2012 Şubat Anneleri

Hadi ya :26:Acaba prezervatifsiz mikrop mu bulaşıyor bebeğe? Ama bel ağrısıyla alakası nedir ki acaba:26:

Prezervatif olayını ben de bir yerden duydum yada okudum ama nerden. Sanırım enfeksiyon filan bulaşmasın diye.
Bir de içeri boşalma olmamasını yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
İdrar tahlili benden de istedi dün, bir de hemogram istedi tekrar.
Sanırım bende idrar tahlili istemesinin sebebi, tansiyonumun yüksek olması. İdrarda protein atımı var mı diye bakacaktır diye düşünmüştüm.

ha ha hayttt güleyim bari.. oğlumu yanına alacakmış... biz gelini bizim yanımıza alacğudukkk zatisi. ev işlerini falan yapardı diye düşünmüştük. olmaz anacım olmaz.

Zinhar olmaz anacım, külkedisi mi doğuriciiimmmmm ben size

Artık yarıladık Allahın izniyle canım ya. Allah o günleri de nasip etsin hepimize inşallah da göbüşleri, pipişleri, yumuk elleri de tartışalım böyle

bunu doğuma yakın zaman söylüyorlar çünkü çocuk baya aşşağıda oluyor ve rahim ağzı azar azar açılmaya başlıyor dolayısıyla spermler çocuğa geliyor gerçe bunun hiç bir zararı olmuyor
ama niye böyle bişe demiş doktorun anlamadım istersen ara telefonla sor siz hemen çıktınız soramadım aklıma takıldı de
gerçe bişe diyeyimmi çok kadın tanıyorum prezervatifi korunma amaçlı değilde hijyen bakımından kullanan affedersin kocasının cinsel organından iğrenen içime değmesin diyen bana çok saçma geliyor

tebrik ederimm canımmmmmm Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşunuuuu
ben daha öncede duyuştum devlette söylemiyolar cinsiyeti diye demek her yerde aynı çook enteresan ya

Sagol canım Allah razı olsun iyi dileklerin icin..

Keske gitmez olaydım devlete valla sigortam bitmisti hem 15 tl muayene ucreti 10 tl de usg ucreti aldılar bos yere 25 oraya verdim.
10 daha koyup keske ozele gitseydim deidm kendi kendime.

kızlar ilişki konusu açılmışken
utanarak ve sıkılarak soruyorum
benim gibi ilşiki esnasında yanma hisseden varmı aranızda???

ilişki sırasında değildi ertesi günü oldu bende yanma ve kaşıntı bepanthen sürdüm 2 gün falan sürdü geçti sonra fazlada rahatsız edici değildi
olabilir normal herhalde

yuh artıkk ya hem resim vermiyo hemde usg ücreti olarak ekstra para alıyo nasl devlet bu ya nasıllll
sonra niye devlete gidilmiyo diyolar işte bu yüzden ya hem ilgi sıfır hem de ekstra para vay arkadaş yaaa ne saçma ya

kafayı mı yemiş o kadınlar? niye evlenmişler? handi evlendıler nasıl çocuk yapıyormuş bunlar? teee allam ya akıl fıkır...

Aynen bende de yattıgım yerden yaslandıgım yerden kalkamıyorum.
Doktor magnezyumu gunde 2 defaya cıkarttı bir de vitamin verdi

dünyam80 canım bel ağrısından bahsetmişsin
seninde mi ağrın var
bende çoook fazla bel ağrısı var :26:

Bel ağrısı bende de var. benim bebeğin eşi öndeymiş biraz, ona bağlıyorum ama saçmalıyor da olabilirim

Tebrık ederım canım.
Rabbım analı babalı - saglıkla buyumesını ve hayırlı bır evlat olmasını nasıp etsın.

Bu kadar cok cınsıyet ogrenen olunca aranızda esımı aradım bende, ılla bızde gıdelım dıye.
ıkna edemedım, bekle bıraz daha dıyor bana.
Gecen gun o gaza gelmıstı bugun ben...
Dıye dıye herhalde 9 ayı tamamlarız.

Dunyacıgım, senın hscg ne cıkmıstı?

kafayı mı yemiş o kadınlar? niye evlenmişler? handi evlendıler nasıl çocuk yapıyormuş bunlar? teee allam ya akıl fıkır...

bende anlamıyorum yani kendilerini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyorlar galiba kocan sonuçta herşeyini paylaştığın herkesten daha yakın olduğun insan

Kızlar ben şimdi çıkıyorum, gideyim söksünler şu zımbırtıyı bakalım...Sonuçlarımı da doktora göstereyim, gelince yazarım kızlar...

bende anlamıyorum yani kendilerini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyorlar galiba kocan sonuçta herşeyini paylaştığın herkesten daha yakın olduğun insan

yani koca bu başka bişeye benzemıyor ki. ha evliliğin elbet etik kuralları oluyor olmuyor değıl. nasıl adamlar yanımızda gaz çıkartmıyorsa bizde yanlarında agda yapmıyoruz mısal. ama senın anlattıgın bambaşka bi boyut. ne dıyım şekerim ya iyi geceden çamaşırsuyuna bastırmıyor herifi...

evet kızlar doktor kağan kocatepenin bi açıklamasını okudum sizinle paylaşayım
dediğim gibi doğum yakınlaştığı anlarda spermin vajinaya boşalmaması öneriliyor

Orgazm, hangi durumlarda doğum sancısını başlatabilir? Böyle bir durumda ne yapmak gerekir?

Orgazm rahimde kısa süreli kasılmalara neden olabilmektedir. Miyadına ulaşmamış bir rahimde bu kasılmaların doğum sancısına ulaşma olasılığı düşük. Öte yandan erkek orgazmıyla birlikte vajinaya boşalan meninin içinde bulunan prostaglandin adlı maddeler rahimğzının olgunlaşmasına ve kasılmalara duyarlı hale gelmesine neden olabilmektedir. Bu iki faktör miyadına gelmiş bir gebelikte beraberce etki ederek zaten yakında başlayacak olan doğumu tetikleyebilir ve çoğu durumda da öyle olmaktadır. Bizim cinsel yaşamı bazı durumlarda kısıtlamamızın nedeni işte bu. Çoğul gebelik taşıyan, erken doğum riski yüksek olan, kanaması olan, suyu gelmiş olan anne adaylarında bu iki mekanizma (kadın orgazmının rahimde kasılma yaratması ve erkek orgazmıyla birlikte meniden vajinaya geçen prostaglandin maddeleri) doğum eyleminin başlamasına neden olabilmektedir.

aslında doğumu birazcık öne almak için hiçte fena değil mesela 29 şubata denk gelenler :97::97:

Sonunnndaaaa..
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah tatlım...
Hayırlı uğurlu olsun...

oğluşun hayırlı olsun...allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…