2012 Şubat Anneleri

allah şifa versin tatlım.

kızlar benim göbüşüm bayagı çı çok garip geliyor ilk oldugu için galiba durup durup bakıyorum:) bu arada 16.. haftaya girdim çok şükür rabbim 4. ay bitiyorrrr

gün içinde çok mu yiyoruz acaba.....ben su içmekten artık bıktım o kadar çok susuyorum ki anlatamam...gece içim yanarak uyanıyorum hem de 2-3 kez.

benimde genelde akşama doğru daha belirgin oluyo..sabah daha az..niye acaba?

gaz şişkinlik neden olsun bende akşam olunca 2 ay önde gidiyor gibi hissediyorum sabah nerdeyse hamile değil gibiyim :)

bu arada yürüyüş yada yüzme yapıyorum haftada 2 gün tavsiye ederim rahatlıyorum kabızlıga da iyi geliyor

Yüzme yapıyorum demişsinya canım havuzdamı denizdemi?Havuz mikroplu olduğu için tavsiye etmiyorlar o yüzden gidemedim ben

Kızlar oğlum hareketlendi icerde masallah
Bi meyvesuyu ictim suan hissediyorum onu.
Dun de doktor teyzesi kandırdı meyvesuyuna oğlumu pipisini gosterdi bize

Benimki yerinde sayıyor((((((((

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara'da begendikte nar var. Umarım bulursun

Kızlarrrrr ben geldimmm. Bir erkek annesi daha katıldı aranıza :))))))) doktor % 80 erkek dedi ama. Eşim çok koikti .Doktor işte burası karnı burası gözleri burası ayakları diyor. Eşim atladı hemen peki cinsiyeti ne diye :))) doktor gülümsedi hmmm cinsiyeti % 80 erkek ama kesin bişi söylemiyorum 20 gün sonra 3 lü teste çağırıcam orda belli ıolur dedi... Kızlar kan ilacı ve vitamin verdi ya, değerlerim güzel çıkmıştı halbuki, niye verdiki, gereksiz kilo yaparsa (( Bebeğim 14 cm 86 gr. 14 haftaya göre çok değilmi sizce ??? Ayyyy yavrum paşalar gibi oturuyordu, halbuki gitmeden yarım kutu çikolata yedim ama tek hareket yok doktor bağdaş kurmuş oturuyor dedi babasına çekmiş :)) zaten kocam bana şehzade anası diyor şimdiden, gurur duy kendinle diyor :))))

Hayırlısı olsun canım. Rabbimden gelene razıyız. Eger %80 dediyse pek umitlenmeyin. 20 gun sonra kesin ogrenirsiniz zaten.

hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin erkeklerin sayısı artıyo gitgide

Uykum var ama uyuyamıyorum.. Basım catlıyor, belim agrıyor ve midem bulanıyor..
Napıcagımı bilmiyorum aglıycam sinirdennnn

tebrik ederim canım :)) rüyan çıktı demekki.benim bugün biraz ağrım vardı o yüzden yarın kontrole gidicem.inşallah bende öğrenebilirim cinsiyetni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…