- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.261
bilmiyorum canım yaa,çarpıntım oluyo bugün ara ara!kalbimi boğazımda hissediyorum sanki,o derece yani!tansiyonum ölçüyorum 9.5-10-11 i geçmedi hiç.kansızlık mı başladı dicem ..ayın 3 ünde aylık kontrolümüz vargittiğimde bi kan tahlili yaptırayım diyorum..
senin maşallahın var canım ..hem çocuklarınla ilhgileniyosun,biyandanda yemeğini yapmışsın,nekadar pratiksin...
ben cinsiyetini çok erken öğrenmiştim zaten 11+4 lerde falan değişme ihtimalinide göze alıyorum..benim için hiç farketmez di ama erkek olmasına alışmadım desem yalan olur..
sağol canım..geçti galiba..şimdi iyimmiii...:))allah şifa versin tatlım.
Kızlar oğlum hareketlendi icerde masallah
Bi meyvesuyu ictim suan hissediyorum onu.
Dun de doktor teyzesi kandırdı meyvesuyuna oğlumu pipisini gosterdi bize
kızlar benim göbüşüm bayagı çıçok garip geliyor ilk oldugu için galiba durup durup bakıyorum:) bu arada 16.. haftaya girdim çok şükür rabbim 4. ay bitiyorrrr
benim de sabah uyandığımda bişey yok ama akşam yatarken kocaman bi karnım oluyor.
benimde genelde akşama doğru daha belirgin oluyo..sabah daha az..niye acaba?
Yüzme yapıyorum demişsinya canım havuzdamı denizdemi?Havuz mikroplu olduğu için tavsiye etmiyorlar o yüzden gidemedim bengaz şişkinlik neden olsun bende akşam olunca 2 ay önde gidiyor gibi hissediyorum sabah nerdeyse hamile değil gibiyim :)
bu arada yürüyüş yada yüzme yapıyorum haftada 2 gün tavsiye ederim rahatlıyorum kabızlıga da iyi geliyor
Kızlar oğlum hareketlendi icerde masallah
Bi meyvesuyu ictim suan hissediyorum onu.
Dun de doktor teyzesi kandırdı meyvesuyuna oğlumu pipisini gosterdi bize
Benimki yerinde sayıyor((((((((
merhaba kızlar..annecikler..
foruma kaç saat önce girmiştim ama maşallah yine döktürmüşsünüz,sayfaları okumaya başladım,sonra uykum geldi,önce bilgisayarı uyku moduna aldım,sonrada geçtim karşıki çekyata bende bi güzel uyumuşum..şimdi gidip yemek hazırlıcam,uyurken acıkmışım valla!:))eşimde gelicek ,bide oruçlu..ne yemek yapıcağımıda bilmiyorum,uyduruktan bişeyler yaparım heralde..bugün üzerimde bi ağırlık var zaten..
yine okuyamayacağım galiba sayfaları..hızınıza yetişmek mümkün değil:))
yaa buarada nar mevsiminde değiliz dimi???ben kaç gündür nar istiyorum,ama bulamadım..acaba büyük marketlerde varmıdır ki!(
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankara'da begendikte nar var. Umarım bulursun
Kızlarrrrr ben geldimmm. Bir erkek annesi daha katıldı aranıza :))))))) doktor % 80 erkek dedi ama. Eşim çok koikti .Doktor işte burası karnı burası gözleri burası ayakları diyor. Eşim atladı hemen peki cinsiyeti ne diye :))) doktor gülümsedi hmmm cinsiyeti % 80 erkek ama kesin bişi söylemiyorum 20 gün sonra 3 lü teste çağırıcam orda belli ıolur dedi... Kızlar kan ilacı ve vitamin verdi ya, değerlerim güzel çıkmıştı halbuki, niye verdiki, gereksiz kilo yaparsa(( Bebeğim 14 cm 86 gr. 14 haftaya göre çok değilmi sizce ??? Ayyyy yavrum paşalar gibi oturuyordu, halbuki gitmeden yarım kutu çikolata yedim ama tek hareket yok doktor bağdaş kurmuş oturuyor dedi babasına çekmiş :)) zaten kocam bana şehzade anası diyor şimdiden, gurur duy kendinle diyor :))))
Kızlarrrrr ben geldimmm. Bir erkek annesi daha katıldı aranıza :))))))) doktor % 80 erkek dedi ama. Eşim çok koikti .Doktor işte burası karnı burası gözleri burası ayakları diyor. Eşim atladı hemen peki cinsiyeti ne diye :))) doktor gülümsedi hmmm cinsiyeti % 80 erkek ama kesin bişi söylemiyorum 20 gün sonra 3 lü teste çağırıcam orda belli ıolur dedi... Kızlar kan ilacı ve vitamin verdi ya, değerlerim güzel çıkmıştı halbuki, niye verdiki, gereksiz kilo yaparsa(( Bebeğim 14 cm 86 gr. 14 haftaya göre çok değilmi sizce ??? Ayyyy yavrum paşalar gibi oturuyordu, halbuki gitmeden yarım kutu çikolata yedim ama tek hareket yok doktor bağdaş kurmuş oturuyor dedi babasına çekmiş :)) zaten kocam bana şehzade anası diyor şimdiden, gurur duy kendinle diyor :))))
Hayırlısı olsun canım. Rabbimden gelene razıyız. Eger %80 dediyse pek umitlenmeyin. 20 gun sonra kesin ogrenirsiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?