2012 Şubat Anneleri

O da öyle dedi "herkes annem ne güzel şeyler almış diye sevinir, sen nankörlük yapıyorsun" dedi Off yine muslukları açıyorum

azelya'cım canını sıkma. Annen de hevesleniyor snein gibi. Hatta senden daha fazla.
Cunku canından can geliyor dunyaya onun da. Kac yılın ardından yeni bir bebek..
Cok mutludur suan o da ve ici icine sıgmıyordur =)

Seni de anlıyorum ama sen de gorup begenmek istiyorsun birlikte almak istiyorsun.
Ama napıcaksın onu uzmekten se kendin kırılmaktan sa bırak istedigini begendigini alsın torununa =)

Günaydın canım...
İkili testin normal sınırlarda ama hcg düzeyi üst sınıra yakın mı çıktı?

Kızlar kusura bakmayın mesajı yazdıktan sonra doktora gittim cevap veremedim. free beta hcg düzeyi yüksek çıktı diye doktor olmadık senaryolarla çıktı karşıma 1 aydır moralim bozuktu. en son gittiğimizde de erken doğum, gelişme geriliği deyince tüm haftasonunu ağlayarak geçirdim. bir başka doktora gösterdim sonuçlarımı, gayet normal ve sağlıklı bir hamilleik dedi. bu değerler önemli değil dedi. boşuna moralimi bozdu anlayacağınız. sonuç itibariyle doktorumu değiştirmeye karar verdim.

Ama ben gun icerisinde sut ve sut urunleri tuketiyorum ne zaman icmem gerektigini kestiremedim o yuzden..
Sut ayran yogurt tuketiyorum gun icerisinde

sabah elevit ya da demiri aldıktan 2 saat sonra süt ürünlerii alabilirsin birlikte almamak lazım sadece.o zamana kadar emilimin büyük kısmı oluyor zaten

kıyamam. boşluğuna gelmiştir belki ya. ne bıleyim soğuk bi kadındır sevgisini gösteremez ilgisini gösteremez. takma kafana ki takmıyosun belli :))

O da öyle dedi "herkes annem ne güzel şeyler almış diye sevinir, sen nankörlük yapıyorsun" dedi Off yine muslukları açıyorum

açma musluklarııı :))) ağlama ara bence anne akşama o halıya bı bakalım de bak sesindekı mutluluk seni de mutlu kılacak.

bence de canım iyi etmişsin.

Selam kizlarrr
21 Ekim'e detaylı ultrason için Prof Dr atıl Yüksel den randevumu aldiimmmm :) gerci esim bu kadar pimpirik olmama kızıyor ama ne bilim icim rahat edicekmis gibi atıl beyde sanki

ne diyim şekerim valla yorumlar süper. "azdınız mı?" dan tut "biraz rahat durun"'a, "ay bende sen gıbıyım dayanamıyorum her gece ıstıyorum"a kadar çeşit çeşit :)))

Ay valla bende önce erkekmi acaba bunları yazan dalga falan mı geçiyor dedim yok sonra okudukça düpedüz kadın dedim hergünm ü anammmm buna canmı dayanır hamilelikten önce bile olmadıki hergün hamilelikte olsun valla ben gebe kaldım kalalı daha bi kere bile olmadı üstelik hiçbir şekilde düşük tehlikem falan olmamamasına rağmen bilemiyorum ne insanlar var

:)) Allah akıl fikir versin ne diyim. fizyolojik olarak zaten garip olanı kadının savunduğu şey. nasıl bi hormon salınımı var merak ettim bi yorumunda da "bzen benim eşim de yorgun gelıyor, yapmak istemıyor ama ben canını istetiyorum" yazmış :)))

heyy yüce Rabbim yaratıyorsun bari takip et:)))

Biz de esimle 2-3 gunde 1 birlikte oluyoruz. Bir sıkıntı olmadı simdiye kadar.
Yeni evli oldugumuz icin sanırım birlikte olma geregi duyuyoruz. Ama esim iliskiden sonra panik oluyo bisey olmasın bebege diye =)
Ben evlenmeden once dusunurdum ya hamile kaldıgımda esimin gozu dısarı kayarsa diye..
Ama simdi hic oyle bir korkum yok Allah'a sukur. Kendimi iyi hissetmedigim zaman uzak duruyor benden sagolsun.
Bazen ben de sırnasıyorum kocama =) =)

valla şimdi bi tırmık alıp karnımı kaşıyacam ama yaaaa... bu nasıl bi kaşıntııı böyleee

adengökçe kaşıntılar gerginikten dolayı oluyor.çatlama belirtisi olabiliyor.kaşırsan çatlayabilirsin.nemlendirici ya da yağlardan kullanabilirsin ben kakao ve çilek yağı sürüyorum.bir de banyoda sıcak duş alırken karnına lifle masaj yaparsan oradaki kan dolaşımı hızlanacağı için gerilme ve kaşıntı azalıyormuş.kese yapma ama tırmıktan farkı olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…