- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.721
bende medical parkta İlyas Beye gidioumm..bana anaklinikte öyküydü galiba onu önermişlerdi ama çok kalabalıktı gün almak baya zordu ondan tercih etmedim...valla müsait olursan bigün grüşelimm..
valla kıslar ben nisan 2012 hayırlısıyla tabiii anne adayıyım...burda ne işin var demesseniz aranıza katılıveriiim
aradım taradım sohbeti ,bilgisi ve aktif en hos gelen bir topik siniz...
ben bugun itibariyle 7+2 yimmm sizin çömezinizsayılırım herhalde
benim bu 3,gebeliğim 2011 yılı ıcınde en son kayıptan sonra arastırmalar yapıldı kan pıhtısı cıktı ve hergun iğne yapıorum karından...simdilik yolunda gidio gozukuoyr ama ödümüz patlıyorr bii prob.cıkacak dıe..
arkadaşlar çatlakları önlemek amacıyla kullandığınız bi şeyler var mı??ne kadar erken başlarsak o kadar çok önlem alırız....
Oksurdum ama gecmedı
Gegırme ısını de beceremem kı.
Tam anlatamıyorum ama bu her ne ıse su an canımı yakıyor.
Kemıklerımı sıkıyorlar sankı
İnşallah canım, bir iki ay sonra beraber bebiş alışverişine bile çıkabiliriz
kızlar mail adresime gelen haftalık bültene göre 17. haftanın içindeki bebişlerin vücut yağları oluşmaya başlıyormuş, yani o çubuk kraker gibi kol ve bacakların yerini ısırılası butlar alacakmışveeeeee minik kuzular artık sesleri duyabiliyorlarmışşşşşşş. hatta köpek havlaması, kapı zili gibi sesler onları ürkütüp yerlerinden zıplatabiliyormuş. kıyamam ben kuzucuuuuma ya... bundan sonra zile basan eller itinayla kırılır, sokakta havlayan köpeklerin kafaları koparılır oyh sahiden büyüyolar mu ne?
bazen stresten psikolojik olarakta yapabilio sonuçta wucüt gerilio büyüyoo takmamaya çalış kafana ben ilk 2 ayı çok zor atlattımm.gebeliğimden önce antisepresan alıoudum gebelik olunca bırakmak zorunda kaldım...heryerim ağrıo felan gibiydi...allahtan daha iiyim..
Oksurdum ama gecmedı
Gegırme ısını de beceremem kı.
Tam anlatamıyorum ama bu her ne ıse su an canımı yakıyor.
Kemıklerımı sıkıyorlar sankı
ne işin vardı izmitte acaba? ne güzel şimdi alış veriş yapardık
kızlar mail adresime gelen haftalık bültene göre 17. haftanın içindeki bebişlerin vücut yağları oluşmaya başlıyormuş, yani o çubuk kraker gibi kol ve bacakların yerini ısırılası butlar alacakmışveeeeee minik kuzular artık sesleri duyabiliyorlarmışşşşşşş. hatta köpek havlaması, kapı zili gibi sesler onları ürkütüp yerlerinden zıplatabiliyormuş. kıyamam ben kuzucuuuuma ya... bundan sonra zile basan eller itinayla kırılır, sokakta havlayan köpeklerin kafaları koparılır oyh sahiden büyüyolar mu ne?
Tesekkur ederım, ılgılı yorumların ıcın.
Bıraz ovdum, agrı azaldı sankı.
Rabbım senın de yardımcın olsun.
ınsallah her gecen gun daha ıyı olur ve melegının de ıyı oldugunu ogrenırsın.
aaa!! ilk defa duydum..erken tahmin yapmanın güzel bir yolu..yüksek olması mı erkek olacağını gösteriyor...
hoşgeldin..
inşallah bu hamileliğin sağlıkla ve güzel geçer
canım ben chicco mamma donna çatlak önleyici kremini kullanıyorum
ne işin vardı izmitte acaba? ne güzel şimdi alış veriş yapardık
ben ankaradayım hacer nerede oturuyosun acaba
illk hamileliği öğrendiğin beta hcg mi bakılıoo...çünkü benim ondan aşka hiç ölçüm yapılmadı..bide nasıl oluoo merak ettim şimdi...ben bayramdan sonra öğrenicem cinsiyetini çünkü sabırsızlanıoumm
benimde değerim 50 nin üstüydü.79 du sanırım.ve oğlum oluyor kısmetse.
ben bugün de doktora gittim.geçen hafta karın ağrısı için gittiğim başka bi doktor,tansiyonum yüksek çıkınca bugünde kontrole çağırmıştı,bahaneyle ultrasondada girdim.yine erkek dedi.tansiyon bugün normal değerlerdeydi allahtan..
oldugu soyleniyor canım cogu kisinin de cıkıyor, fakat benim degerim 102 idi ve oglum oluyor. Bende tutmadı yani..
benimde değerim 50 nin üstüydü.79 du sanırım.ve oğlum oluyor kısmetse.
ben bugün de doktora gittim.geçen hafta karın ağrısı için gittiğim başka bi doktor,tansiyonum yüksek çıkınca bugünde kontrole çağırmıştı,bahaneyle ultrasondada girdim.yine erkek dedi.tansiyon bugün normal değerlerdeydi allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?