2012 Şubat Anneleri

Sagol canım Allah razı olsun.. O kadar mutluyum ki ögrendigime anlatamam cok heycanlıyım icimde pipili bir erkek yatıyormus meger

Talip olmaz mıyımmmm benim oglum zayıflatır onu ilerde

hahahaaa çok komiksiniz ne demişler bir kızı bin kisi ister bir kişi alır
bbblau bence sen kızını iyi besle ağırlığınca altın iste dermişim

Kız zaten göbüşlü, ağırlığınca altın istersem turnayı bu kez vururum işte

Hayır bblau kızı olacagını soylediginde ilk ben istedim cinsiyeti belli olmadan daha bizimkinin o benimdirrrr
Sagol canım seninkine arkadas geliyor iste

O kızı once ben istedim anasından benimdirrrrrr

Herkese olur deyip, topiği birbirine mi katsam

ALLAH uzun ömür versin analı babalı büyüsün inşallah daha önce cinsiyetiyle ilgili doktorun bişey dememişmiydi acaba mmerak ettim

hoşgeldin... gözün aydın tatlım bak ne kadar seviliyosun herkes seni bekliyordu bblau 'nun kızına talip çok ...

ALLAH uzun ömür versin analı babalı büyüsün inşallah daha önce cinsiyetiyle ilgili doktorun bişey dememişmiydi acaba mmerak ettim

14+2 de bir doktora gittim soylemiyoruz 16. haftadan once dedi
14+4 de bugun gittigim doktora gittim orda da gostermedi benim yaramaz oglum kendisini =)
Bugune kısmetmis demekki..

ben bilmem valla. eşimi aradım dedım "bey bizim topıkte bizim prensin tombiş yavuklusuna goz koyanlar varmış... valla bılırsın bey kız evı naz evı bızım gelının anası da bıraz agırdan satıyor kendını herkese boncuk dagıtıyor "dedım.

bizim bey; yapma ya gelsinler bi tanışalım" dedi. bey dedım" bız gıtmeyecek mıyız, usuldür .". ha ha hayttttt pırlanta gibi damatları olacak daha ne ıstıyorlar elbette onlar gelecek" dedi...

Bööööle devam et sen, elinden kaçırcan sonunda

Anneeeeaaaaaammmmm bu kayınpederle biz pek anlaşamayacak gibiyik. Ben bu yavruşu nelerle taşıyorum ayol, şeker desen var, tansiyon desen var, kolumda holterle geziyorum huleyn.
İç güveysi istemediğime dua etsin beyiniz efem

Kızlar doktor idrar tahlili yaptırdı. Sonuclar iyi dedi
Bel agrım icin alttan da bi bakalım dedi bi sorun var mı diye. Baktı iliskiye girmeyin esinle, girerseniz de prezervatif kullanın dedi :S
Neden diye soramadım hemen odadan cıktı doktor annemler vardı :26: Acaba niye oyle dedi ki

ha ha hayttt güleyim bari.. oğlumu yanına alacakmış... biz gelini bizim yanımıza alacğudukkk zatisi. ev işlerini falan yapardı diye düşünmüştük. olmaz anacım olmaz.

şaka bi yana o tombiş göbeğini yerim kız ben o'nun. kurban olduklarım doğsa da bu sefer de 2012 şubatta doğum yapan anneler başlığında bebeklerimizin yetiştirilmesine tanık olsak. fotolar koysak falan. gelsin o gunler artık...

Hadi ya :26:Acaba prezervatifsiz mikrop mu bulaşıyor bebeğe? Ama bel ağrısıyla alakası nedir ki acaba:26:

Hadi ya :26:Acaba prezervatifsiz mikrop mu bulaşıyor bebeğe? Ama bel ağrısıyla alakası nedir ki acaba:26:

Ya internetten baktıgıma gore zaten prezervatif kullanın hamilelikte diyor doktorlar.
Bebek asagıya dogru falan olsa onunla da iliskiye girin demezdi herhalde dimi? Dusuk tehlikesi falan olsa yani..
Bel agrısı icin de vitamin verdi magnezyumu gunde 2 defa icebilirisn dedi. Kan ilacın var mı dedi yok dedim ama demir ilacım var dedim o zaten kan ilacı oluyormus rezil oldum :78:

Bak bunu bilmiyordum ben :26üşük tehlikesi olsa söylerdi bil diye, hem düşük zamanını atlattın canım sanmıyorum o sebepten dediğini.

tebrik ederimm canımmmmmm Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşunuuuu
ben daha öncede duyuştum devlette söylemiyolar cinsiyeti diye demek her yerde aynı çook enteresan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…