ne olur
Bilemiyorum
Ben 2 tane yaptım buyuk
Aaaaaa dun aksam cidden kulagım cınlıyordu, sendin demekki beni anan
merhabalar herkese,
ben inş. 2012 mart annesi olacağım. sizlerin daha tecrubeli olduğunu düşünerek zaman zaman sizi takip ediyorum. şimdi de bir şey sormak istiyorum...
gittiğim dr.um 2li testi kendisi yapmıyor, hastanedeki başka bir dr. yapıyor ve dr.um istediğin yerde yaptırabilirsin dedi. aynı zamanda kan tahlili de verdi ve benim gittiğim hastane çok uygun değil.
Sizden bu testleri yaptırdığınız uygun, güvenilir ve güler yüzlü iyi bir dr. tavsiyesi alabilir miyim?
Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
İvit sekerım, bendım o
Ama ıyı andım he!
Sayesınde krep yıyorum dıye
kesinlikle haklısın sağlıklı beslendiğimiz için kilo alamıyoruz e bide bol su içiyoruz ama artık 5. aya doğru yol alıyoruz kilo alalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?