- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.601
Hadi ya :26:Acaba prezervatifsiz mikrop mu bulaşıyor bebeğe? Ama bel ağrısıyla alakası nedir ki acaba:26:
ha ha hayttt güleyim bari.. oğlumu yanına alacakmış... biz gelini bizim yanımıza alacğudukkk zatisi. ev işlerini falan yapardı diye düşünmüştük. olmaz anacım olmaz.
şaka bi yana o tombiş göbeğini yerim kız ben o'nun. kurban olduklarım doğsa da bu sefer de 2012 şubatta doğum yapan anneler başlığında bebeklerimizin yetiştirilmesine tanık olsak. fotolar koysak falan. gelsin o gunler artık...
Kızlar doktor idrar tahlili yaptırdı. Sonuclar iyi dedi
Bel agrım icin alttan da bi bakalım dedi bi sorun var mı diye. Baktı iliskiye girmeyin esinle, girerseniz de prezervatif kullanın dedi :S
Neden diye soramadım hemen odadan cıktı doktor annemler vardı :26: Acaba niye oyle dedi ki
tebrik ederimm canımmmmmm Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşunuuuu
ben daha öncede duyuştum devlette söylemiyolar cinsiyeti diye demek her yerde aynı çook enteresan ya
alla alla mikrop falan mı kaptın acaba? dikkat edin bari ilişkiye falan girmeyin bu ara.
kızlar ilişki konusu açılmışken
utanarak ve sıkılarak soruyorum
benim gibi ilşiki esnasında yanma hisseden varmı aranızda???
dünyam80 canım bel ağrısından bahsetmişsin
seninde mi ağrın var
bende çoook fazla bel ağrısı var :26:
Sagol canım Allah razı olsun iyi dileklerin icin..
Keske gitmez olaydım devlete valla sigortam bitmisti hem 15 tl muayene ucreti 10 tl de usg ucreti aldılar bos yere 25 oraya verdim.
10 daha koyup keske ozele gitseydim deidm kendi kendime.
bunu doğuma yakın zaman söylüyorlar çünkü çocuk baya aşşağıda oluyor ve rahim ağzı azar azar açılmaya başlıyor dolayısıyla spermler çocuğa geliyor gerçe bunun hiç bir zararı olmuyor
ama niye böyle bişe demiş doktorun anlamadım istersen ara telefonla sor siz hemen çıktınız soramadım aklıma takıldı de
gerçe bişe diyeyimmi çok kadın tanıyorum prezervatifi korunma amaçlı değilde hijyen bakımından kullanan affedersin kocasının cinsel organından iğrenen içime değmesin diyen bana çok saçma geliyor
Aynen bende de yattıgım yerden yaslandıgım yerden kalkamıyorum.
Doktor magnezyumu gunde 2 defaya cıkarttı bir de vitamin verdi
dünyam80 canım bel ağrısından bahsetmişsin
seninde mi ağrın var
bende çoook fazla bel ağrısı var :26:
Aynen bende de yattıgım yerden yaslandıgım yerden kalkamıyorum.
Doktor magnezyumu gunde 2 defaya cıkarttı bir de vitamin verdi
Biz geldik kızlar
Devlete gittim, gitmez olaydımCinsiyet soylemiyoruz dedi. Usg de bebegi de gostermedi resim de vermedi salak adam!
Sinirlendim o sinirle esimi aradım ve ben özele gidiyorum dedim
Gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oglum oluyor teyzeleriiiiiiiiii =)
180 gr geldi agırlıgı 17+2 haftalık cıktı usg de. Cok mutluyum, esim de oyle =)
Allah'ın emriyle kızına talibiz bblau
Bel ağrısı bende de var. benim bebeğin eşi öndeymiş biraz, ona bağlıyorum ama saçmalıyor da olabilirim
kafayı mı yemiş o kadınlar? niye evlenmişler? handi evlendıler nasıl çocuk yapıyormuş bunlar? teee allam ya akıl fıkır...
bende anlamıyorum yani kendilerini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyorlar galiba kocan sonuçta herşeyini paylaştığın herkesten daha yakın olduğun insan
Biz geldik kızlar
Devlete gittim, gitmez olaydımCinsiyet soylemiyoruz dedi. Usg de bebegi de gostermedi resim de vermedi salak adam!
Biz geldik kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?