- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.281
hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin erkeklerin sayısı artıyo gitgide
tebrik ederim canım :)) rüyan çıktı demekki.benim bugün biraz ağrım vardı o yüzden yarın kontrole gidicem.inşallah bende öğrenebilirim cinsiyetni :))
Ayy ama cnm çok kötü bişeymiş bu yaa( ben kıza adapte ettim kendimi bi buruldum erkek deyince bi kesin belli olsada ( yine hiçbişey alamıycam20 güne kadar ((
ben sana demiştim kendini hazırla diye kendimden biliyorum çünkü innsan afallıyor degilmi:))
Evet canım benim rüyam düz çıktı :))) ama tabi kesin değil :)) ay git gitt inşallah öğrenirsin gerçi kesin olmaması kötü ama( cnm karın ağrın mı vardı belmi yoksa ((
kasık ağrım vardı sol taraftaşiddetli değil arada bir oluyor ama yine de insanın aklı takılıyor.sizin oluyormu hiç?
evet cnm ani hareket ettiğimde oluyor ama yavaş hareket etmek lazım .))) ama git tabi tedbr alırsın. benim bel ağrım çok oldu 3-4 gndür doktor minoset içebilirsin bi zararı olmaz dedi
kasık ağrım vardı sol taraftaşiddetli değil arada bir oluyor ama yine de insanın aklı takılıyor.sizin oluyormu hiç?
Normal kasık agrılarının olması. Bazen bende de oluyor. Rahim yavas yavas yukarı tasınıyor artık normal bu agrıları cekmemiz.
Agrın oldugu zaman bir agrı kesici icebilirsin iyi gelir. Minoset icmende bir sakınca yok. Ama eger cok siddetli degilse agrıların,
bir an gelip geciyorsa hemen ilac icmeni tavsiye etmem.
yok canım hap içicek kadar değil ağrım allahtan.benim 8.haftada bir iki damla kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim o yüzden bu kadar takıntılı oldum sanırım.en ufak bişeyde korkuyorum.
Bizim dusuk tehlikelerimiz Allah'ın izniyle bitti canım bu kadar tedirgin olma bence cunku bebege de yansıtırsın bunu.
Kendini rahat bırak ve bebeginin herseye ragmen hala sneinle oldugunu dusun, mutlu ol =)
Kızlar peki size verdimi kan ilacı ve vitamin ????
sağol canım iyi geldi bu saatte:)) peki akıntı olması normal mi?sizlerde de varmı?senin bebiş erkek sanırım:)bakalım bende inşallah yarın öğrenicem
benimki ikili teste gittiğimde folik asiti kesip gyno ferro sanol başladı başka vitamin vermedi
Bu arada şehzaden hayırlı olsun :)
Ben 6. haftadan beri kullanıyorum vitamin ilacı.
Doktorum simdi baska bir vitamin ilacı verdi onu kullanmaya basladım bugun.
Demir ilacı kan ilacı oluyormus dun ogrendim doktorumdan. Bana da vermisti baska bir doktor ben kullanıyorum.
Demir hapı magnezyum ve vitamin ilacı kullanıyorum suan.
Extra olarak bel agrılarım icin de bir ilac verdi agrı kesiciymis sanırım ama ilk defa duydum bu ilacı ben.
Ben 18. haftama girdim cok sukur ama hala devam ediyor akıntılarım. Bazen az, bazen cok geliyor.
Ve doguma kadar da devam ediyormus bu akıntılar cevremden duydugum kadarıyla. Onunla ilgili bir sıkıntın olmasın asla.
Evet erkek melegim dun ogrendik biz de =). Allah hayırlısı hangisiyse onu versin sana da canım..
hmm ben sadece folic asit kullanıyordum. işte şimdi flloic asiti bırakıp vitamin ve kan ilacına başladım. hayır tahlillerim normal çıktı ya ne gerek var diye düşündümde sormadımda orda kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?