- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.001
Merhaba güzel annelernasılsınız üç dört gündür giremiyordum umarım herkes iyidir. ben de tam kusmalarım bitti derken iki üç gündür yine devam eder durumda 17.haftaya girecem güya hala kesilmedi ne yapıcam ben yaaaaa
Evet anne
Aradım az önce bende.Unutmuş bile, gayet normal konuştu, şakalaştı , daha çok üzüldüm
benim anneminde maddi durumu pek iyi değildir .ama kayınvalidemler zengin bile diyebilirim.iki kızımda da annem elinden geldiği kadarıyla 1-2 parça bişey aldı ama eşimin ailesi herşeyini aldı.ben hiç bi şey almadım.aslında maaşım vardı kendim alıp annem aldı diyebilirdim ama hiç aklıma gelmedi.daha sonra duydum ki kayınvalidemler laf etmiş annesi hiç bişey almadı falan diye çok üzülmüştüm.şimdi gözüm açıldı anneme 2 tane küçük altın verdim bunlarla bebeğe bişeyler al da doğumda şu gıcıklara göster diye.sonra da çok pişman oldum annem çok üzüldü aaa laf mı ettiler falan diye.aslında kadın bi emekli maaşı ile yine de elinden geldiği kadarıyla almıştı.....
benim anneminde maddi durumu pek iyi değildir .ama kayınvalidemler zengin bile diyebilirim.iki kızımda da annem elinden geldiği kadarıyla 1-2 parça bişey aldı ama eşimin ailesi herşeyini aldı.ben hiç bi şey almadım.aslında maaşım vardı kendim alıp annem aldı diyebilirdim ama hiç aklıma gelmedi.daha sonra duydum ki kayınvalidemler laf etmiş annesi hiç bişey almadı falan diye çok üzülmüştüm.şimdi gözüm açıldı anneme 2 tane küçük altın verdim bunlarla bebeğe bişeyler al da doğumda şu gıcıklara göster diye.sonra da çok pişman oldum annem çok üzüldü aaa laf mı ettiler falan diye.aslında kadın bi emekli maaşı ile yine de elinden geldiği kadarıyla almıştı.....
Benimkilerin durumu var canım..
Kayınvalidemlerinde annemlerinde...
Ama ikiside yapmaz...
Bari birinden biri yapsa...
Yapmamakta yarışırlar birbirleriyle:44::44: o derece yani
Yok hep arkadaş çevremden gelir ne gelirse..
Ben önceleri takardım.. ŞimdiAllah büyük der geçerim...
Lütfen kızlar annelerinizin kıymetini bilin tabikide biliyorsunuzdur eminim ama ben annemi oğluma hamileyken kaybettim annesizlik çok zor o yüzden birisi annesiyle darıldığı zaman çok üzülüyorum Şimdi bende ikinci kez anne olacam ama annelik çok farklı ya onlar ne yaparsa yapsın tıpkı en az bizim kadar çocukları kadar hassaslar Umarım kimseyi üzmemişimdir Annem olmayınca biraz hassasım anlayın olur mu
Benim ailemin maddi durumu iyi hamdolsun. Annem bir bankadan üst düzey yönetici emeklisi. Kardeşim mühendis. Babamı kaybettim zaten söylemiştim.
Şükürler olsun aklım onlarda değil, kendilerine yetiyorlar, bana da çok büyük yardımları oluyor Allah razı olsun.
Evimizi alırken annemin de kardeşimin de büyük yardımları olmuştu.
Eşimin ailesinin durumu eh işte ona göre. Kayınpederimin yüklü borçları var, daha biz büyük destek olmuşuzdur.
Ev alırken çok küçük bir yardımı olmuştu ve bir ev hediyesi almıştı, ajandasına eşime borç olarak kaydetmiş hediyeyi bile, tesadüfen gördüm…
Annemler bebeğe şimdiden çok ciddi harcamalar yapıyorlar, doktor kontrollerimin ücretlerini bile annem yolluyor sağolsun.
Hala çocuk gibi bayram harçlığı veriyor, cidden çok çok katkısı var bana maddi manevi, ki hamdolsun ihtiyacımız da yok öyle…
Asla ve asla annemin kardeşimin ağzından bir kez dahi eşimin ailesini bu konuda eleştiren bir olumsuz söz duymadım.
Ama eşimin ailesi sürekli görmezden gelirler, bunu kompleks meselesi haline dönüştürürler. Tavır tafra olarak yansıtırlar…
Bir de annem bir söz söylese kimbilir ne olur halleri.
Hoşbulduk:))teşekkur ederim.amin inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız.ben sata göre 16.haftamdayım ama ultrasyonda 14. haftalık hamileyim nasıpse 20 şubatta doğumum var...sizin ki ne kadarlık..
bblau benim annem öyle yardım etse bize en ufak şeyde laf sokar benim aldığım evde oturuyorsunuz diye hatta bigün sordum yaparım tabi lafını dedi..
kızlar dün iftardan sonra eve gittim işten 3 tencere üzüm yaprağından sarma sardım.....dolaba koycam inş..kışlık
şoktayım şuan yazdıklarınıza. meğersem ben ne kadar şanslı ama bi o kadar da bunun farkında olmayan bi körmüşüm.(( annemin ufak bi marketi var sabahları o açar geceleri babam durur. annem benim yan komşum aynı zamanda yenı taşındılar yanıma. kadın sabah 6.30 kalkıyor akşam 6.30 da eve gelıyor (oruç tutuyor bu arada ve annanemle dedem yanında ikisi de huysuz ıhtıyar) hamile kaldığımdan beri evimde yemek pişirtmiyor bana, temizlik yaptırtmıyor, ütümü çamaşırımı yıkıyor çok şükür. (düşünün kadın bana 2,5 ay önce lavman bile yapmıştı , anlatmıştım) kaynanam da keza aynı şekilde. evime kadın geleceği günler gelir evime kadınla beraber ne işm varsa yapar ütümü asla kötü laf demek için bişey demez kalp kırmaz.
dünde iki dünüre aldığım şeyleri gösterdim bayıldılar. kaynanam "aaaaaaaaaa saçmalamışsın, sakın daha bişey almıyosun biz annenle halledecez o işleri sen kafanı yorma" dedi kadın bana.
hakikaten şanslı insanmışım ben şimdi farkına vardım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?