2012 Şubat Anneleri

Ay evet dimi doğru söylüyorsun tatlımmm ohh misss gibi balık. özledim valla :)))))))

selamm kızlarr.. bugünn randevuya gittik cocuk o kadar hareketliydii (yedigim pasta ve cikolata ve meyveli yogurrttan kaynaklı heralde) bacagını bile actı.. ama makine o kadar kötüymüş ki ruh gibiydii göremedik. kadın evet su anda actı ama makine kötü oldugundan göremiyoruzz dedi cocugumm yaptıgı saklabanlıklarla kaldı.. hemen cıkısta benim hastanenin 4 boyutlusuna randevu aldık. 1.5 satt sonraya yalvar yakar verdler. bi parca cikolata yedim bu sefer.. adam hiç dürtmedi ve cocuk hiç kıpırdamadı. bacakları kapatmıss sıkı sıkı 20 dk ya uyanırsa diye bekledik salak salak. adamcagızda yarın tekrar gelin dedi para almıcak aradan alıp bizi kontrol etcek .. 2 günlük maliyet 100 tl ve elimizz bombos. bi tek 4 boyutlu resmi var artık... bacakları tombik tombikkk yarına allah kerim artık

Tühh bayağı uğraştırmış bıcırık yaa..Neyse geç olsun güç olmasın canım.
bana da 13. haftada doktorr erkege benziyor dedi.. bugünn 4 boyutlununn doktoruu içime kız dogdu dedi.. gördünüz mü dedim yok sadece his dedi

O zaman erkektir canım:))

Tühh bayağı uğraştırmış bıcırık yaa..Neyse geç olsun güç olmasın canım.

O zaman erkektir canım:))

evettt yarın son deneme.. göstermesse 1 ay sonra artıkkk:97: cocugumm bugün bacagınıı actıı balık gibi yüzme hareketleri yaptıı daha ne yapın.. annesi arastırmadann gittigi içinn eseklik etti. benne bileyim makineninn kötü oldugunu:26:

Neyse sağlık olsun..Ben sanada tahmin yapayım.Şuan et yiyiyorsan kız,eğer etten tiksindiysen,idrarın açık sarıysa erkek..

Neyse sağlık olsun..Ben sanada tahmin yapayım.Şuan et yiyiyorsan kız,eğer etten tiksindiysen,idrarın açık sarıysa erkek..

et yemiyorum cnm, peynir ve süt de yiyemiyorum, hatta yumurtadan da tiksiniyorum:26::26::26: idrarım da normal ne koyu ne acık:44::44::44: biraz garip oldu emmee

Benim sana tahminim erkekti..
Okudun mu bilmiyorum...
Tutturdum....

Hayırlısı olsun ..
Kız çok istemiştin değil mi?
İkisi de bizim için canım ama....

arkadaşlar 12 haftamda erkeğe benzıyor dedi doktor şimdi 15. haftamda kesin kız dedi kafam karıştı

Bu haftalarda kesindir...
Erken gebelikte malesef pipi kuku karıştırılabiliyor..

günaydın kızlar,
ayşebahar seni ne zamandır göremiyordum, merhaba.
bugün yine doktora gidiyorum çünkü 3lü test yaptırmaya karar verdim. içim rahat etmedi. ama gece de 30 kere uyandım. stresi şimdiden sardı. hadi bakalım hayırlısı.
saat 10da randevu.
cinsiyeti öğrenenleri tebrik ediyorum
bakalım bizim cinsiyet ne alemde kız derse eşim düşer bayılır

Günaydın kızlar ve bebişleri...

Nasılsınız bakalım?
Biz yine erkenciyiz bugün...
Cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ....
Çok güzel en azından alışverişe başladınız kızlar...

Benim göbüş çok hafif çıktı..
İlk düğmemi açtım bugün...
Belli değil hala ama yine de bebeğimi sıkmak istemedim...

Sağlık ocağında vurulması gereken aşı
20. haftadan sonra biliyorsunuz...
Tetanoz aşısı...
Bir kişiye 5 kez vuruluyor...
Hamilelikleri boyunca...
İlk hamilelikte 2 kez...
Diğerlerinde tek tek....
O sebep bu kuzumda 7. ayda vurduruyorum ben..

Bayağı bir ağrım olmuştu kolumda
Kalem kullanmadığınız kolunuza vurdurun kızlar..
Doktorum aradı az önce söyledi..
Sen 7. ayda ol dedi...

Benim kuzular iyi...
Dün erken çıktım işten gezdirdim onları ...
Bisiklete bindiler falan....
Bende benim miniş paytakla peşlerinden koştum...

Bizden bu kadar ya sizden?

Canım günaydın....
Demek 10 da randevun.. Az kalmış...
Çok heyecanlısındır..

Canım erkek demişlerdi bebeğine...
İnşallah herşey gönlünüzce olur...
Bana hala erkek gibi geliyor senin bebeğin...

Ben 2li sonuçlarını aldım
Doktora gösteremedim tabiii
BAzı bilgiler eksik çıkmış...

hem de ne heyecan, 2li testte çok sıkıntı yaşadım ben canım. çok üzdüler, çok uğraştırdılar beni. o yüzden burdaki doktorum sonucu yorumlarken 3lüye gerek yok deyince yaptrımaktan vazgeçmiştim. açıklaması tatmin ediciydi. ama kendi doktorum isteyince içime bir kurt düştü. dün gece özelden apartopar randevu aldım...
hatta ilk defa bayan doktora gideceğim için de heyecanlıyım. eşim boş yere "benim karım çok orijinal hatundur" deyip durmuyor. tuhaf vesveseler yapabiliyorum

erkek demişti ama dedim ya tuhaf bir aileyiz, kızlar gözde bizde. dün eşimin babaannesi "kız olsaydı keşke yavrum, ben kız evlatları pek bir severim, ama erkek de candır" dedi. oğlum bunları duyuyor ya, hiç birini sevmeyecek büyüdüğünde

umarım senin sonuç da iyidir tatlım...

merhabalar..midede yanma şikayeti malasef ben de dahil birçoğumuzun derdi..
bunun için yemekleri geç saatte yememek gerekiyor tabi ramazan bitene kadar idare edeceğiz artık.ben arada gaviscon içiyorum .gebelikte güvenle kullanılabilecek bir ilaç baya rahatlatıyor beni.gece yatmadan da içiyorum biraz gece mide yanması yüzünden uyanmıyorum en azından.

Canım ya....
Sabah sabah güldüm valla...
Senin gibi eşinin ailesi de orjinal galiba kız...
kız olsaydı keşke yavrum, ben kız evlatları pek bir severim, ama erkek de candır" dedi
Kız olmayacaksa erkek olsun o zaman der gibi....
Başka şık mı vardır?

Sonuçların da bebeğinde inşallah iyidir...
Haber ver sanırım 1 gibi dönersin...

Yüzme yapıyorum demişsinya canım havuzdamı denizdemi?Havuz mikroplu olduğu için tavsiye etmiyorlar o yüzden gidemedim ben

Benimki yerinde sayıyor((((((((

havuz canım istanbulda denizler daha tehlıkelı zaten havuzuna gore degısıyor ben yüzdüğüm yerde yüzme eğitmeniyim eger ozon sistemi varsa ki çogu otelde lux sanıdıgımız yerde dahi yoktur cunku malıyetlidir. her aksam gozunle dip temızleme robotları atıldıgını görüyorsan ve su ph klor oranları devamlı olcum yapılıyorsa guvenebılırsın:) harikada oluyor insan butun gece mışıl mışıl uyuyorum yüzünce:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…