2012 Şubat Anneleri

Canım ben de senin gibiyim. Surekli acıkıyorum disime gore bisey bulmayınca da canım istemiyor yemiyorum yemek.
Zaten ramazan girdiginden beri dedigin gibi adam akıllı yemek yemiyorum herkes aksam geldiginde sofraya oturup birlikte yiyoruz.
Acıktıgım zaman benim de midem bulanıyor kusmak istiyorum bos kusuyorum hep.
O yuzden ac kalmamak icin gun icinde surekli meyve yiyorum ben sana da tavsşye ederim.

oyy yerim o kuzuyu, hadi annesiii hayırlı haberlerle gel bize....

Ben de yiycem az kaldı, bazen boyle icimin yagları eriyor opesim sarılasın geliyor ona.
İnsallah bu sefer gosterir kendisini ve doktor da soyler de icimdeki meragım gecer ve babasıyla biseyler almaya baslarız
Hele bir de erkek olursa babası yere goge sıgdıramaz valla

Bu arada doğumlardan konusmuSunuz benim iki kızkardeşim normal dogum yaptı ve süper rahat doğurdular. Ben mecburi sezeryan oldum makatina gelişti maşallah ikiside çok rahatti. Bunuda mecburen sezeryan olucam ins rahat olur yine. Hersey İnsanın rahat olması ve dogum doktorunun manende destek olması bence

Ayseutku arkadaş sezeryan sormuşsun. ben geriden takip ederken buldum bak bir yaşanmışlık sana..

ayseutku kimse kimseyi tanımıyor topikte ben de yeniyim.
senin için bir yasanmıslık bulup ekledim umarım okursun

evet arkadaşım bendede aynı sorular var agzımın tatı yok o daha çok migdemi bulandırıyo sürekli nane şekeri yiyorum sende dene belki iyi gelir

teşekkürler arkadaşım senin gibi insanları görmek beni çok mutlu etti.paylaşımın için çok teşekkür ederim.iyi veya kötü hiç farketmez yeter ki yaşanmış olan herşey benim için önemlidir.

bblau bütün gün sabırsızlıkla bekledim seni
ama şimdi çıkmam gerek akşam yine gelmeye çalışcam belki gelmiş olursun o zmana kadar

bence de helal olsun size ama sizden farklı düşünen ve sizden farklı bakış açısı olan insanlara karşı daha hoşgörülü olmayı başarabilirseniz bence bu daha büyük bir başarı olur sizin için.umarım benim yaşadıklarımı sizler yaşamazsınız ve rahat doğumlar yaparsınız inşallah.

kızlar bişey sorucam..
yeni doğum yaptığımızda eve gelince belli bir süre yanımızda kalacak olan kişi kayınvalidemi annemizimi olmalı??ben anneme söyledim,ben ilk seni isterim dedim,annemin yanında daha rahat hissederim kendimi,bişey isterken yada nazımı annemiz çeker gibime geliyo.benim kayın validem uzakta olduğu ve senede 1-2 kere görüştüğümüz için çekinirim sanki ondan!annemde benimle aynı şehirde değil ama kayınvalidemlerden daha yakın mesafede..
annemde diyorki en fazla 15-20 gün kalırım,gider arada yine gelirimdiyo..ben 40 ım çıkana kadar kalsın istiyorum,offff yaaa..
sizlerin nasıl olacak,yanınızda kim kalacak?yada hem kayınvalide hem annemi kalır??ikisi kalırsada zor olur?ben hep annemden bişey isterim ,kayınvalide alınır vs..şimdiden düşünmeye başladım ben!!:26:

Son düzenleme:

canım bebeğin kaç haftalık hoşgeldin sende benim gibi.benim oğlum olacak inşallah. ilk bebeğim. 16 haftalık hamileyim.

benim yanımda ikiside kalacak evim 250 metrekare çok geniş. kalacak yer yok diye hayıflanamazlar.bu sebeple ikisi de gelecek. şimdiden yarış yapıyorlar .)))

benim yanımda ikiside kalacak evim 250 metrekare çok geniş. kalacak yer yok diye hayıflanamazlar.bu sebeple ikisi de gelecek. şimdiden yarış yapıyorlar .)))

evinini geniş olmasıda avantaj ,benim 3-1 hem kalıcak yer açısınıdan sorun olur hemde dedğim gibi kayınvalide belki anneyle kız arasına girmek istemez,alınır,kırılır vs...

canım bebeğin kaç haftalık hoşgeldin sende benim gibi.benim oğlum olacak inşallah. ilk bebeğim. 16 haftalık hamileyim.

sende hoşgeldindin canım benim 2.hamileliğim 10 yaşında bir oğlum var.şu an 13 haftalık hamileyim.bebeğimin büyük ihtimalle kız olacağını söyledi doktor ama 2 hafta beklersek kesin sonucu öğreniriz heralde.senin de bebeğin hayırlı olsun inşallah.allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…