2012 Şubat Anneleri

canım bana doktorum dedi ki
havuza girmek kesinlikel yasak marmara denizine de girme dedi
aslında denize girmek iyi bile dedi sabah gir hiç çıkma istersen dedi
ama denizin temiz olmasından emin olmak lazım dedi enfeksiyon kapmamak önemli dedi

ben denize 1 hafta girdim. iyi geldi deniz. havuza da giriyorum. yalnız güneşlenmiyorum sürekli gölgede duruyorum ve girip çıktıktan sonra da güneşlenmiyorum hemen eve gidip duş alıyorum. ıslak mayo veya bikini ile durma demişti bana doktorum.

bende o şekilde düşünmüştüm hep bugün relax bi doktor amcaya denk geldik demekki.zaten cok rahattı adam siz hasta değilsiniz gebesiniz deyince sahiden mi derken buldum kendimi.o halde havuza girmiyor denizin tuzunu cıkartıyorum

kendi evimde kapıları kitlemek zorunda değilim tabi ama görümcennde kaynanın da huyunu biliyosun
ne olur ne olmaz şu kapıyı kitleyimde işimizi sağlama alalım ..
die dedim

kendi evimde kapıları kitlemek zorunda değilim tabi ama görümcennde kaynanın da huyunu biliyosun
ne olur ne olmaz şu kapıyı kitleyimde işimizi sağlama alalım ..
die dedim

Gerek kalmadı zaten, doktor iliskiye girmeyin, girerseniz de kondom kullanın dedi ve sanırım esim de kondom kullanma taraftarı degil.
Benim icin bir sıkıntı yok onu dusunuyorum ben

Olsun illa ilişkiye girmeye gerek yok, sevüşürkene de gelebilir , sen tedbiri elden bırakma.

Yok, esimden uzak durmam, kardes kardes uyumamız lazım.
Yoksa sonu kotu bitiyor hep :78: Ama tabiki dediginiz gibi tedbirimi alırım ama ramazandan beri bir sıkıntımız yok
Zaten kaynanam 5 de ise gidiyor kocam da bana kalıyorrrrrr

Benim annem de dünyanın alışverişini yapmış, bayramda gidince göreceğim.
Zevklerimiz kesinlikle hiç örtüşmez.:26:
Neyle karşılaşacağımı çok merak ediyorum.
Cidden de değiştirilecek gibi değil, çok ciddi miktarlarda alışveriş etmiş.
Ben bişey demiyorum artık, ilk torunudur heves etmiş.
Babam vefat edince teselliyi bebeğimde buldu...

kızlar bişi sorucam size ,
ben şu anda 15+6'yım ama ultrason çıktısında neden 16+4 yazıyor?
cahilliğimi bağışlayın lütfen

Bebeğinin gelişimi hızlıdır tatlım.
Yada 28 günden kısa sürede adet görüyordun...

Ayyyyyyyyy! Gökçeye söyleyelim ağzında terlikle delik açsın senin kaynananın.Tam sopalıkmış.
Gerçi ben tüm evliliğim boyunca kayınvalidenin evinde bir gece kalmak zorunda kaldım. Eşimle bize verdiği odaya sabahleyin hörrrrrrşşşşşşşş diye dalmıştı
Bilerek yaptığına eminim ama ben Aynı gün bir kez de ben giyinirken daldı aynı fütursuzlukla.
Ben de müsade edersen donumu değiştircektim demiştim

Ben 16+6da öğrendim valla

kızlar bende dr antalyaya gidebilirmiyim dedim gidebilirsin dedi
ist-antalya uzak biliyorsunuz

bu arada kustum şimdi :26:

Yolculuk yapabilir miyiz artık? Bayramda Bursa'ya gitmek istiyorum, acaba bir sorun oluşturur mu? Hamilelere uzun yol serbest mi acaba?

Ben 11 haftalıkken İzmire/Aydına gittim. Giderken Erdek,Ayvalık,İzmir,Çeşme,Kuşadası şeklinde birer gece dinlene dinlene gitmiştik koymamıştı.
Dönüşte İzmirden direkt İstanbula geldik. Ayaklarım şişti, yol boyu bulantıdan hep yattım gözümü açamadım.
Gelince de 2 gün hasta yattım

İlkinden birinin mevlütünde vermişlerdi bana.Yakından çok da sevimli değil ama....Diğerleri güzelmiş.

sat:16+2 ultrason:17+4... hissediyorum diyenler varya gaza gelip eve gıdınce malak gibi yatıyorum elim karnımda sessiz bi ortam yaratıyorum ama tık yok...

Yemek yedikten sonra sol tarafına yat biraz. Hareket degil de pıtpıt larını hissedersin ya da boyle seyirme gibi.
Bende bazen dalgalanma gibi birsey oluyor. Daha onceden olmuyordu bebege yoruyorum ben de =)

sat:16+2 ultrason:17+4... hissediyorum diyenler varya gaza gelip eve gıdınce malak gibi yatıyorum elim karnımda sessiz bi ortam yaratıyorum ama tık yok...

o zamn bana daha çooook var desene benim de yarın 15 haftalık olcak
doktr bana hiç demiyo ama ilerdemi geridemi diee niyekii gidince soruyum
bana kaç grm oldğunuda demedi
nerdeyse hepiniz biliyosunuz...

o zamn bana daha çooook var desene benim de yarın 15 haftalık olcak
doktr bana hiç demiyo ama ilerdemi geridemi diee niyekii gidince soruyum
bana kaç grm oldğunuda demedi
nerdeyse hepiniz biliyosunuz...

Hemen geri geldim yalnız
Bana da söylemiyor, usg çıktısında yazıyor….
Bana da bi cd vermedi ama ya doktor ultrason görüntülerinden filan. Ona özeniyorum ben de
Dün kalp usg çektirdim ya, onun cd.sini verdiler çok lazımmış gibi

Son düzenleme:
Yolculuk yapabilir miyiz artık? Bayramda Bursa'ya gitmek istiyorum, acaba bir sorun oluşturur mu? Hamilelere uzun yol serbest mi acaba?

Benim sordugum doktorlar 3 aydan sonra yolculuk yapabilirsin demisti. Benim butun tatilim yolculukla gecti, once ucak sonra da arabayla sehirlerarasi yollar, tuvalet ve yurume ihtiyaciyla dura dura gitmeye calistik ama heryerin tuvaletine de girilmiyor ki kardesim, hele bazi yollar cok fena sarsiyor, bir de emniyet kemeri rahatsizlik vermeye basladi. Karindan degil de dizlerden gecirebilirsin kemeri, ise yariyor.
Herseye ragmen iyi atlattim ben yorulmadim cok uyudum yedim ictim iyi gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…