- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.321
inşallah bir aksilik yoktur...
benimde şafak 11 ... bakalım ne çıkıcak bu gittiğimde yaa
Kizlar benim gibi surekli acikan ve aciktiginda mide bulantisina donen arkadaslar varmi veya bu durumu dr una danisan hikmetini ogrenen varmi? Agzimin tadida hic yok yani birde bulanti olunca halsizlikte oluyor. Artik iyi beslenmek lazim ama ramazan diye oruclulara karsi yemekte olmuyor istiyorumki biri onume getirsin hemen yiyeyim ugrasmayayim cok sık acikinca yemekten sıkılıyorum
Az kalmıs canım ben de 2 hafta once gittim cinsiyet icin bak bitti bile 2 hafta
Yarın sabah melegime kavusucam teyzesi
oyy yerim o kuzuyu, hadi annesiii hayırlı haberlerle gel bize....
Canım önce anestezi doktoru geliyor...
Seni haifif oturur ama öne doğru eğik pozisyonda eğiyor
Belinden iğne yapıyor...
Ayaklarına doğru bir sıcaklık başlıyor...
Seni doğrultup yatıryorlar
Kolunda iğneler var..
Serum yeri...
İyimisin dediler bana
Evet dedim...
Der demez... Tansiyonum düştü
Ki hep yaşarım bu sorunu
Nefessiz kaldım...
Oksijen maskesi taktılar
Normale döndüm..
Doktorum geldi..
Sohbet ede ede aldı bebişi..
Tüpleri bağlamayı unutmayın dedim...
Güldü korkma dedi bağladım...
Bebeği gördüm sesi çıkmadı ilk etapta
Noldu dedim öldü mü?
İlahi Ayşe can dedi doktorum
Başkası sorsa neyse bu 3. bebeğin dedi
Güldü.....
Hemen kendime geldim...
Korkma sakın...
Rahat ol...
bende azıckk heyecan yapmıştım gerçi..
Bana ilk mi diyorlardı
Yok 3 diyordum...
Eeeeeeee diyorlardı...
Bende her defasında ilkmiş gibi hissediyorum ya noluyor size demiştim
Gülmüşlerdi...
Genel anestezi de ben sarhoş gibi olmuştum...
Tüm ameliyathane boyunca
Öneüme gelene
Heyyyyyyyyyyyyyyy
Ben var ya ben
Eşimi çok seviyorummmmmmmmm
Diye nara attım...
Her doktor ve hemşire beni tanıyordu
O kadar rezil oldum genel anestezide
eminim sizler daha önceden birbirinizi tanıdığınız için birbirinize destek olacak şekilde yazılar yazıyorsunuz.ama benim kötü bir niyetim yok iken olayı ne hale getirdiniz.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin benim gibi olmazsınız inşallah.bu konuda burada kapansın arkadaşlar.burada paylaşım yapmakta çok yanlış yaptığımın farkına vardım.o soruda amacım sezeryan yapmış olanların iyi ya da kötü deneyimlerini öğrenmekti.benim için iyi ya da kötü bir deneyim paylaşacak olan insanların yazılarını okumak istemiştim sadece .benim hayatımda iyi deneyimler kadar kötü olanlar da önemli,bu beni korkutmaz hatta daha güçlü olurum yaşayacağım olaylar karşısında ,ama hatalıyım ki herkesi kendim gibi iyi ya da kötü deneyimlere açık zannettim.
Kizlar benim gibi surekli acikan ve aciktiginda mide bulantisina donen arkadaslar varmi veya bu durumu dr una danisan hikmetini ogrenen varmi? Agzimin tadida hic yok yani birde bulanti olunca halsizlikte oluyor. Artik iyi beslenmek lazim ama ramazan diye oruclulara karsi yemekte olmuyor istiyorumki biri onume getirsin hemen yiyeyim ugrasmayayim cok sık acikinca yemekten sıkılıyorum
Ayseutku arkadaş sezeryan sormuşsun. ben geriden takip ederken buldum bak bir yaşanmışlık sana..
ayseutku kimse kimseyi tanımıyor topikte ben de yeniyim.
senin için bir yasanmıslık bulup ekledim umarım okursun
bblau bütün gün sabırsızlıkla bekledim seni
ama şimdi çıkmam gerek akşam yine gelmeye çalışcam belki gelmiş olursun o zmana kadar
sen bence gerçekten olayı çok çarpıttın...çocuk değiliz burda tiyatro yapalım millete, birbirimizi tanıdığımız halde tanımıyormuş gibi davranalım...
sanada rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimiz bir avazda kurtulalım, umarım ilk doğumunda yaşadığın talihsizliği bir daha yaşama...
ama şunuda unutma anlatılan kötü tecrübeler seni güçlendirebilir ama herkesin yapısı bir değil..bencilce davranmamak için burdayız..biz bir aile gibi olmaya çalıştık bu topikte, ki senin bizim tanıştığımızı düşünmüş olmanda bana hissettirdiki biz bunu başarmışız...biz demekki çok samimi olmayı başarmışız helal olsun bize kızlar...
Evet kızlarrrrr,
Simdi cekilmis bir fotomuzu sizlerle paylasıyoruz minik yavrumla =)
Eki Görüntüle 245917
teşekkürler arkadaşım senin gibi insanları görmek beni çok mutlu etti.paylaşımın için çok teşekkür ederim.iyi veya kötü hiç farketmez yeter ki yaşanmış olan herşey benim için önemlidir.
kızlar bişey sorucam..
yeni doğum yaptığımızda eve gelince belli bir süre yanımızda kalacak olan kişi kayınvalidemi annemizimi olmalı??ben anneme söyledim,ben ilk seni isterim dedim,annemin yanında daha rahat hissederim kendimi,bişey isterken yada nazımı annemiz çeker gibime geliyo.benim kayın validem uzakta olduğu ve senede 1-2 kere görüştüğümüz için çekinirim sanki ondan!annemde benimle aynı şehirde değil ama kayınvalidemlerden daha yakın mesafede..
annemde diyorki en fazla 15-20 gün kalırım,gider arada yine gelirimdiyo..ben 40 ım çıkana kadar kalsın istiyorum,offff yaaa..
sizlerin nasıl olacak,yanınızda kim kalacak?yada hem kayınvalide hem annemi kalır??ikisi kalırsada zor olur?ben hep annemden bişey isterim ,kayınvalide alınır vs..şimdiden düşünmeye başladım ben!!:26:
benim yanımda ikiside kalacak evim 250 metrekare çok geniş. kalacak yer yok diye hayıflanamazlar.bu sebeple ikisi de gelecek. şimdiden yarış yapıyorlar .)))
canım bebeğin kaç haftalık hoşgeldin sende benim gibi.benim oğlum olacak inşallah. ilk bebeğim. 16 haftalık hamileyim.
Buyuk ihtimalle 11-12 gibi gelir. Cunku doktora gittigi zamanlarda hep o saatlerrde geliyordu hatırladıgım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?